Fulguleti de nov-dec 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, chinico!

Va ofer o

Multa sanatate la bolnaviori.

Lavinia, ce ati mai tras....Bine ca acum sunteti bine.

Laura, tu, Dani, cum mai sunteti?

Vineri am programat-o la oftalmolog. I se pare sotului ca nu vede bine la distanta... Eu sper sa nu fie nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Chinico
Sa-ti fie viata plina de soare si de veselie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Pisi
mami Doradora, toate cele bune pentru fetita voastra minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Chinico!

Va de mine, mi-a scapat.
Scuze draga noastra draga prietena.

Te imbratisam cu drag si tare mult mai speram ca eines Tages sa ne si cunoastem.

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani chinico!
Multa sanatate si bucurii din plin!

La multi ani Andra!

Ruxandra, cat de scumpi pot fi!!! Imi place G ca stie ce vrea :).

Lacramioara, tin pumnii sa nu fie nicio problema si Stefy sa vada perfect!

Laura, ai grija de tine si de bebe! Astept sa citesc numai vesti bune!

Donia, poti sa-l trimiti pe Mosu' cu putina zapada si pe la noi? Spune-i ca-l asteptam cu sania, nu cu umbrela :)

Ne-a rasfatat si pe noi Mos Nicolae cu dulciuri si carti. A gasit Mosu' niste carti foarte frumos ilustrate, cu povesti atractive, cu ceva activitati pentru cei mici, asa incat bursucii (si cu siguranta mama lor :) ) au fost incantati. Iar eu imi doream de mult sa citesc ceva de Amos Oz, asa incat Mosu' mi-a ascultat rugamintea si acum imi petrec serile cu "Sa nu pronunti noapte" :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Vazut aseara www.port.ro/voci_inocente_in_casa_de_carton_voces_inocentes/pls/fi/films.film_page?i_film_id=86579" target="_blank">Voci inocente in case de carton

oare cum putem pretinde ca suntem civilizati, cu adevarat civilizati?

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

bb e bine. 9 sapt si 5 zile, 26 mm, bate inimioara.

utrogestan 1/zi, odihna, fara efort si, cand se poate, sa mai stau la orizontala. dar e bine. multumesc lui D-zeu.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 9+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna ziua, minunatelor!

Laura, ce bine! Te imbratisez cu drag si, sa stii, am intrat de multe ori, sa vad ce face samburelul si am tinut pumnii strans-strans!

Chinico, Laaa Multi Aaaani!

Lizzy, draga mea, doresc tuturor oamenilor din lume sa aiba in viata cel putin o Lizzy ca a mea! Si asta nu (numai) pentru ajutorul cu albumul!

Dragele mele toate, Lizzy a rezolvat problema cu pozele si mi-a compus pana si anuntul urmator:

La cererea (mai veche) a publicului, in lumina scenei, va prezint tortul (adica familia mea) si, mai ales, CIREASA cea dulceeeee (de pe tort, evident), adica pe Eva-Mariuca mea cea unica!!!

Talentata, nu?

Va imbratisez cu drag!
Daniela (mama Evei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Octavian!
La multi ani, Tudor!

Va ofer o , o felie de tort, , ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_dani

Dragele mele toate, Lizzy a rezolvat problema cu pozele si mi-a compus pana si anuntul urmator:

La cererea (mai veche) a publicului, in lumina scenei, va prezint tortul (adica familia mea) si, mai ales, CIREASA cea dulceeeee (de pe tort, evident), adica pe Eva-Mariuca mea cea unica!!!

Talentata, nu?

Va imbratisez cu drag!
Daniela (mama Evei)

nu pooooot sa cred ai dat copy-paste!!! era o glumitza! adevarata si dragutza dar nah, era sa te fac sa zambesti. ma flateaza ca ma citezi, recunosc

mamici minunate, trebuie musai sa facem o completare!!

aveti de vizionat pozele Evei, de la inceputuri si pana in prezent, intr-un link aflat pe mail-ul comun acuma e mesajul complet

revin...

Mergi la inceput