Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am fost un pic plecata cu treaba. parola este la simo, laura, carmen.
eu una nu imi mai bat capu cu astea. m-am saturat si nici nu imi arde.
puteti sa o interpretati cum vreti. dar azi chiar nu am chef de nimic

Ocsanica iti va spune dr rotaru ce fel de anestezie iti trebuie, in momentul in care stabiliti modul cum vei naste. pt nastere naturala este epidurala si pt cezariana, rahi-peridurala. amandoua dela braun.
alte detalii, bb nu sta cu tine in camera, in spital stai doar 2 nopti dc totu e ok, te duci la 3 ore la alaptat, dc faci cezariana, saloanele sunt cu 2 paturi si au prioritate, pt natural sunt cu 4-6paturi. hainute nu iti trebuiesc pt bb decat pt plecat aksa, in rest tre sa ai doar pampers, prosop si sapun sau lot pt spalat si bepanten.
altceva nu imi vine in cap acu. dc e, intreaba-ma si iti rasp

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Lorich ce bine arata!mama mama!

Sotul meu e ca si cel a lui Carmen : daca pana acum eu eram cea rasfatata s-au cam schimbat pitintel lucrurile, asa simt. Azi dimineata cand a plecat la serviciu, de exemplu ma pupa si-mi zice "te iubesc", se duce la burtica, o pupa si zice "si pe tine te iubesc, si mai mult". Nici n-am stiut daca sa ma bucur sau sa ma intristez. Sunt fericita ca iubeste asa de mult copii.

Angie si Simo merci de raspunsuri in legatura cu scaunul de masina. Cam asa ceva mi-as dori desi inca nu-mi imaginez cum sta un mic copilas acolo. Banuesc ca de aia sunt pozitiile reglabile sa nu setea in fund ci mai pe spate.

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Aditza, chiar ma gandeam pe unde esti!

Eu raportez 15 kg in plus, multe multe, dar lumea zice ca nu se vede asa tare. Sunt inaltuta. Ma gandesc ca ajung la vreo 20. Nu mi-e frica de ele!

Bebelu, cum asa fara chef?

Fetele, fara sa vreau sa va stresez sa nu uitati de mine cu un pm.

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

aparui si Io

Parola nu am nici Eu dar pentru mine nu e urgent...

Andri;imi pare foarte rau ca ai trecut prin atitea probleme..cred ca acum cedezi si nervos..sa stii ca barbatii nu ne inteleg mai mereu..vezi ca si Eu vin si ma planf la fete ca ma enerveaza al meu de i-as da vreo doua.Pup fata..si iti doresc multa fericire
Durerile pot veni de la dilatarea bazinului..ce de acuma se pregateste pt nastere..sa aiba loc bebe pe drum catre bratele lu Mami

Lorich ;si Eu as face ceva bun la cuptor..cu multe legume colorate..iti urez spor la gateala..si bineinteles sa ai succes cu ea,sa fie apreciata/..si muulti ani inainte !

Laura Luiza...si Eu vreau sa inot..da n-am unde..sunt diferite pensiuni pe aici cu piscina ,mica..si dubioasa..dar asa bine mi-ar face.Mu-mi mai suprot picioarele groase..mi s-au ingrosat ff tare..la 13 kg puse..e si normal..dar deja nu-mi mai vin pantalonii de acu 2 sapt..si n-am nici un chef

Sunshine..;imi pare rau..lasa ca ne gandim mult la tine..trec repede 2 saptamani..suntem dependenti de net..dar se poate si fara

Babyleeks; ne-ai lipsit..chiar m-am gandit azi la tine..si vroiam sa scriu sa intreb cam pe unde umblii?

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hihihih..eu nici nu mai scot nasu' sa cer nimic...cand o s aam poze pe pus acolo, poate...dar mai e pana acolo, cred ca robert mi-a stricat aparatul foto. Al doilea!!! Ultimul pe care-l pup, vb sotului!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ups cat ati scris!!! Abia am reusit sa recuperez si sunt in concediu! In sfarsit pot sa raspund si eu mai pe larg, de-acuma nu mai scapati asa de usor de mine, ca nu prea mai am pe cine sa bat la cap la servici, asa ca mi-ati ramas doar voi. Sorry dinante va zic pentru limbarita.

Wow, s-au incins spiritele pe-aici… Vin cu stingatorul! Ca tot e copilul meu pasionat de pompieri si mereu arde ceva la noi prin casa, sunt experta.

TERMOMETRE- eu una am avut mereu de fundulet. Nu exagerez deloc cu el, ii luam temperatura numai cand ardea ca soba. Cred ca in primul an de viata nu i-am luat niciodata, ca n-a fost deloc bolnav. Ii puneam putina vaselina in capat, si il bagam usurel, a fost ok mereu.

OCSANICA – imi pare asa de rau de mamica ta… cred ca iti este nemaipomenit de greu.

TIERRY – vad ca te-au lamurit fetele despre cezariana, eu nu prea ma pricep pentru ca nu m-a interesat, mereu am vrut sa nasc normal. De fapt, am lasat toate informatiile despre nastere deoparte, la prima sarcina, mi-era frica sa ma gandesc. Am facut cam rau ca nasterea m-a prins pe nepregatite si nu prea aveam idee cum sa respir. Noroc de asistente si doctori ca au avut rabdare si numarau acolo cu mine.
La medic mai merg pe 9 decembrie, insa saptamana viitoare marti am programare la clinica de diabet – atunci imi face iar eco sa vada ce face colul. Si bineinteles am sa vad si un ginecolog, Sper de data asta sa nu mai fie armata de studenti pe langa el (ea)

VAS – asa este, o familie iubitoare si sanatoasa e tot ce conteaza, cel putin cred eu, pentru noi cele care am ales sa fim mame. Mie imi trec toate cand vad cum rade puiul meu cu pofta si cand il aud cate prostii mai zice. Cu travaliul si eu am citit, miscarea , schimbatul pozitei des ajuta la dureri si mai ales la scurtarea travaliului, iar pozitia 4 labe e foarte buna cand trebuie sa iasa copilul, cica reduce mult din rupturi, face iesirea mai lina. Problema e ca in spitale doctorii, asistentele nu prea sunt dispusi sa stea dupa tine in 4 labe sau mai stiu eu cum. Asa ca automat – fortat ne culca. Mai vad documentare la Discovery Health cu nasteri la casele de nasteri – cu moase in loc de doctori, si ele sunt mai dispuse sa se muleze pe preferintele mamei. Dar la spital, e alta poveste, chiar si aici.

SHINES si eu am intepaturi in col, o gramada, de multe ori ma duc repede si ma pun cu picioarele in sus, sa se duca bebe in sus, numai asa pentru linistea mea sufleteasca, imi dau seama ca el sta unde vrea el. Dar am cateodata niste episoade, efectiv frate parca se duce acolo si sapa.
Hehe, eu sunt dopul number 1 pe-aici, imi dai un branci si ma rostogolesc, de fapt nici macar dop, ca ala e usurel si mititel, ma simt mai bine zis ca un ghemotoc asa mai mare, pai am 1.50m si 63 de kg, Tre sa facem si noi astea mititele copii cumva. E greu cand ne luam barbati inalti, cum e al meu, si bebeii au conformatia lor.

LORICH – si eu abia astept sa am arsuri, sa se ridice buburuzul, dar nimic! Una singura am avut, cand mancasem piftelute, deci nu se pune. Prefer sa ma arda si sa stiu eu ca e sus decat sa stea acolo pe col si sa-l mestereasca. Multi ani fericiti impreuna! Idei de papa nu cred ca vrei de la mine, haha.

ANDRI – imi pare rau de problemute… asa e cu unii tatici- ei nu prea au cum sa simta ca si noi minunea asta dea deveni parinte, de la inceput. Le trebuie ceva timp. Unii se schimba de la primele 2 liniute, unii numai dupa ce vine copilul, unii abia cand copilul are 2-3 ani si se pot juca cu ei si intelege cu ei. Intervine si gelozia, deodata nu mai sunt pe primul loc in sufletul partenerei, deodata totul graviteaza in jurul bebelusului. Pentru multi e tare greu de acceptat chestia asta, Ce sa zic, multa rabdare, buburuza simte tot, e un proces chimic – stressul provoaca adrenalina care il agita pe bebelus. Asa ca, desi e greu, trebuie sa faci un efort, sa te concentrezi pe bebe, si o sa vedeti voi mai apoi. Si sa nu te simti nicicum vinovata de gandurile si preocuparile tale, problema e a lui, nu la tine! E normal pentru tine, sa fii preocupata de noua viata care va veni, e cea mai importanta schimbare din viata ta. E normal sa treaca totul pe planul 2. Un copil e o mare responsabilitate si o mare minune. Daca nu e capabil sa inteleaga asta deocamdata, lasa-l, da-i timp, cand vine bebe insa implica-l in cat mai multe activitati legate de el, macar sa simta responsabilitatea.

MICA DARIA – cum ziceam mai sus, da-i timp, si pentru unele mamici e greu sa vorbeasca cu burtica, dar apoi pnetru ei. Mai ales daca sunt niste tipi mai duri si mai cu picioarele pe pamant de felul lor. Nici al meu nu vorbeste cu el, nu mangaie burtica, dar ma innebuneste minut de minut sa am grija de Kevinuta. Si e un tata extraordinar pentru Patrick.

ARIANA – bine ca n-a fost varicela!

MAYANE – stai linistita, toate avem temerile astea. Acum ca stiu cu ce se mananca, mai putin, imi dau seama ca un copil are nevoie numai de dragostea noastra, restul vine de la sine. Si stie ca-l iubesti, si ti-o intoarce inzecit. Chiar daca uneori mai gresesti, chiar daca mai ridici vocea, mai clachezi. Asta nu te face deloc o mama mai putin buna. Oricum o mama perfecta e obositoare rau, zic eu. Dar dragostea aia imensa pe care i-o porti bebele o simte imediat si ai sa vezi, dupa cum se uita la tine, ca tu esti soarele lui si lumea lui se invarte in jurul tau. Eu acuma am alte temeri – daca nu o sa reusesc sa-i tratez pe amandoi la fel? II iubesc pe amandoi la nebunie deja, cu aceeasi dragoste, dar daca o sa am afinitati mai multe cu unul sau cu altul… daca o sa-i tratez diferit, daca o sa fac comparatii, etc.

Eu din mere fac(eam) o prajitura rapida tare buna si dietetica, 1 kg de mere, o cana de gris si cam jumate de cana de zahar, apoi mai pun esenta de vanilie, scortisoara si stafide toate amestecate, puse intr-un vas ena uns cu unt si lasat cam 30-40 de minute la cuptor. Apoi o scot, o las la racit si o presar cu zahar pudra. Iese tare bun.

Azi ma duc la doctor, sa duc hartiile de concediu sa le completeze. Si poate trag o raita sa-mi iau si eu ce-mi trebuie pentru bagaj. V-am pupat!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 27+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

v-am trimis parola pe pm celor care au cerut..sau care am vazut eu..daca am ratat pe careva sa spuneti.

si eu am o stare nasoala, am dormit o ora si jumatate, m-am trezit transpirata rau desi in casa e frig..cam ard si ma doare rau capul..aaa, si ametesc cand ma ridic sa fie treaba treaba.

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Da Andri, lde la sapt 28 cum ai tu, sunt normale, se dilata oasele de la bazin...sunt nasoale rau stiu.

Citat:
citat din mesajul lui andri31

1 intrebare am si eu pt voi : mai , sunt normale durerile astea inghinale ? cumva.. asa parca sunt fix la oasele picioarelor care intra in pelvis cumva...

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

MissmjMultumesc pt parola,
Shines, si eu ma simt un " dop" de mamica, pt ca am aproximativ 1.60. Aseara am avut un soc, nu ma mai cantarisem de mult, si cand in sf am capatat curaj.. am constatat ca am luat 4 kg intr-o luna. Deci raportez 13 kg luate la 30 de saptamani.Imi e teama sa nu fie ceva in neregula cu mine si inclusiv cu bebe, pt ca prea am luat mult dintr-o data , in conditiile in care nu mananc mult si nu prostii, zic eu, sunt destul de activa, inca merg la servici si acasa trebaluiesc.Sa fie de vina vitaminele?? Iau si complex dar si separat omega3, vitaminaC, magneB6, si maltofer.

FVL heterozigot, 29 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dangabriela vitaminele nu ingrasa, da, elevitul cica ar da pofta de mancare, dar daca zici ca papi ok, sanatos, cantitai normale, nu e de la ele. Eu-l suspectez pe bebe, ca e de la el, stai linistita ca e ok totul, dai jos rapid cand alaptezi.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput