Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Te iubeste draga mea, si pe tine si pe copilas dar nu stiu ei sa se manifeste, ei nu au cum sa inteleaga ce/cum simtim noi.
Nici al meu nu atinge burtica prea des, ca-i e frica cica sa nu atinga ceva aiurea si sa-l loveasca pe bb. Da sa vedeti ca dupa ce se va naste bb se schimba va fi exact cum il sti tu, iubitor si atent, il va tine pe bb in brate si-l va rasfata.
Multi tatici au reactia asta la prima sarcina, nu e motiv de ingrijorare...

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Asa mai fetele, sa trecem la alte lucruri care sunt importante, ca de reprosuri sunt satula pe ziua de azi. Se cearta colegii mei de azi draga dimineata si nu mai termina.
Apropo de ce zice Andri legat de dl sot, , in mare parte o inteleg si vin si eu cu o intrebare care pe mine ma macina: dl sot al meu nu vorbeste deloc deloc cu bubulina mica, nu i-a adresat nici un cuvintel (poate o avea impresia ca a vb cu o burtik nu e ok sau nu am idee) dar cert e ca si sa mangaie burta se cam fereste, doar daca sunt furioasa pe el pt ceva o face, iar din proprie initiativa foarte rara ma mangaie pe burtica, d eimi vine sa il omor. Eu ii tot spun mai in gluma mai in serios ca nu ne iubeste, ca nu isi iubeste fetita, dar el spune ca nu e asa, ca sunt doar inchipuirile mele. Ceea ce e ciudat este ca iubeste copiii foaaaarte mult, si unde mergem el e tot cu copii in brate. nu stiu ce sa cred, de ce se poarta asa. Voi ce spuneti?

iaaaa m-am intins ca o placinta cu prostii...

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vreau si eu parola Simo,te rog

Citat:
citat din mesajul lui Shines

v-am trimis parola pe pm celor care au cerut..sau care am vazut eu..daca am ratat pe careva sa spuneti.

si eu am o stare nasoala, am dormit o ora si jumatate, m-am trezit transpirata rau desi in casa e frig..cam ard si ma doare rau capul..aaa, si ametesc cand ma ridic sa fie treaba treaba.

Simo 33 cu Eduard Matei

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

vreau si eu parola Simo,te rog

Angie +29

bebe jucaus

[/quote]

trimis

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Simothanks

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Shines

Va pupacesc pe toate fetelor! Am plecat la o plimbarica scurta

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Si eu as cam vrea parola daca nu e cu suparare...

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Tunde: nu prea am umblat zilele astea...am fost doar aseara plecata paa la fratele meu sa i duc o supa ca ma zapacise mama de cap ca saracu e bolnavior si nu are cum sa aiba ea grija de el...bla bla..(evident cand am ajuns la el " micutul" se juca fifa si era mare agitatie la el in casa)...in rest la super market si acasa...
Eu raportez 3 kg luate in sarcina..da nu va mai zic cate kg aveam oricum inainte ca imi e rusine

28 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Bebelu..dar ti-ai sters pozele???

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Va multumesc tuturor pentru incurajari!!!!
M-am intors de la echo, buburuza are 1450 gr mie mi se pare micuta comparativ cu ce am auzit pe la voi dar doctorul a spus ca totul e OK, creste bine pe curba ei (sunt diferite curbe de crestere) Nu e o bebelina mare, dar creste exact asa cum e de asteptat.
In rest totul e normal (aici nu se masoara colul asa ca nu stiu nimic despre asta). una din cicatricile de la operatie ma mananca de numai, dar si asta e normal
Acum plec din nou la niste cumparaturi, intru mai pe seara din nou!
Cine are timp poate imi trimite si mie noua parola

Diana, 30+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

bebelule ti-am trimis PM

Mergi la inceput