Fulguleti de nov-dec 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
eu de multe ori m-am ghidat dupa simt.daca dr mi-a dat antibiotic,n-am rezistat sa nu ma holbez si eu in gatul copilului sa vad daca are rosu cum zice,sa-l observ daca-i apatic,mananca,se joaca,etc.si daca are intr-adevar nevoie de antibioticul minunat dat cu asa usurinta.si-ti spun cu toata sinceritatea,ca in 99% din cazuri am mers pe instinct si observatie si nu i-am dat medicamentul prescris.totdeauna cumparam retetele prescrise dar...mereu oscilam.vb cu Claudiu,o sunam pe prietena mea cu homeopatele,ne sfatuiam si le puneam deoparte.am facut stoc marisor de antibiotice,pe care l-am donat spitalului,pt ca ocupau locul degeaba.nu zic sa faci ca mine,iti zic din experienta mea si ca pana acum n-am regretat nici o clipa ca am procedat asa.cand a fost cazul,parca de doua ori in viata ei,i-am dat fara sa stau pe ganduri.era nevoie,se vedea de la o posta.dar cand copilul se zbatea la consultul in gat si cand dr abia reusea sa vada dintii din fata,venea scurt diagnosticul de rosu in gat...,ma enervam teribil.sa nu mai zic de interminabila reteta prescrisa la un rosu in gat si muci.ba din ala de relaxat,ba de desfundat,ba de tuse,ba de imunizare,ba de muci.eu nu le-am dat niciodata nimic de imunizare,in schimb mananca saptamanal usturoi si ceapa
of,una peste alta,ce vroiam sa spun e ca eu n-am luat mereu de buna ce a zis dr.cred in ei dar mai mult in copilul meu.si acum,scriind mi-am amintit de dr cardiolog care mi-a zis ca ,C are nici nu mai stiu ce la inima si dupa consultul cu stetoscopul mi-a scris o ditamai reteta.trebuie s-o caut sa va arat ce imaginatie avea nenea dr impostorul,care s-a dovedit ca vroia doar sa faca vanzare farmaciei proprietate personala si sa ma si invaluie rapid la un eco,evident ca tot la dumnealui la clinica.cu reteta m-a prins,am luat-o imdiat dar atat.la eco am mers la un dr care mi-a infirmat diagnosticul.aaaaa,pe reteta scrisese si antibiotic,evident...iar teoria dansului era ca C va lua toata viata antibiotic,astfel evitand infectiile care i-ar putea da complicatii la inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

scuze ca nu am mai dat de veste dar am fost tot pe drumuri.
Mihaita e ok, acum sunt pe drum spre iasi. il doare gatul dar este ok.ieri cand am ajuns eu la ei dormea. azi noapte am inteles ca a dormit bine. azi de dimi ne-am vazut doar pe fuga foarte putin dar era vesel ca doar pleca acasa, ne-am pupat si tusti in masina ca ploua afara. sunt tare bucuroasa ca i-am cunoscut.
adinuta ii duce dorul lui mihaita. ea azi noapte nu a dormit acasa si cand am adus-o inapoi si i-am spus ca el deja a plecat spre casa lui asa a mai plans... s-a atasat de el si ii placea ca avea cu cine se juca.

pupici de la noi tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

lavinia sa ajungeti cu bine acasa. in iasi e o vreme ... de poveste din casa, horror afara.
nasii au plecat de la 19 din onesti, sunt abia la roman, iar nasule sofer de raliu ... merg doar cu 50-60, drumul e ff greu, ninge, viscoleste. sper sa ajungeti cu bine sau sa fiti deja acasa.

dandusa noi am gasit un doctor in care am incredere. mi-a fost recomandata ca fiind cea mai buna in iasi pe probleme respiratorii. asa ca mergem pe mana ei.

partial sunt lamurita cu aerosolii cu genta. limba lui dani e fff incarcata, semn de microb/bacterie. acum vreo 3 sapt la exudat faringian i-am descoperit stafiloccoc auriu. am zis atunci ca e incativ si l-am lasat in pace. acum, cu limbutza, ne da de gandit. combinat cu febra, clar ceva nu e ok cu el. si gentamicina din aerosoli e partial si pentru a rezolva acel ceva care e pe limba/gatul lui dani. si partial pentru bronsita pe care o are. care incercam sa o tratam asa, fara antibiotic oral, doar cu el in aerosoli. si diverse siropuri.
maine dimineata vom merge din nou la control, vrea dc sa il vada. sper ca atunci sa ma lamuresc de tot.
diagnosticul a fost: laringita, faringita si bronsita acute.

pup gasca, ma duc in pat, imi e rau, ma doare burta, mi se intareste, am reusit sa vomit si parca mi-am mai revint cu greata, dar tot nu sunt ok.
n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 9+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Am ajuns acasa dupa vreo 9 ore..doar eu cu Mihaita,am avariat putin masina,nu a patit nimeni nimic..dar trebuie adusa pe platforma..Noi am rugat un domn sa ne ia..era cu familia si ne-au adus la Iasi...
Asta este.,.cand ma gandesc ca putea sa vina un tir din spate ma trec fiori pe sira spinarii...urate mai sunt tirurile astea...

Mihaita e bine,pe ora ce trece isi revine mai bine..Slava Domnului!

Multumesc din suflet pt fiecare gand bun,multumesc Ralucai inca o data,sunteti incredibile!

Voi reveni..mergem la nani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Steffy
Calin
.
Lacramioara, sa va traiasca fetita, sa se faca mare, sa fie sanatoasa si plina de noroc!
Ziggy, sa-ti fie fericit feciorul si sa va umple de bucurii...si mai da cate un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o felie de tort si sampanie pentru pititci....

danutz, multumim.

Am nevoie urgenta de o recomandare de medic oftalmolog in Iasi. Pentru copiii. Multumesc. Bambo, poti sa ma ajuti cu un raspuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Steffy
Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am fost la dc, dani e din nou pe antibiotic. klacid. are secretii in plamani, doctoritei ii e frica sa nu se infecteze si sa ajungem din nou la injectabil, mai ales ca nu e deloc mai bine decat vineri, chiar mai rau la ascultatie.
eu am gasit, cand m-am intors de la dc o pata de sange pe chilot.
da, is trista si deprimata. again. o sa imi revin. again. promit.

la multi ani, stefi, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si norocoasa.

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 9+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Stefy! Sa ai parte de multe bucurii si multa fericire!

Lacramioara, sa va traiasca si sa va bucure!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Lavinia ce m-am ingrijorat cand am citit de accident, draga de tine, numai asta nu-ti trebuia, dar bine ca ati ajuns acasa cu bine si Mihaita isi revine. Doamne ajuta!

Laura of, cate ai pe suflet acum, griji pentru amandoi bebeii tai, ma rog sa gasesti putere sa ai grija si de ei, si de tine

dandusa, am citit mesajul si m-am emotionat toata, dar daca tu ai gasit cuvinte minunate, in schimb eu mai greu... dar ma adun curand, promit!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput