Fulguleti de nov-dec 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura
Ti-ai schimbat nr de telefon?Voiam sa imi spui de salina sa mergem si noi.
Am facut anul trecut analiza aia...nu a iesit fond alergic...dar era dupa infectie cu pneumococ si oricum a iesit ceva mai ridicat pe acolo..dar dr a zis ca e bine...eu stiu ce o fi fost bine?Ca in mod cert imunitatea lui e la pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Simt ca-l nenorocesc cu gradinita asta...mai bine angajez o studenta la pedagogie sa stea 4 ore pe zi cu el..ma combin si cu Laura...
Cum e posibil sa aiba intr-o saptamana stafilococ auriu in ureche si dupa alta saptamana hemofilus influenzae,sensibil cica la ciprofloxacinul cu care tratasem stafilococul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc mult, esti o dragutza...asa cum esti de obicei..pup muschetarii...si multa sanatate fulguletilor

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

tuturor sarbatoritilor acestor zile...

David frumuselul de frumoasa Dolores

Dani spaniolul smekeros de dna chef Dbunny ('chef' din franceza!)

Julie frumusica canadianca de a carei mama Ktrinelu' mi-e dor tare si nu in ultimul rand

tizul nostru Mark si a lui dulce mamica Alexandra...

tuturor le dorim sanatate, iubire si noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna seara, fete dragi !
Dandusa, Ruxandra, Danutz, prea multe laude la adresa noastra Adica da, copiii le merita pe deplin, sunt intr-adevar tare frumosi Iar maicutza...draga maicutza, o, nici nu stiu de ce nu v-am povestit vreodata de ea, e sotia bunicului meu ce a fost tare bolnav si eram eu ingrijorata. Sunt convinsa ca numai datorita ei si a rugaciunilor pe care le spune cu atata ardoare si credinta, am eu o viata lina si ferita de probleme grave. Ne iubeste atat de mult, Doamne, si parca atat de scurte sunt vizitele noastre si mereu am alte prioritati, si copiii plang, si la tzara-i frig si nu sunt conditii, etc, etc, desi acolo am crescut pana la 4 ani si toate erau perfecte pe vremurile alea

Lavinia, sincer nu cred ca Mihaita e cu imunitatea la pamant, asa sunt toti puii in primul an de gradi, sau aproape toti. Uite pe David nu l-am dus o luna dupa bronsita aia, acum l-am dus de luni si deja are muci, 4 zile a rezistat. Macar de-ar ramane cu muci, dar stii ca totul e acompaniat de tusea aia nenorocita, o sa-i fac si eu IGE -urile alea sau cum se numesc. Si asa sunt toti prietenii lui David, mereu bolnaviori, ca ti se rupe inima. Hai ca servesc o prajiturica , cu prietenul JD nu ma impac, si-ti doresc din suflet sa-ti fie sanatos feciorul, sa-l vezi mare, zdravan si fara muci, sa te bucuri de el !

Laura, pai sa stii ca David e acum foarte linistit la gradi, fara urlete, dar merge atat de putin, acum a facut pauza o luna...in alte zile nu a dormit acolo, cum vrea el, sunt tare fericita ca il gasesc senin si impacat cand ma duc dupa el. Pe-acolo e nazdravan tare, a mai inceput sa manance putin, putin, dar pe cand se adapteaza trebuie sa sta acasa ca se imbolnaveste

Dolores, ii doresc si eu puiului de om multa sanatate, la multi ani!!

Cu vaccinul nici nu m-am gandit, pentru Maria l-am luat din Ungaria, Infarix, de la o farmacie din primul satuc de la granitza, muuuuuuult mai ieftin, aici era vreo 280 RON, cel mai bun pret, si de acolo l-am luat cu 150. Eu va ajut cu drag pe toate, numai ca trebuie transportat in cutie frigorifica, nashpa.

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Mihaita!

Va ofer o si fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Mihaita!
Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa fii fericit!
mami Lavinia, sa-ti traiasca puiul si sa va bucurati de el la maxim!
.
Cu gradi, eu l-as tine departe o vreme, acum in sezonul rece, l-as duce din primavara sa fie expunerea la virusi mai mica si trecerea mai lina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Mihaita!

Sa ne traiesti, sa infloresti si ai mereu ochisorii sclipitori!

Mami Lavinia pare rau ca esti suparata .

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Roxanico, in primul an de gradi, toti se imnbolnavesc. Mucii sunt absolut uzuali si nelipsiti as zice. Iar tusea pe toate tonurile posibile.
...daca e sa compar cu anul trecut, la noi pana acum e lights!
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Mihaita!
Multa, multa sanatate si bucurii din plin!
Lavinia, sa-ti traiasca printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Sa incerc sa pun cateva poze
poze aniversare 4 ani

Mergi la inceput