Fulguleti de nov-dec 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

[quote]citat din mesajul lui lizzy

http://www.amazon.de/gp/product/B0002HYHBE/ref=s9_simh_gw_p21_d1_i3?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0MAVGG40C9M38HH6MBBJ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128 de iexemplu..
sper sa nu se faca pagina cat o placinta

asta-i unul dintre jocurile care aterizeaza sub brad. poate si ala cu omida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa ma bucur din tot sufletul ca rezultatul de la rmn a fost ok. asta e cel mai important. pentru ca orice ce altceva, ce tine de voi, stiu ca veti putea rezolva. dragostea pentru copiii vostrii e prea mare, ca sa va stea ceva in cale.
si si pentru claudiu, jos palaria.

daniela super pozele ... macar au dormit comod prietenii
roxanica mi-ai facut o pofta de vara si de mare si de soare si, mai ales, o pofta de o fetita . dar, nu conteaza, conteaza doar sanatatea.
alte poze nu am apucat, incerc ...
a! ba da, ieri am vazut pozele lui acs si am ramas uimita pe ce coclauri urca copiii, hai fetele sunt mai mari, dar victorila am vazut ca tine pasul ... bravo!!!!

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chinico

[quote]citat din mesajul lui lizzy

http://www.amazon.de/gp/product/B0002HYHBE/ref=s9_simh_gw_p21_d1_i3?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0MAVGG40C9M38HH6MBBJ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128 de iexemplu..
sper sa nu se faca pagina cat o placinta

asta-i unul dintre jocurile care aterizeaza sub brad. poate si ala cu omida.

Beatrice (13.12.2006)

ce face jocul asta?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

sa vedem daca a iesit noua semnatura

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Cata bucurie, Laura, iti sta super cu noua semnatura Ma bucur ca vestile sunt bune, iar cu dublul test nu vad motive de ingrijorare, doar nu te gandesti ca a detectat dr ecografic niste probleme si asta l-a determinat sa-ti ceara testul. E prea mica sarcina si totul e perfect sunt sigura. Ce bine ca Dani accepta asa usor venirea pe lume a unui fratior sau surioare!
Daniela, nu zic, am dedus oarece din personalitatea Evei, dar fatzuca n-am vazut-o deloc, pai astea-s poze??? Am vazut doar ca e inaltutza bine, are picioare maaaaaaari, de aici concluzionam cu durere ca si tu esti inalta, iar eu sunt pitica miniona forumului.
Danutz, te tzuc tare, tare, ce mai faceti??
Ruxandra, Kikineata, da, m-am cam ascuns ce-i drept in pozele astea dar n-ati pierdut nimic, credeti-ma pe cuvant
Fetelor, va multumesc pentru aprecieri, David e barbatel in toata regula, iar Marutza o dolofana si-o pupacioasa, manca-i-as curutzul ei, pe zi ce trece interactioneaza mai mult piticii mei, si se alearga, se joaca, minunat sa-i vezi, dar tot greu, greu...
Da stiti ca mai erau pe acolo albume si de vara si Apuseni, si cu Maria la 1 anisor. Poate mai aveti chef poze
Se vede ca mi-e puiul al mare la gradi si am vreme, dar nu dureaza mult, ca imediat se intoarce cu mucii-n brau si-i imparte la tot familionul.
Duminica avem petrecerea pentru David la un loc de joaca, i-as face o surpriza frumoasa, frumoasa, nu la cadou ma refer, altceva...m-am gandit sa-i cumpar un costum de spiderman ca e innebunit desi nu a vazut vreun episod din desenele astea sau ce-or fi, dar asa aiurea e masca aia pe-o fatzuca de copil. N-am idee...niste prieteni au adus la petrecerea copilului, care era in aer liber, vara, niste cai si calareti, i-au urcat pe copii pe cai, super distractie, dar eu..

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Hi hi, mami_dani imi aduc aminte perfect. Exact acum un an. Dc memoria nu ma inseala tu inalta, slaba blonduta si Eva la fel .Si erati si cu bodyguardul dupa voi, tati. Tareee, nu-mi aduc aminte maraiala .Ati fost tareee draguti sa-mi cautati si mie masura mare pt. Garga. Bine, ne vedem la shopping in cateva saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La ulti Ani, frumoasa Julie! Katrinico, iti faci de cap, zau asha, baga poze si buna ziua la fetele cochetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna seara!

Off, cu pozele: habar n-am cum sa fac album privat (la sugestia prietenelor noastre dar si datorita paranoiei ce ma caracterizeaza, tot din cauza unor subiecte de pe DC). Astept sa treaca ziua Evei, cat si nebunia de la birou (lucrez zi si noapte de luni incoace) si ma ocup. Promit!

Kiki, DA! O singura remarca: noi suntem de obicei bodyguards pentru tati, ca el e shopaholic-ul familiei!!!

Laura, foarte buna remarca! Prietenii sunt foarte, foarte multumiti cu viata lor!

O astept cu bratele deschise pe Yagmur! Mai stiti ceva de ea si frumosul Luca?

Pup obrajorii tuturor mamicilor si pruncilor!

Inapoi, la munca!

Daniela, mama Evei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Hi, hi, cred ca am scapat de moderare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Hi hi, mami_dani imi aduc aminte perfect. Exact acum un an. Dc memoria nu ma inseala tu inalta, slaba blonduta si Eva la fel .Si erati si cu bodyguardul dupa voi, tati. Tareee, nu-mi aduc aminte maraiala .Ati fost tareee draguti sa-mi cautati si mie masura mare pt. Garga. Bine, ne vedem la shopping in cateva saptamani

mamaaaaa, ce memorie . sunt impresionata. zau.

dandusa , m-ai facut sa .
roxanica deocamdata dani e extaziat de bb. zic deocamdata pentru ca nu se stie cum va reactiona atunci cand il va vedea acasa si va intelege pe deplin efectele sosirii lui bb. stiu ca teoria spune sa ne ocupam mai mult de cel mare, decat de cel mic, cel putin la inceput. florin are tendinta de a-i prezenta lui dani cam negativist lucrurile, de ex. nu mai pupi sa dormi cu mami, se mai taie bugetul de jucarii, etc. imi vine sa ii "dau" cate una cand il aud si tot ii explic luii florin ca, dimpotriva, va dormi cu cate unul din noi, prin rotatie, daca asa va cere el. in nici un caz nu ii voi interzice anumite lucruri pe care acum are voie sa le faca oricand, pt ca vine bb. sper sa si reusesc.
drept e ca teoria e fff buna si cu practica e mai greu. ma rog la DD sa fim sanatosi, cu totii si noi cei mari si copiii, sa avem puterea si intelepciunea de a ne creste frumos copiii si de a-i face frati in adevaratul sens al cuvantului.
din pacate, doar timpul o va spune daca vom si reusi.

dani e la salina, pentru fetele din iasi, s-a deschis o salina artificiala, chiar la 2 pasi de noi, in tatarasi. lui dani ii place tare mult la joaca acolo si ce e cel mai bine respira de parca nu ar fi avut niciodata nici o problema. bine, deocamdata respira asta atata timp cat e in salina, sper ca, in timp, sa vedem si alte efecte.
vineeee. v-am pupat.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput