Fulguleti de nov-dec 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 20
Lavinia_P spune:
La multi ani Chinico!
la multi ani Lacramioara!
Sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!
la multi ani Celeste!
La multi ani Ana!
Lavinia_P spune:
Daniela,
Am vizionat fotografiile- foarte frumoasa cireasa -si fiecare poza are ceva deosebit parca...dar cel mai mult m-au dat pe spate Eva bebe dormind-demne de reclame,nu altceva!
chinico spune:
multumesc mult dragelor. si urez si eu (ca de obicei cu intarziere) multi ani frumosi tuturor sarbatoritilor.
sunt scurta azi, si eu ca si danut, nu-mi ajunge timpul. deloc.
dupa nebunie ma inscriu si eu pe lista celor care o tulesc pe insula. oarecare insula, egal. cu conditia sa n-aiba telefon. fax. mail. sau hartie in orice alta forma diferita de
a) ..stiti voi
b) carte cu happy end.
laura sa stii ca ti-am tinut pumnii stransi bine. am si eu o aversiune mareata vis a vis de pete.
donia si eu sunt mare amatoare de muzica clasica. am cultura muzicala cat mata vecinului, dar nu conteaza, mie-mi place..si cum reusesc sa conving pe cineva sa vina cu mine ma duc la cate-un concert.
lavina sunteti bine?..mai, mai, numai peripetii...
poze maine, de abea astept sa o vad pe eva.
Donia spune:
La multi ani Lacramioara
Iti doresc sa ai multe bucurii si sanatate, ca sa te bucuri de toate!
Laura, ma bucur de vestile bune cu samburelul! Apuci sa te odihnesti, macar putin?
acs, de acum poate pe Mos Craciun sa-l trimit cu zapada, daca ne aduce si noua, stiu si eu? N-a mai nins, dar asteptam, ca de abia li s-a deschis apetitul copiilor.
ruxandra, de vreo doua ori aproape am deschis linkul, dar recunosc sincer ca nu am curaj...
Citat: |
citat din mesajul lui chinico dupa nebunie ma inscriu si eu pe lista celor care o tulesc pe insula. oarecare insula, egal. cu conditia sa n-aiba telefon. fax. mail. sau hartie in orice alta forma diferita de a) ..stiti voi b) carte cu happy end. |
M-am panicat cand am citit ca nu vrei nici un fel de hartie...era sa nu mai vin! Dar m-am linistit Vin, ca imi place si punctul b!
Daaaa, eu sunt acum amorezata de Mozart, nu pot sa cred ca l-am negat atatia ani, pur si simplu l-am respins, mi se parea dulceag, acum sunt efectiv amutita de admiratie! Of, of, concert live, durerea mea, trebuie sa fac ceva cu asta.
acs, dupa ce citesti Oz sa imi spui si mie cum iti place. M-am dus la biblioteca hotarata sa iau ceva de el, dar dupa ce am citit toate titlurile... nu stiu, chiar n-am putut sa-mi conving mana sa se intinda dupa o carte.
Aseara copiii au facut casuta de turta dulce, au decorat-o cu bombonele si desigur au mancat parte din decoratii Casuta o s-o manance la ziua lui C cu alti copii, m-am bucurat cand am vazut ca si C a fost de acord sa astepte. Am gasit si tort cu Toy Story, am gasit si cadou, o racheta cu rampa de lansare, si astronauti, si, si... de abia astept sa ne jucam!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danutz spune:
La multi ani Lacramioara!
Sa-ti fie viata dulce, plina si frumoasa la fel ca si sufletul tau.
Tocmai ce-mi inchisesem calc-ul ca sa ies val vartej pe usa si mi-am amintit ca nu ti-am urat nimic azi
Asa ca deschis calc-ul si postat repede repede
dandusa spune:
La multi ani,Lacramioara!sanatate,bucurie,pace si iubire!
Ruxandra,
m-ai facut curioasa cu filmul dar ca si Donia,n-am indraznit sa-mi satisfac curiozitatea.doua cuvinte despre el,cand ai timp?
G a fost demential cu M.m-am distrat cand am citit dialogul lor si stii ce mi-a venit in cap!?scena de draoste din Morarilor.aminteste-i lui G ca a mai fost o data 'luat'
Dani,
doamneeee ce minunatiiii de pozeeeuna mai deosebita ca alta!santeti o familie tare frumoasa.m-am indragostit de ochii Evei si de zambetul tau!multumim ca ne-ai pus la curent cu evolutia voastra,ma bucur ca v-am cunoscut,fete frumoase!o sa ne cam duelam pt Lizzy,sa stii!e si a mea!:D
Donia,
noi ieri am facut casuta din turta dulce.am si mancat-o!
legat de muzica.de vreun an l-am descoperit pe Andre Rieu si am indragostit toata familia de el.una din preferatele mele e www.youtube.com/watch?v=Uo6jTjOUZ30&feature=related" target="_blank">asta.visez sa merg la un concert de-al lui si sa-l dansez pe Claudiu acolo jos in vazul tuturor,ar muriii(de rusine,nu de drag).mi se pare incredibil cata lume danseaza la concertele lui,cata lume savureaza cu adevarat, nu ascunsi pe dupa scaune sau cu capul in pamant.imi imaginez ce senzatii trebuie sa le inunde sufletele la auzul acelor instrumente.eu de pe scaun si ma misc continuu,numar pasii in gand,ma imaginez in rochita de printesa,hahaaa.mai bine ma trezesc.pt cine vrea sa-l vada livewww.andrerieu.com/en/calendar" target="_blank">aici calendarul
Lavinia,
nu pleacm domle' nicaieri!stam aici pana la sfarsitul vietii noastre.vom impartasi tote cele cate stim si credem ca pot fi si altora de folos.nici nu stii cate minunate citesc din umbra.ce s-ar face ele fara noi?
Laura
ma bucur ca santeti bine.ai grija de tine
tema:cine stie la ce joc se zicea "ai spart oalele,ai mancat sarmalele?".mi-a dat Crinuta tema dar zau ca nu-mi amintesc...
ruxandra_sb spune:
La multi ani Lacramioara!
Multe, multe bucurii si zile senine.
Basca sanatate.
si multumim pt tort si pepsi :)
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa tema:cine stie la ce joc se zicea "ai spart oalele,ai mancat sarmalele?" mi-a dat Crinuta tema dar zau ca nu-mi amintesc... |
nici io nu-mi aminteam, da am intrebat mai departe
=> la v-ati ascunselea, cand cel care se pune la perete trage cu ochii/triseaza
Cum sa uitam de parcul Morarilor..
Pe dnul Rieu il lasam pt putin mai tarziu/cand om avea sonor.
nici nu stii cate minunate citesc din umbra.ce s-ar face ele fara noi?
Mai cunosti, mai cunosti?
Daniela, multumim pt poze.
Admirat o Eva cu ochii lui tati si eleganta lui mami.
Frumoasa fata.. mai ales in nr 129 .
Si pe mami mireasa!
Sa va fie de bine excursia la prietenii nostri.
Danita, cum mai este P cu bubitele?
S-a oprit tusea?
Laura, bucuram pt vestile bune.
Iar tu s-asculti de dna dr! Nici un pai sa nu ridici, sa fii cuminte, cuminte, cuminte.
Donia, e clar.. tre sa ne mai intretinem cu dl Mozart. Chiar ma gandeam.. c-am fost de curand la un concert la Sala Radio (nu muzica clasica) si-mi ziceam ca n-am mai fost la un concert de muzica clasica din studentie si anii de dupa.. Si acum ar fi un moment bun sa reincepem, mai ales cu M.
Eu deja salivez la casutele voastre..
..nu va fie frica sa deschideti link-ul.. nu e trailer, ci doar cateva randuri.
ruxandra_sb spune:
am primit zilele astea linkul.. si nu de la-impricinata
sa ne mandrim cu vedetele noastre :