Fulguleti de nov-dec 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, draga iedutza Antonia !! Saryta, sa-ti traiasca micuta si sa va bucurati de ea, si de surioarele mai mari, de asemenea. Sanatate Sarei!
la multi ani cu sanatate si bursucului al mai mic, Victor ! Acs, inca o data felicitari pentru cei trei pui minunati

Ma bucur nespus si pentru Dandusa si Crinuta si mi-e ciuda pe mine ca, desi am sperat din suflet ca totul e absolut in regula cu Crinuta, am avut un moment in care m-am gandit : "Si daca , Doamne fereste ..."
Ruxandra, multumim mult ca ne tii la curent Si asta a fost ultima investigatie, de acum pot fi linistite, nu sunt probleme grave, doar chestiuni de finetze ? As suna si eu dar n-as vrea sa deranjez...

Laura, imi pare sincer rau ca nu te simti bine si nu poti savura perioada asta, sper sa te linistesti dupa vizita la medic.
Daniela, te salut si eu, si pe Eva

Acum va las niste poze de vara cu soare si mare

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna seara!

Roxanica, de mult voiam sa-ti spun: atat de inspirate au fost fetele cand te-au numit "raza de soare"! Exact asa esti! Eu te-am vazut! La televizor, cand erau fulguletii mai mici. Si, n-ai sa crezi, dar te-am "recunoscut" dupa...voce! Vocea mi-a atras atentia, apoi figura pe care o stiam din poze, apoi numele. Mi-a placut mult cum erai imbracata la serviciu, asa se imbraca si unul din parintii mei

Si m-am mai intalnit cu Ruxandra, cu Kiki, cu Dandusa, dar nu am indraznit sa le spun...

Revin cu povestiri de-ale mele, promit! Pana atunci trimit pe adresa voastra o foarte scurta povestire ilustrata (Lizzy a vazut-o, pe ea o tin la curent de mult timp cu ispravile noastre), ca sa o cunoasteti mai bine pe domnisoara Eva

Va imbratisez!
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Dani, eu nu pot sa cred! Le-ai vazut pe toate 3 si nu ai indraznit cu nici una?! Vaaai, io cand m-am vazut scurt cu Kiki imi venea sa nu mai plec, jur! Era seara si piciul dormea in scaun, altfel prindeam radacini! Iar la Ruxandra sau la Manuela chiar ne-am nimerit de am putut sta un pic si la o poveste. Ce placere pt mine, habar n-aveti fetelor! Cu Dana n-am avut inca ocazia, dar uite, primavara viitoare putem recupera si putem imbratisa personal cateva minunate din capitala!
Deci Dani draga, daca le mai vezi, musai sa le tragi de maneca!
Ce mic e Bucurestiul, culmea...

Io as vrea sa vad 2 canadience si 2 nemtoaice, se stiu ele care ;)
Asa, intamplator, sa ma plimb pe strada si sa dau peste ele. Pe rand, evident :) Da' in tarile lor, nu in Ro :D
Vise, taica...

Revenind la... acum... Fi'miu cel mare tuseste rau, asa ca prevad un medical pe maine... Mamarutz e si el un pic in pioneze, dar nu ca fratele lui, asa ca a fost azi la logop. dupa o pauza lunga si a uimit-o pe tanti cu trrrei si patrrru spuse f corect :).

Gata, trag obloanele ca imi ajunge. Ma duc sa-mi iau portia de introspectie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Daniel!
La multi ani, Daria!
La multi ani, Mark Andrei!

Va ofer o ...

Ruxandra, am ales role care acum sunt doua si doua, pe parti, mai apoi se pot monta si in linie.... Deci merge singura.... "Singura, fata, singura...." Iar eu la jumatate de pas in spatele ei, ca am un mar epitic sa nu cada sa-si rupa ceva..... Aseara a fost tare suparata ca n-am iesit cu rolele, dar era deja intuneric cand am luat-o de la gradinita si batea un vant....

Donia, rolele cand le-am luat, le-am luat cu tot echipamentul... din dotare, inclusiv casca.... ca piticul meu e urias. Eu sunt cea care nu a fost de acord sa le cumpere, dar pana la urma eu le-am ales.... ca sa fiu sigura ca are cat mai putine sanse sa i se intample ceva....

Laura, asteptam vestile bune. Imi pare rau ca nu te simti bine.

Lizzy, multa sanatate la muschetari. O poza cu tortul nu pui? si o reteta? Sa ne convingem cat de bun a fost....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna dimineata!

Iulia-Stefy, eu am "cazut la pace" cu...piticul meu (care tot urias e, de fapt), lasand-o sa invete sa practice aceste sporturi (extreme, pentru mine) chiar in casa. Pana acum a invatat astfel sa mearga pe: tricicleta, trotineta cu trei roti, bicicleta (cu roti ajutatoare), trotineta cu doua roti si minunatele role. Daca nu ai vecini dedesubt sau sunt ingaduitori, recomand cu caldura. Pentru sanatatea mea mintala renunt la covoare pe viata! Iar cand iesim in parcuri sau pe strazi sunt mult mai linistita stiind ca a exersat din greu in casa. Si, da, cu casca si toate aparatorile.

O zi usoara si frumoasa pentru toate minunatele si toti fulguletii!

Daniela si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

kiki am notat, am studiat site-ul lor, mai ramane sa sun, dar ziua Oanei e aproape de mijlocul lui decembrie si mai e putin timp.

Ce idei de cadouri aveti pt cei mici?
Oana vrea cai si cai, cai si hai, poate o pisicuta. Cai avem deja herghelie, pisicute din plus eu nu am vazut nicaieri. A, ba recent se face reclama la un animal stufos oribil, dupa parerea mea, care e vreo 200 lei, dar care nu seamana a pisica si blana are o calitate indoielnica.
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mai intai de toate un buchet imens de pt Dia & Lulu.
Multumim frumos!

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Daniela, si iarasi
Nu mai putem lasa asa asta stare de fapt. Urgent tb luate masuri

Lizzy, felicitari!

Roxanica, bre a tb sa te caut si sa te caut.. te-ai ascuns fata frumoasa. Io zic ca Maria seamana muuult cu David bb.
Ce pulpite! Cum e sa ai un bb asa papacios dupa "vai, valeu, nu mananca!"?
Tati pur si simplu plezneste de mandrie.
Si mai place ca era liber.. avuserati loc de bantuiala.

Daniel de Dbunny!

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Dani de Dbunny! Sa-ti traiasca marele blond!

La Multi Ani, Victorila! Acs sa te bucuri de bursucul mic!

La Multi Ani, Antonia de Saryta!

La Multi Ani, David de Roxanica! Fug la poze si io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Acs, oamenii muntilor si dealurilor . Sunteti multi, frumosi, voiosi si rumeni.

Roxanico, cam rar in poze dar nu-i nik m-a alinat Mariuca care e peste tot si e identica cu tine, in miniatura, umple pozele oriunde ar fi e ca un magnet al privirii oricui. Cu rochite

Mergi la inceput