Fulguleti de nov-dec 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Stefi,scumpa,iubita,bubucica,bombonica,sa cresti mare,sanatoasa.La multiii aniii!

Lavinia,
ce peripetie,doamne.bine,ca ati ajuns cu bine.va pupam tare pe amandoi,frumosilor!
Laura,
of,imi pare rau.sanatate!
Donia,
emotionata?scop atins!si mai vine,mai vine,shhhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna seara, ne-am intors!!! Drum greu, din fericire, fara peripetii prea mari.

La Multi Ani, frumoasa Stefania!
Lacramioara, sa-ti traiasca minunea!

Dragele mele, a fost minunat in vizita, am castigat niste prieteni pe viata si...vreo 2-3 kilograme
Lizzy, inca o data, multumim! Sunteti niste oameni tare frumosi!

Somn usor, tuturor!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

La multi ani scumpa Stefania!
Cadouri de ziua ei,cadouri de la mos Nicolae...cred ca e coplesita!

Lacramioara,
Ce e cu oftalmologul?

Laura,
Iarasi?Of,of..eu zic sa lasi gradinita pana prin martie.Si eu voi face asta daca mai ia iar ceva tura urmatoare.
Si cu pata sper ca fugi maine laMihalceanu...nu ai sunat-o?
Eu cred si sper ca va fi bine..eventual itiva daniste progesteron.

Donia,Dandusa,-
As cumpara o insula si as face acolo tara forumistelor veterane si minunate-sa ne mutam toate acolo- cred ca tare bine am trai!

Raluca,Mamidani,Lizzy

Lizzy,ce marime ti-ar trebui costumele sa ma uit si eu...adica stiu un second(nu te deranjeaza-daca ar fi de acolo,nu?)-care aduce multe costume pt pitici..noi avem de acolo,costumatie Hulk cu muschi

Azi a fost o zi superba de iarna cu mult soare la Iasi,dar nu am avut voie afara...pote maine voi iesi un sfert de ora..in rest in afara de chestii prea uscate,manaca orice deja...era si sa uit de nurofen(ca 3 zile ia obligat,indiferent daca doare sau nu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dragos
Monica sa-ti traiasca feciorul si va umple de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Laura, draga de tine, ce trebuie sa fie in sufletul tau!
Cu Dani bolnavior si pe deasupra ingrijorata si pt samburel!
Dar trebuie sa relax, stii foarte bine ca petele de sange in primul trimestru sunt normale...eu asta vara am avut cam o luna sangerari si samburelul crestea bine merci, deci nu te ingrijora din cauza asta!
iar Dani, Lavinia ti-a dat un sfat tare bun, poate e mai bine sa nu-l mai duci la gradi pana la primavara, daca mititelul are imunitatea scazuta, poate o sa fie mai bine asa, incercati!
.
Lavinia, mi-a stat inima cand am citit de accidentul vostru, zicea si mama ca sunt zapezi mari in Moldova, asta fu cauza? Bine ca nimeni nu a patit nimic, bine ca ati ajuns cu bine acasa!
.
fetelor, eu am o perioada extrem de aglomerata, trebuie sa ma impart in o mie si una de directii, sunt agitata, nu dorm bine si din cauza asta sunt si extrem de obosita, ma simt asa de parca as fi pe buza unei prapastii si ar trebui sa fac un salt fara parasuta...offf...nu credeam ca o sa-mi doresc sa treaca mai repede sarbatorile sa plecam undeva si sa ma pot odihni.
Lizzy, pls, pe PM, unde ai fost la ski iarna trecuta?, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Stefy!
La multi ani Calin!
La multi ani Dragos!

Of Laura! Multa, multa sanatate lui Dani! Ai grija de tine!
Sora mea e insarcinata din nou si a patit la fel ca tine. S-a dus la doctor si i-a recomandat nospa si odihna (nu carat, nu ridicat, nu stress).

Lavinia, ce sperietura! Ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine. Multa sanatate lui Mihaita!

Lacramioara, cum ati petrecut? Sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani d!

La multi ani Stefy!

La multi ani Dragos!

Lavinia, ma bucur c-ati trecut cu bine peste operatii. viteazul! Si accident.. greu e cu condusul pe la noi.

Laura, off .. nu vreau s-aud de nici o pata! Nu vreau!
Poate sa fie totul ok si bb sa creasca bine mersi (au io 2 exemple), dar as prefera sa nu-mi mai zici de nici o pata. Fac alergii la pete.
Asa ca te rog sa stai cuminte, nu faci nici un efort, nu te enervezi, nu nimic. Dar NIMIC. Poate ai putea lua cateva zile de medical. Mai ales ca zici ca ti s-a intarit/durut burta.

Donia, multa sanatate lui C. Pacatoase rau astea cu vomitatul.

Chinico, si io cu lame.

Noi mai toti sub asediu, G eu un mic magarus.. deocamdata M rezista.
Tati facut cel mai urat, o forma gripala zic eu.

Si fiindca suntem mai toti (si presupunem ca si din aceasi sursa, ar fi "interesant" sa ne fi inselat).. am zis ca ce mai conteaza si ne-am reunit.. copiii.. unul cu bronsiolita, altul cu amigdalita, in rest muci si tuse cat cuprinde.

Ba G a fost si sambata la primul sau sleep-over, la prietena lui M.
Si normal... la un moment dat.. haraiala.
La care G o ameninta pe M cu pumnul.
M nu se-ncurca si-i trage una.

G, revoltat : - Sa nu mai dai in mine cand o sa ne castorim !
M, chicotind : - De unde ai scos-o pe asta cu casatoritu' ?
G, ofuscat : - Pai io vroiam sa ma casatoresc cu tine !
M, zambind : - Si eu vreau !

de mos Nicolae!
Ati fost cumintei? Nuielusa?

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani chinico Un car de bucurii iti doresc, sa ti se implineasca dorintele si sa ai parte si de ceva soare sau zapada, ca de ploaie ai avut destul

ruxandra ce hotarat e G cu casatoria, imi place! M e piersicuta care mai aparea in poze?
Multa sanatate, si noi am avut un week-end cam beteag, dar incepem sa vedem luminita.

danutz, cafea ai reinceput sa bei? Ca dupa cum povestesti cu oboseala, ma gandeam ca macar o cana de cafea m-ar mai consola putin.

Lavinia ce ma bucur ca Mihaita se recupereaza frumos si repede. Lasa ca iarna de abia a inceput, o sa tot iesiti afara la zapada.

Laura, da un semn te rog, cum mai sunteti?

A venit Mos Nicolae si la noi, ne-a adus si zapada, e atat de alb si calm azi totul! Si continua sa fulguie marunt. Mie Mosul mi-a adus 2 CD-uri cu muzica clasica, frumoaaaaasaaa! Le-am vazut ieri cu 2 dolari bucata, asa ceva mi s-a parut incredibil, si recunosc ca nu am fost chiar surprinsa sa le gasesc in cizme dimineata

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

eu acasa de la 2. mi-e rau, adica ma doare burta. si mi se intareste. deocamdata fara alte pete.
maine la ora 2 ma duc totusi la gineco, sa ma vada doctorita. sper sa fie totul bine si bb sa se dezvolte normal.
dani da inainte cu tratamentul, tuseste, dar macar a inceput sa fie productiva.
cam atat.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 9+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multiii ani,Chinico,mamica minunata.sa fii sanatoasa.un car de fericire si implinire.

Mergi la inceput