Fulguleti de nov-dec 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Seara buna!

Sunt pentru 6 minute in pauza de tz..tz...tz...era sa spun, dar nuuu, nu ma dau de gol!

Roxanica...recunosc, suntem inalti, dar avem si minioni in ambele familii si cred ca Eva va fi unul dintre ei Are 104 cm si 16.5 kg. Cred ca pozitia din care faceam pozele o "avantaja" .
Lasa, ca o s-o vezi si la fatuca pe Eva! Putintica rabdare.

Va pup, fug la joaca! Sapam intr-o piramida de nisip intarit sa descoperim o comoara

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Daniela,
ce-ai zice de-o intalnire in week-end ce are ca scop principal bataita la fundul 'mneatale gol?sant convinsa ca Ruxandra si Kiki se vor bate cu mine care sa fie prima.am putea chiar s-o facem ca pe vremurile paturicii din Herastrau.propun parcul Bordei,mi-a zis mie cineva ca-i tare frumos acolo
Roxanica,
doar pozele voastre am apucat sa le vad si nici ca am mai iesit de acolo.santeti asa frumosi,asa perfecti,asa delicati,asa...desenati.imi place la nebunie cum arata sufrageria voastra,raftul de la tv plin cu jucarii:D,toate masinutele lui David luand locul bibelourilor de alta dat'.imi place cum mereu in pozele tale vad si raze de soare.iubesc sa pozez copiii cu raze de soare pe chip.astea mi se par cele mai perfecte imagini.imi place covorul tau fara pic de scama pe el.casa luminoasa si fetele voastre pline de culoare.santeti asa frumosi cu totii,copiii,desavarsiti.mi-a placut la nebunie poza cu voi patru,M la tine in brate si D cu capul lipit de tine.iar poza ce m-a impresionat cel mai tare si demna de expozitie este poza cu maicuta
Danutz,
cum mai santeti cu mutatul?v-ati gasit ce vroiati?
Laura,
DT dupa parerea mea este motiv de stres si bani aruncati.eu nu l-am facut.doar la Crinuta am facut TT,atat.cu nasterea este bine s ate gandesti de pe acum dar ia-o ca pe info,nu le pune la suflet si nu te stresa prea tare,fii pozitiva si ai incredere c-o sa fie bine.cu ceza,recomand cu caldura.bine...,dr stie mai bine dar eu as repeta ceza fara sa stau pe ganduri.la mine recuperarea a fost incomparabila.cu fumatul,sant total impotriva!sper din suflet sa gasesti impulsul de care ai nevoie ca sa le dai la spate.din experienta iti spun ca trebuie doar sa vrei cu adevarat!iar asta se va intampla cand nu se va mai face valva in jurul tau,cand vei avea ragaz sa reflectezi tu cu tine si atat
Chinico,
cu jocurile am vazut la Oana cateva f interesante pe care le luase Lulu din Germ.unul cu regulile de circulatie,unul cu 'ghici cine-i?',unul cu piata si altul cu ghicitul obiectelor doar prin pipait.f interesante mi s-au parut.n-am link de dat.in magazin l-am gasit doar pe cel cu 'ghici cine-i?'

.......................................
legat de vaccinul de 4 ani.sant indoita si nu i l-as face Crinutei.voi ce ati vb cu pediatrii?sa nu mai zic ca zilele astea ar trebui sa fac un drum pana la C-ta doar pt asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va las o ....

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Dandusa, draga mea, si dragele mele toate, va cer iertare, week-endul asta este ulta-super-mega stresant si nu pot onora nici o invitatie. Sambata fac smotru - casa e toata cu fundul in sus dupa saptamana asta in care eu am timp doar de lucru pentru serviciu si joaca/baie cu Eva, iar duminica vin la noi familie, prieteni, Stefania Sportacus...Apoi plecam intr-o scurta vacanta de 1 decembrie. Dar ne intoarcem!

(Nu stiu cum am scris ca mi-am ratacit ochelarii...)

O zi minunata!
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Lacramioara, buna rau cafeaua aia!
Dandusa, pediatrul insista sa-l facem. Eu zic ca o sa-l facem numai daca Rares o sa fie in perfecta stare de sanatate si fiindca acum nu e, amanam, pana la primavara daca o fi cazul. Mie nu-mi iese din cap otita care a facut-o ca reactie secundara la primul vaccin ROR, asa ca tare-s indoita
Cu mutatul...ehhhh...aici e deja vorba de o adevarata epopee sau odisee, dupa caz.De gasit am gasit exact ce ne doream, negociat pret tot, cand sa semnam antecontract si citii tot purcoiul de acte cu atentie, constatai ca terenul pe care se edifica constructia nu-i in proprietatea dezvoltatorului. o chestie incurcata rau cu niste proprietari persoane fizice care vor ceda terenul in schimbul unor apartamente acolo. Pana una alta am oprit totul, vreau sa vad intai schimbul de proprietati, terenul intabulat, bucata de teren care cica va fi curtea apartamentului nostru dezmembrata si intabulata separat si daca toate astea se rezolva atunci semnam si ne mutam. daca nu se rezolva...o luam de la capat cu cautatul
fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura
Salina artificiala voiam si eu sa deschid..tot il bateam la cap pe emil...si chiar am fost necajita ca mi-au luat-o altii inainte..ce tarife au?
Nu-ti mai bate capul cu "de ce"-testul il face ca asa zice cartea.Tu trebuie sa stii ca totul va fi bine si toate astea nu vor face decat sa iti intareasca ideea aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

La multi ani Julia!
La multi ani Dani!

In avans,pt ziua de maine,va poftesc la o prajiturica si un paharel de vin/JD ..

Hai noroc!Sa ne traiasca printii si printesele si mamicile lor deosebite si minunate!
Ii doresc copilului meu un singur lucru:sa nu mai auzim de doctori si antibiotice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
legat de vaccinul de 4 ani.sant indoita si nu i l-as face Crinutei.voi ce ati vb cu pediatrii?sa nu mai zic ca zilele astea ar trebui sa fac un drum pana la C-ta doar pt asta

N-am de gand sa i-l fac pana la primavara, sa se termine cu viroze&co. In plus nici nu stiu daca este gasibil in farmacii fara interventii si adus de pe nu stiu unde. Si nu i l-as face acum Crinutei. As mai lasa cel putin cateva luni. Vorbim.

Danutz, off.. sper sa se rezolve si sa n-o luati de la capat.
Oricum bine ca voi ati cascat ochii.

Daniela, lasa ca n-or intra we-urile in sac. Ce mai conteaza unul, doua, noua.. dupa ce-am asteptat (fara sa stim ) atatea!

Roxanica, sunt minunate.. TOATE! Incepand cu maicuta, cu trandafirii, cu Maria in diverse nuante de roz, cu copii fericiti zbantuind prin parcuri si pe pajistile acelea atat de verzi, cu David degustand piciorus de Maria sau atat de mandru lang-o mandra...
Si David.. mi se pare din ce mai dezinvolt si mai cuceritor. Si atat de luminos!

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

lavinia niste analize de imunitate i-ai facut? stiu ca similiceanu nu prea recomanda, cel putin noua nu ne-a dat sa facem ... cu toate ca o vizitam mai des decat vizitam bunicii . ttusi, dupa ce i-am facut lui dani ni s-au mai lamurit niste probleme.
15 lei - copil
20 lei - adult, din cate stiu poti sa stai nelimitat, in ziua aceea.

dandusa chiar suna bine jocurile acelea, chinico nu trimit pachet prin toate colturile tarii?
vaccinul ... nici nu discutam acum, oricum dani a facut prevenarul si trebuie sa treaca macar o luna, apoi nu exista la doctorita de familie. noi, probabil, il vom face, dar nu acum, la primavara, vrea sa il vad si eu sanatos.

danutz bine ca ati fost atenti si ati citit cu grija ... ce ma oftic cand vad cum incearca sa traga diverse tepe, diversi indivizi ... sunt multi in ziua de azi care nu citesc un ctr. cap coada. totusi, sper sa se rezolve problema terenului, sa nu o luati de la capat.

roxanica am tot vrut sa te intreb ... cum s-a acomodat david la gradinita? stiu ca a fost greu si la voi ... acum merge cu placere si drag?
gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Buna!

Vaccinul de 4 ani - am inteles ca, deocamdata, se gaseste doar in tarile din Vest. Plec in a doua saptamana din ianuarie si iau cate vaccinuri vreti.

Greu pe aici, dar s-o termina odata si-odata. Eva se roaga la Doamne-Doamne asa: sa avem muuulti bani, sa mearga mami cu mine la gradinita TOATA ziua si sa stea cu mine toata ziua.

Va pup!
Daniela

Mergi la inceput