Fulguleti de nov-dec 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 6
Lavinia_P spune:
Salut,
Dandusa,- ma bucura enorm tonusul tau..si ca totul s-a rezolvat!
Ma poate ajuta cineva cu nr.de telfon al Ralucai_U? Pe privat?
mami_dani spune:
Buna seara!
Voi fi scurta pentru ca Eva ma vrea.
Pentru Dandusa...URAAAA. Sunt fericita ca e bine Crinuta! Si sunt sigura ca voi o sa faceti cum e cel mai bine pentru comorile voastre!
Pentru Laura - am tinut si pentru tine pumnii intruna! Sunt sigura ca samburelul se simte minunat in burtica ta!
Pentru Kiki - test - Baneasa, Gap, acum un an, colanti ciclam cu buline negre, Eva maraita, rand mare:-)Erai coafata si calma, stai linistita!
Pentru toate - va pup!
Fug la Evi.
Cu drag,
Daniela
saryta spune:
Dandusa - ma bucur enorm ca totul e ok .
Dia&Lulu -
Si aveti aici si cateva poze .
Sanatate tuturor.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
iulia-stefy spune:
La multi ani, Ana Julia!
dandusa, ma bucur mult ca acum e bine Crinuta. M-a emotionat tare mult mesajul tau. Ce multa dreptate ai.... Daca toti am intelege la timp lucrurile astea.....
Dia, Ruxandra, Lizzy
mami_dani, prin casa nu se poate ca nu are cine ne intelege.... dar afara mergem undeva unde nu e aglomerat si e mai sigur....
Va las o fierbinte ....
danutz spune:
repede repede pana nu ma iau altii cu lopata
Julie
mami Ktrinel, daca mai bagi vreodata un ochi pe aici, sa-ti traiasca minunata fetita si mai zii si tu o vorba trei cuvinte despre voi. mie mi-e chiar dor de voi
Dani de Dbunny
Markde Alexandra.
as intra dincolo pt urari, dar nu-i timp ...asa ca sper ca cititi si aici din cand in cand!
.
Dandusico, ai zis niste chestii care m-au pus rau de tot pe ganduri. Pentru voi ma bucur tareeee tareeee, pentru Cretofolina pot in sfarsit sa-mi desclestez pumnii, pentru Claudiu jos palaria!
Si o sa revin alta data cu niste intrebari pt tine, dupa ce mai pun cap la cap niste chestii.
.
vazut azi noapte si niste poze, Kiki, am admirat un tort frumos si o familie fericita, Roxanico, dragii de voi, am salivat la niste piciorele grasune si o fetita dragalasa tare pe un sezlong cu rochita tourquise si un baietel care a crescut mare mare. iar acu cateva minute am vazut niste fete cucuiete de Saryta (in ce padure ati facut pozele?)
Pe mail-ul privat nu pot intra, poate sa indura una din voi sa-mi dea un link cu pozele Danielei, ca n-am sansa altfel sa le vad!
.
Si din pacate nu-i timp, ca de zis ar mai fi multe multe...
pup
chinico spune:
lacramioara nu spun destul de des sar'mana de cafa, da' sa stii ca tare e buna! cum mai esti? s-a inchis sesiunea de butoi?
Saryta La multi ani pentru Antonia, Victor bursucel sa creasca si el mare, la fel ca Daniel de dbunny (te asteptam sa ne mai spui doo vorbe)Delia si Mark sa cresteti mari si sanatosi!
Roxanica sa-ti traiasca flacaul! Sunteti o familie senina! Maria ce mare s-a facut, ce de buculite, ce de bulanase!
Dandusa da, da, Dia si Lulu sunt copii de treaba tare.
Ma bucur ca e bine Crina. cata odiseea.nici nu stiu de la capat s-o apuc....vesti bune ai in tolba, ce bine, ce bine, ce bine foarte bine,asta-i esentialul as spune
...si ai fost la timisoara si n-ai spus nimic!!! pai n-o trimiteam eu pe mama sa te tzuce nitel in locul meu!!!! si va mutati la bucale..pai eu cu cine ma mai vad la mare???
...noi..nu stiu..nimic...
u8 la doc pediatru..ieri o tura si azi tura 2, bea s-a descurcat bine, o grabea pe asistenta ." tre sa terminam mai repede, uite, se face intuneric afara". are 17,8 kg si 107 cm.
si cand ma gandesc ca in ziua 0 avea juma' de metru ma apuca ameteala. azi e evaluarea fizica,tocmai ce-o duce piromanul. eu nu pot, sunt la munca, si muncesc, dupa cum se vede, greu.
nebunia cadourilor. am gasit tot felul de jocuri pt. varsta lor de haba, mi se par interesante, mie cel putin , plus, in scrisoarea catre mos craciun, cai cu sclipici ...atat. si fusta mov/roz cu sclipici. la cerere.
a nins ieri.
cica ninge si maine. adica incepand de maine pana mai apoi..
earl grey nu-mi place. yakyakyak...am incercat. si cu muzica.
si fara. si cu zahar. si cu lapte. si tot nu-mi place.
cine-l vrea sa zica, ca-l pastrez bine pana veniti sa-l luati.
ioi! ptiu maica, ca era sa uit! no asa...
Julia La multi ani! Ktrinela sa-ti creasca mare si frumoasa sa ramana!.. mai hai..
acs spune:
La multi ani Dani!
La multi ani Mark!
La multi ani Julia!
Dandusa, ma bucur mult sa sunteti bine! Sunt convinsa ca ati luat decizia cea mai buna pentru voi si copii!
Daniela, tare m-au binedispus pozele cu Eva dormind pe marginea canapelei!
Saryta, ce de fete frumoase!!! De la sarbatorita pana la mami!
Kiki, super Garga, ca de obicei!
Roxanica, asa-mi venea s-o iau in brate pe Maria! Sa-ti traiasca minunile blonde!
Lacramioara, am trecut si eu pe lista role pentru Victor. Insa i le voi lua la primavara, caci acum mi-e teama de raceli.
Chinico, Bea e cat Victoras :). Uite ca la inaltime nu stiu exact, dar acum vreo luna avea 107 cm, iar cu greutatea se plimba intre 17-18kg. Iar cu fusta cu sclipici ii dau dreptate; trebuie sa se asorteze cu poneii :).
Am luat bilete la "Spargatorul de nuci", pentru ajun. Ne vom infiinta cu mic cu mare :).
Victorila e din ce in ce mai mucios, cu tot tratamentul cu care-l stresez de 3 ori pe zi (curat nasul si iar curatat). Si a fost darnic si cu surorile si maica-sa. Dar luptam sa fie in regula duminica. Din pacate a pierdut excursiile organizate pentru saptamana asta (la aeroport si la Curtea de Arges). Ehh! Sanatosi sa fim, ca excursii mai facem noi!
Legat de cadouri: Fetele mele vor "minunatii" catei carora le face reclama la Minimax si care mi se pare ca nu-si merita banii. Si n-as avea nimic impotriva daca as sti ca se vor juca cu ei mai mult de 2 saptamani. Dar asta e, daca i-au scris Mosului... acum sper doar sa se mai gandeasca pana trimit scrisorile.
Victor a vrut o masina portocalie si a primit-o, insa se pare ca hamsterii surorilor sunt mai interesanti. Probabil va primi si el unul de la Mos.
Si sigur vor primi carti (are Mosul un pitic :) ). Maria e innebunita dupa "Marry Poppins", iar noi nu avem decat primul volum; am mai imprumutat de la prietena ei, dar le vrea in biblioteca personala. Lui Victor ii plac cele cu Thomas, iar Ioana e fan dinozauri si enciclopedii. Deci am scapat de o grija.
Nu stiu ce jocuri ar fi potrivite, dar astept sa mai scrieti ca sa ma inspir :).
lizzy spune:
chinico, de stiam... vreau eu earl grey-ul tau
chiar ma gandeam ca la urmatoarea zi de cumparaturi sa trec pe lista ceaiul asta (sa vad ce e asa grozav la el ) dar nu stiu daca il si gasesc in supermarket-uri... si ia arata-ne ce jucarii minunate ai gasit tu. niste link-uri, ceva?
lizzy spune:
tuturor sarbatoritilor acestor zile...
David frumuselul de frumoasa Dolores
Dani spaniolul smekeros de dna chef Dbunny ('chef' din franceza!)
Julie frumusica canadianca de a carei mama Ktrinelu' mi-e dor tare si nu in ultimul rand
tizul nostru Mark si a lui dulce mamica Alexandra...
tuturor le dorim sanatate, iubire si noroc!!
Laura13 spune:
buna mamici,
si eu prin zona. Dani acasa, ne/ma dispera tusea, asa ca am decis sa il mai tin acasa. are si nasucul un pic infundat si ceva muci. deocamdata nu ii dau nici un fel de tratament, echinaceea, dar cu aia mergem de vreo luna. vreau sa il schimb pe baraka. ati folosit careva?
ieri am fost la eco. multumim lui DD bb e la locul lui, in uter (aveam eu un pitic mareeeee cu sarcinile extrauterine). are 13 mm. 7 saptamani si 4 zile ieri (5 zile azi ). mi-a dat o lista luuunga de analize, maine trebuie sa ajung sa imi iau trimitere ... poate nu uit .
dublu test pe 27 decembrie. oare de ce imi face? ca la dani nu am facut. logic ca nu am intrebat, asa-s eu ... acum stau si ma dau ce ceasul mortii de ce imi face
o sa fie, in schimb, nasol cu nasterea la arcadia . conform ctr. pe care l-au incheiat cu arcadia, doctorul trebuie sa fie prezent la spital din momentul in care ajunge graviduta si pana cand naste. si, logic, nici unui doctor nu ii convine sa stea acolo, cine stie cate ceasuri, sa ma tina pe mine de mana. sincer, daca totul decurge normal, nici nu vad de ce ar sta doctorita acolo, ca doar nu ma tine de mana cat am contractii si ma dilat. oricum, mai e ceva timp pana atunci. vom vedea cum vom face.
exista, de data asta, si optiunea de cezariana, mai ales din cauza problemelor de spate. desi nu as vrea, nu stiu cum ar fi recuperarea. dar, repet, mai e pana atunci, sa dea DD sa fim si sa fiu sanatoasa si le vom rezolva pe toate.
a! mi-a dat poza de la eco, dani atat a mai pupat si iubit bucatica aceea de hartie ... nici nu va dati seama. e topit. si mie imi creste inima pana la cer.
tigarile, logic, le-am discutat. nu mi-a spus sa ma las ... ma surprinde, dar probabil ma cunoaste prea bine. dar sa le reduc, cat pot eu de mult, nu 7 cum am fumat, ci 5. probabil cand ajung la 5 imi va zice 3 si tot asa, dar fff bine, asta e bine ca incearca sa ma impulsioneze. deocamdata am reusit sa ma mentin in 6-7/zi ... sper sa le mai reduc, mai ales ca azi mi-am facut stoc de seminte, dropsuri si jeleuri la birou.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006