Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

din ce am citit de scortisoara, zice sa nu fie folosita in scop terapeutic in timpul sarcinii si lactatiei. e f ok sa mancam cu scortisoara..ca doar nu ne facem ness cu ea . mie imi place la nebunie si chiar ma gandeam ca nu vad ce de nu am putea sa o folosim. Iar indicatiile terapeutice (printre altele) sunt hipertensiune si conceptie.

Azi i-am cumparat lui cristi pentru Craciun, un set cu sina de la Tomas . Cred ca 1 ora m-am jucat cu barbata-miu la el . pe vremea noastra nu erau asa jucarii, are beculete, sunete, tot tacamul . Cristi nu e acasa, e la bunici acum.

ma bag la somn

Noapte buna!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Eu am aruncat "bomba" si am disparut dar abia acum am reusit sa-mi termin indatoririle zilnice si sa recuperez tot (si ati scris azi nu gluma).

Imi pare tare rau ca s-au creat asa tensiuni si multe fete s-au suparat. Am stat mult timp in dilema daca sa scriu despre asta sau nu. Pe de o parte ma gandeam ca nu-i frumos din partea mea care intru atat de rar sa vin aici sa sa arat cu degetul spre o fata care e mai de-a voastra (mult mai activa decat mine), iar pe de alta parte ma gandeam ca asa cum mie nu mi-a picat bine faptul ca s-a dat parola public, probabil ca sunt si alte persoane care ar fi deranjate de lucrul asta. Acum sper doar ca fetele care s-au suparat sa revina la sentimente mai bune si sa nu paraseasca forumul. Mie imi sunteti dragi toate.

Bineinteles ca am uitat ce vroiam sa raspund in particular fiecareia ... cred ca ar trebui sa recuperez cu pixul in mana ca ma lasa memoria ceva de speriat in ultima vreme. Apropo de asta si de faptul ca vorbeati zilele astea de ars mancarea ... numai ce am gasit aripioarele de pui facute aproape scrum in cuptor...

Ma duc la culcare ca cine stie ce prostii mai fac daca mai stau pe aici. E abia 8 pm dar ma bag in pat si mai citesc pana ma ia somnul.

Va doresc o zi frumoasa si plina de vesti bune!

Simona 27+ cu Leah Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Madalina ce bine-mi pare de colul tau! Uite si eu tot asa as vrea, am inteles ca se poate lungi, cand stai in pat si te odihnesti. Felicitari! Stiu ca nu e usor deloc sa stai toata ziua la orizontala. Eu cel putin nu prea pot, insa am sa incerc din rasputeri petru bebita.
Eu din pacate si azi am umblat, am fost la doctor, de acolo pe la magazine sa-mi iau ce-mi trebuie pentru bagaj, ca imi stateau pe creier. Si acum sunt cam terminata. Maine fac mancare, sambata avem parada lui Mos Craciun, luni trebuie sa am duc din nou la doctor, sa preiau actele, sa le duc la servici, marti am clinica de diabet! Abia de miercuri poate ma linistesc putin.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 27+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata

Haideti la o cafea..sau doua

am dormit foarte prost,cu cosmaruri..probabil din cauza filmului SF la care ma uit seara inainte de culcare..renunt la el, pentru ca toata noaptea ma fugaresc extraterestrii de imi sar capacele.

sa avezi un sfarsit de saptamana placut

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimineata Shines multumim de cafea apropo de somn eu nu mai pot dormi din cauza spondilozei nu imi trece nicicum,cum pun capul pe perna mor de durere

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Neata fetele!!
Eu sunt la servici, raportez un somn linistit, dar cu vise ciudate spre dimineata ( nascusem un catelus, dar eram incantata de el).
Maine de dimin vreua sa merg in Dragon ( lenjerii, patut, paturici, hainute bebe), credeti ca merita?? Stie cineva cam pe unde gasesc standuri pt bebei???

Pupici la burtici!!

FVL heterozigot, 29 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna dimineata si de la mine !

sunt treaza de la 4:55 ...
nu stiu ce-i cu insomniile astea
m-am dat jos frumusel din pat sa nu-l trezesc pe dl. sot (ca lucreaza in ture) , mi-am dat seama ca ma ia un fel de raceala asa ca de la 5 am infulecat un paracetamol si am bifat o cana mare de ceai cu lamaie si miere.

ieri sotul m-a vazut otzarata asa ca nu s-a lasat pana nu a reusit sa descarce pozele din aparat(va ziceam ieri ca nu reusesc) asa ca astazi , daca binevoieste careva sa-mi dea parola sa-mi pun si eu moaca si burtica bine .. daca nu ...asteptam pana incep sa cumpar si hainute sa am ce posta mai mult.

intrebare:
voi spre ce tip de patut v-ati orientat (lemn sau material)?
please ! spuneti-mi ce ati luat in considerare la alegerea facuta. ...

pup mamicile , pup burticile , pup fetele dar si baietii

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

aaa.. astazi merg sa-mi vad mandruta. .. sper sa fie totul ok ... mai ales cu inimioara ca la morfo nu a reusit sa o vada deloc ...

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Neata! VA scriu acum ca plec pe teren. Ieri m-am simtit tare rau, nu stiu ce a avut bebe de facut dar s-a pus pe col si ma lovea atat de tare ca nu puteam sta in picioare.
Acum trebuie sa umblu sa-mi rezolv problemele de servici, adica sa aduc tot felul de adeverinte ca sa poata ei sa "ma scuze " ca nu m-am dus in acea delegatie de care va spuneam. E o chestie politica la mijloc si au astia niste orgolii, niciodata sa nu aveti de-a face cu ei. Totul e bine pana la bani, daca e sa piarda chiar si 100 lei incearca sa te faca praf. Sunt putin distrusa, si incerc sa ma adun cat pot, chiar daca am sefi care ma sustin si decizia de a nu pleca nici macar nu a fost a mea, acum trebuie sa gasesca un tap ispasitor si trebuie sa gasesc metode de a ma disculpa aiurea.
Asta e, sper sa nu ma stresez prea tare si oricum azi ma duc sa vad ce rezolv cu concediile.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Andri eu am de la Diana patut de lemn, mie mi se pare mai safe decat ala de material, pe de alta parte, ala de material se poate impacheta si transporta in caz ca mergeti undeva cu bb, la noi n-a fost cazul, dar eu si acuma tot pt patut de lemn optez.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 32+ cu

Mergi la inceput