Fulguleti de nov-dec 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Porumbita!

Daniela, mi-au placut mult pozele cu Eva cea frumoasa!

Dandusa, Ruxandra, hi, hi, "ai spart oalele, ai mancat sarmalele" :). Foloseam (=urlam) expresia asta (plus "urma scapa turma" :) ) la "v-ati ascunselea". Ce vremuri... Ai mei bursuci habar n-au de regulile astea. Le trebuie un training intensiv la vara :).

Donia, uite aici o mini-recenzie.
Am luat cartea fara sa stiu nimic despre ea, doar in dorinta de a citi ceva de autor. Mi-a placut mult. Si, cu toate ca teoretic ar fi trebuit sa-mi lase un gust amar sau cel putin sa ma intristeze, n-a fost deloc asa. O bucata de viata descrisa / simtita cu delicatete. I'm in love again :), asa ca stiu www.humanitas.ro/humanitas-fiction/poveste-despre-dragoste-si-intuneric" target="_blank">ce-o sa-i cer Mosului.

Mi-am adus aminte ce voiam sa va scriu: Victor a primit de ziua lui un joc "Comoara piratilor", ceva in genul "Nu te supara frate!". Si daca pana acum ascundeam jocurile de el, pentru ca nu facea decat sa piarda zarurile / pionii si sa le strice fetelor bucuria jocului, acum a fost altfel. Asa ca jucam cel putin o partida in fiecare seara (cu mici exceptii). Am devenit experta la aruncatul cu zarul astfel incat sa fiu mereu ultima la joc :). In schimb cei mici joaca "pe bune" si se coalizeaza impotriva mea :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Ciao frumoaselor!

Dupa o absenta cam nemotivata dati-mi voie sa le urez sarbatoritilor din ultima perioada La Multi Multi Ani cu sanatate si noroc!
Mamici dragi, sa aduca ai vostri copilasi cat mai multe bucurii si impliniri!

Nu mai insir numele ca… vai… am verificat acum si am ratat fooooaaarte multi sarbatoriti…

Dupa mini-vacanta de 1 Dec. cand am avut musafirii de seama , parca mi-au intrat zilele/orele in sac Nu stiu, zau ca nu stiu ce s-a intamplat, parca sunt intr-un film cu "incetinitorul" (exista acest cuvant?!) si rulez inceeeeetttt, si fara elan
Si am atatea de facut!! La noi abia incep pregatirile de petrecere!

Hai ca promit sa incerc sa-mi reintru in ritm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna ziua, minunatelor!

Multumim MULT de aprecieri!

Lavinia, da, era atat de frumoasa cand dormea Cand vezi pozele crezi ca dormea mult in acea perioada, dar, vai, nu era deloc asa! Ce bine ca le trec colicile!

Dandusa, nici gand sa ne duelam, eu traiesc experienta pe care o descriati voi referitor la cantitate/calitate iubire atunci cand ai al doilea, al treilea copil, atunci cand imi fac noi prieteni!
Stiu ca nu o sa stiu niciodata cum e cu frati surori, stiu ca nu o sa stiu niciodata cum e cu doi copii, dar ma mangaie pe suflet sa stiu cum e sa ai multi prieteni de iubit!

Laura, de acord cu fetele! Nici un pai! Eu asa am facut 7 luni din 8 si bine mi-a fost! Ma gandesc si acum la perioada aceea. L-am adus pe tatal meu sa ma "serveasca" la pat si a fost extraordinar de placut pentru amandoi! Sincer!

Ma intorc la munca asta uracioasa....

Va pup!
Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va astept la o la CAPITOL NOU

Mergi la inceput