Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

ralu multumesc tare mult pentru raspunsul la intrebare; daca mai este ceva te mai intreb; bine ca am pe cine;
fetili eu plec acasa de la serv si apoi imi iau sotul din dotare si mergem sa facem niste cumparturi ca sambata avem pomana, asa ca o sa mai intru mai tarziu;
shines daca se poate si nu este cu suparare as vrea sa imi trimiti si mie parola ca imi place tare mult sa va admir si sa admir achizitiile pe care le faceti pentru bebelusi..
toate fetele si va multumesc tare mult ca sunteti langa mine, chiar conteaza enorm de mult in perioada asta.

29 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Si eu prin zona..azi fara chef de nimic, probabil de la vremea de afara

Si ca sa nu intru in polemici, mi-am sters si eu albumul..sincer, am avut retineri sa pune poze inca de la inceput, not my style , pt. ca deh, nu stii cu cine dai nas in nas in mediul virtual, si daca tot e cu identitate "undercover" poate e mai bine sa ramana asa

Doloress, multumesc Stiam ca nu se mai face d-aia verticala, numa ca pe net asa am gasit info..ca la prezentatie de genul asta, se face taietura din aia nu orizontala. Acu' oi vedea, sper sa fie cu capul pe umeri doctorita

In rest nu mai zic nik nou, ma tot panicheaza fiecare cu 100 de interpretari ale legii, ca ba daca nu mi-am luat prenatal, dupa nastere nu mai pot lua 126 de zile, ci numa alea 42 obligatorii, ba ca aia 15% sa dau dupa sau inainte de a naste, etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu/Fluturas/Tierry;imi pare rau ca ati sters pozele din picassa..
parca nu mai are farmec acum...eram obisnuita cu voi acolo.

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Eu ce ma fac? Medicul de familie zice ca imi da prenatalul din sapt 33, medicul ginecolog zice ca din sapt 32... Shefu' ma asteapta cu declaratie de cand intru in prenatal (el ar vrea din sapt 29...)
Ce ma faaaac?

25+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Eu ce ma fac? Medicul de familie zice ca imi da prenatalul din sapt 33, medicul ginecolog zice ca din sapt 32... Shefu' ma asteapta cu declaratie de cand intru in prenatal (el ar vrea din sapt 29...)
Ce ma faaaac?

25+
Bebe

poti intra linistita in concediu de la 30 sapt..sa numere si dr aia zilele sa vada cat le da.
nu ii mai inteleg

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Andri pup manusitele si piciorusele, da-mi-o si mie, ca ma intrebam ce s afac..urasc frisca, ma gandeam sa topesc o ciocolata peste ca glazura.
Cum a venit pe lume Robert[/b][/size=1][/right]

crema o fac de ani de zile e suuuper buna:
ingrediente:
-1 pachet unt
-1/2L lapte
-1 cana zahar
-3 ls faina
-3 ls cacao

Se pune la fiert laptele si zaharul oprindu-se putin lapte pt dizolvarea fainei. Se toarna faina+laptele in compozitia ce fierbe si se fierbe totul pana se face ca mamaliga (atentie mamaliga mai molicica).
Se lasa sa se raceasca totul dupa care se adauga pachetul de unt+rom , vanilie ,etc

asta e tot.

Crema dureaza cam 20 min ... dar e suuper buna. Eu o folosesc la o varietate de prajituri si torturi. Poti folosi cu imaginatie si alune caramelizate , sau nuci prajite sau etc. dar reteta de baza e cea de mai sus. Nu ai sa regreti si nu o poti gresi.

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

aveti idee in ce data este PAstele la anu' ?

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

aveti idee in ce data este PAstele la anu' ?

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

24 aprilie parca

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

meci Simo !
da , 24.04 .. asta inseamna ca noi botezul o sa-l facem pe 25 sau 26 ...

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna seara, buburuzelor!

Referitor la concediul penatal, si mie imi zisese medicul de familie ca-mi da de la 32 de saptamani, asa ca am cerut medicului ginecolog adeverinta si mi-a dat de la 31 de saptamani. Poate imi dadea si mai devreme, insa nu stiu pt. ca nu am avut nevoie.

Ppsic, si bebelusul meu avea la 29 sapt.si jumatate 1,3kg si tot asa faceam comparatie cu bebelusii celorlalte fete, care erau mai marisor, insa doctorul mi-a spus ca e ok.

Va pup!

[31+]

Mergi la inceput