Fulguleti de nov-dec 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 3
acs spune:
La multi ani Antonia!
La multi ani David!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Felicitari mamicilor!
Poftiti sa serviti o felie de tort de la Victor! :)
S-a facut baiat mare, ca destept si frumos oricum era :).
Se vede ca stralucesc de bucurie, nu-i asa? :)
Petrecere nu i-am facut inca; va fi duminica. Insa am ciocnit un pahar cu bunicii si tot asa vom proceda si astazi.
Lavinia_P spune:
La multi ani Victor!
La multi ani Antonia!
Sa cresteti frumosi,sanatosi si destepti,sa va aduca viata numai bucurii!
Acs,
Ce faine au fost pozele de la Paltinis...si cum se odihneau ei cu un mar sau o banana...urca atat de mult?ca mihai imediat imi zice ca a obosit..dupa vreo 500 m.
ruxandra_sb spune:
Fetele noastre au trecut cu bine si peste asta incercare!
La multi ani Toni!
La multi ani Victor
Acs, Saryta felicitari mandre mamici.
mey, voi va sarbatoriti al 3lea prunc in aceeasi zi
Roxanica, pastrav in malai.. yamy, yamy..
Daniela, m-ai zapacit cu baby amore si cu tinutul la chiuveta si cu scimbatul scutecelor.. Si io zic ca Lizzy cu pozele.. le poti trimite oe mailul comun mami_nov_dec_06@yahoo.com.
Iti zice Lizzy parola.. tinut-o minte?
Lacramioara, si se da Stefy cu rolele?
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
saryta spune:
La multi ani, David!
La multi ani, Victorila!
Multumim de urari, noi sarbatorim maine la gradi ca e Sf. Antonie ... sambata si duminica am fost la manastiri: Agapia si Varatec - a fost f frumos.
Sara e cu gatul in pioneze e iar pe antibiotic ... sapt viitoare mergem iar la control si daca se mai poate ne programam la scos polipii.
Sanatate multa! Ce mai stiti de fete?
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
Laura13 spune:
antonia
victor
Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti, voiosi si bucurosi.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
Dragele mele, ieri a fost o zi putin mai incarcata pt noi.
Am sa va povestesc, dar nu inainte de a trece in revista sarbatoritii acestor zile! Am ramas datoare, nu?!
Roxanica mamica frumoasa ce esti! ;) sa-ti traiasca puiutul David, sa fie sanatos si fericit !
David Mihai ! Crykett, o poveste, o maslina, un zambet, cateva poze?
Saryta, pt Antonia! Ce fetita mare ai! Sunt atat de frumoase fetele tale… Ii dorim lui Tony multe bucurii si fericire in viata si multa sanatate!
Panaa, Auras si Cleomoni, eu nu mai stiu de cand nu v-am vazut scriind, dar poate ne mai cititi din cand in cand… Le dorim fetelor voastre noroc si sanatate!
Ana Mihaela !
Anca Alexandra !
Elisabetha Maria !
Manuela, draga mea, sa creasca mare Victoras al tau! Este cavaler intre printese, vai ce-mi plac in pozele din natura Ai niste copii minunati, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
Ii dorim lui Victor distractie placuta la petrecerea de duminica!
Si despre noi... ieri am facut impreuna cu prietena mea Anca, primul meu tort adevarat. Tort amandina. Mai fetelor, atata de bun este ca nu-mi vine a crede ca am participat la productia lui!! Cu o notabila contributie de peste 50%!! Si, cu toate ca mamarutza a avut ceva dificultati in a identifica ce animalutz era tortul nostru crezand ca e catel, ei bine, io pot sa jur ca am facut un dinozaur!! triceratops, mai precis
anyway, a-pe-ti-sant!!!. mi-a deschis apetitul pt cook-arit torturi si prajituri n-am curaj singura, dar cu prietena mea pe langa... aaaa, asta a fost testul pentru ziua lui marc. am decis sa facem in casa tortul de ziua lui... cel putin pt una dintre petreceri, ca vor fi doua
Donia spune:
La multi ani David! roxanica, felicitari, sa te bucuri de frumosul tau!
La multi ani Tony! saryta, felicitari, sa va aduca numai bucurii printesa mezina!
La multi ani Victoras! acs, felicitari, sa va bucurati de bursucelul frumos!
Vad ca avem peste de la roxanica, tort de la acs si lizzy, un pahar de vin ciocnim cu acs, trai nineaca!
lizzy, am ras cand am citit de reactia ta la waterpark, culmea e ca acolo ne-am intalnit cu un coleg de clasa de-al lui R, era plin de copii fugiti de la scoala (cu familiile, desigur) in Niagara Falls Hotelurile de acolo organizeaza 4 zile in toamna cand ofera cazare foarte ieftina pentru rezidentii din judetul Niagara, asa ca am migrat o gramada prin zona.
Orisicat, ma gandeam la intoarcere cat de miraculoasa a fost escapada. Am fost plecati mai putin de 24 de ore, dar s-a simtit cat un concediu de o saptamana! Probabil a ajutat si zacutul in jacuzzi, m-am relaxat total, mai aveam putin si ma topeam acolo...
Bravo pentru tortul in forma de catel , eu tot astept sa-mi vina imbolduri din astea, dar nimic! Mai asteptam...
iulia-stefy, casca aveti pentru role? Aici nu vezi copil fara casca, eu altfel nici n-as concepe sa pun copilul pe orice fel de patine. Mai reduci si emotiile, dar mai important, riscurile unui accident serios.
Oricum, frumos cadou, buna idee!
chinico, am simtit un val de invidie sincera cand am citit de waterpark zilnic, insa acum mi-am revenit, ca a inceput si la noi ploaia Scarry cu politia pe la voi, pe aici cred ca ar iesi populatia in strada daca n-ar putea sa circule in sus si-n jos dupa bunul plac.
Laura[/b], te citeam cu fumatul. Mie mi-a fost enorm de greu sa ma las, asa ca te inteleg perfect, efectiv am avut noroc ca am vomitat de la un fum de tigara si aia a fost sansa mea. Oare tigarea aia electronica n-ar fi de vreun folos pentru tine?
Cum te mai simti cu greturile? Aseara ma gandeam ca daca as fi mai tanara m-as lasa gravida imediat, cu greturi sau fara. Mi-e dor de bebe in burtica, mi-e dor sa miste, mi-e dor sa alaptez...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Laura13 spune:
donia
Citat: |
Mi-e dor de bebe in burtica, mi-e dor sa miste, mi-e dor sa alaptez... |
si mie tot de asta imi era dor. acum, simt ca ma sfarsesc. abia astept sa ajung maine la gineco, deja totul e negru in fata ochilor. ma simt atat de rau, nu neaparat greata, cu foame, dar fara a putea sa mananc, dureri infioratoare de stomac, bila si ficat, apatie, nu am chef de nimic, dar de nimic. mi-e somn, dar dorm fff rau, visez f mult si f urat. si tot asa.
nu stiu ce astept de la vizita la gineco, dar, ma gandesc, ca poate o parte din astea sunt pe fond de stres. iar cel mai mare stres, asa cum spunea daniela, e din cauza fumatului. azi am reusit sa fumez 4 tigari, da, pentru mine este o reusita, chiar daca pentru altii e un motiv excelent de aruncat cu rosii.
gasca
si, sper, ca daca maine la eco primes cvesti bune sa ma mai relaxez si eu si sa incep sa ma bucur (din nou) de burtica. noroc cu dani care il iubeste pe bb, si il mangaie si care e fericit si imi mai ridica si mie moralul.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Laura, rezista, o sa vina si perioada aia buna. Cate saptamani ai acum? Imi pare tare rau ca te simti rau Apuci sa te odihnesti putin in timpul zilei? Mie si odihna imi mai alina starea aia de rau.
Bravo pentru ca ai redus tigarile! Eu stiu cat de grea e dependenta, si am mai auzit si din alte surse ca stresul poate sa fie mai daunator decat fumatul in sarcina. Iar daca reusesti sa reduci la un numar mic e bine, deja e mare lucru. Nu te mai necaji cu asta acum, aduna-ti fortele ca sa treci prin perioada asta cu greturi si sa reusesti sa mananci cate putin, acum asta e important.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.