Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Gabriela..am fost eu ieri in dragonul mare,cel cu scara rulanta. sunt mai multe magazazine numai cu haine de bebelusi, carucioare,patuturi..etc. de asemenea lenjerii. trebuie doar sa mergi foarte devreme sa nu fie ff aglomerat si sa ai rabdare sa umblii pe acolo. noi desi la 7 si ceva eram acolo, abia am gasit loc de parcare..era omor.

Vas..ai grija de tine

Andri..ti-am trimis parola
Eu inca nu m-am hotarat ce patut sa iau..vroiam din ala din lemn, transform,cu sertare si care se face pat adolescent, dar mi-am dat seama ca nu am loc asa cum as vrea in camera aia..acum sa vad maine ce gasesc si la ce raman. astea din plasa nu m-au incantat sincer, si am vazut multe modele

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata si de la mine si multumesc de cafea
sa aveti un sfarsit de saptamana asa cum va doriti

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
poftiti la cafea ,cacao cu lapte ,si papica
djlauramamica frumoasa
fetelor eu plec acum la Bucuresti,merg la echo dupa amiaza,apoi mai raman la mama pana duminica,deci sa nu-mi duceti lipsa ca vin cu vesti despre bebeitza si cu bateriile incarcate de o portie de iubire de mamica
va pup si week-end placut fara suparari

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

angie sa vi cu vesti bune, djlaura, uau cate poze....super burtica, arati bine, adryy te am admirat in ultima poza, cea de la 29 s si 4z

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

am pus si eu moaca
o sa va pun si caruciorul pe care l-am achizitionat si comoida la comanda pe care am facut-o
si noi am vrut tot transformer initial dar:
1. ne-am fi plictisit groaznic de el atatia ani
2.eu am vazut pe viu cum arata patutul si nu am mai fost la fel de incantata

eu pe de-o parte as opta pt patutu lemn pt ca e mai ...curat
pt material pt ca e mai usor de manevrat

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neatza, fetele!
Ca sa inchei epopeea cu pozele, cel putin din punctul meu de vedere: pe mine m-a secat atat de tare discutia de ieri, cu atatea suparari si sensibilitati, incat rog pe una dintre fetele care au deja parola (si ii multumesc anticipat) sa-mi stearga si mie pozele pe care le mai am (putine oricum, am sters multe cand s-a pus pb ca nu mai e spatiu, acum vreo sapt).
Daca o sa simt nevoia sa va impartasesc ceva, o sa le postez la semnatura.
Va spun sincer ca a sterge pozele uneia dintre fetele fara acordul ei mi se pare cel putin la fel de aiurea ca a posta parola pe nu stiu unde...Ma rog, sa termin cu asta, consider episodul incheiat.

In rest, azi mi-am propus sa stau mai cuminte, adica o sa lenevesc la TV si pe aici cu voi si cred ca imi reiau ocupatia cu tricotatul...ca am ramas cam in urma!
Pup toate fetele.

_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata buburuze dulci!

Am fost si noi la analize pentru sange si urina... dar ce greu a fost azi-noapte ca m-am dus odata la pisu pe la 12.30 si apoi m-am gandit eu... tre sa tin pana dimineata... sau cat mau mult. Am reusit pana la 6 cand am zis - gata, ca nu mai merge. Si obisnuita sa beau apa dupa fiecare runda de pisu... simteam nevoia.... Dar piesa de rezistenta a fost foamea de dimineata... ca la 6 nu mai aveam somn si m-a trosnit bineinteles o foame... brrr ce naspa e!

Felicitari pentru bb grasunei si scumpei Dianei si Madalinei si pentru vestile bune de la eco!

Andri, djLaura ~ foarte dragute pozele cu burticute!

Bafta la eco astazi Angie, Andri. Va asteptam cu vestile bune!

Multumim de cafeaua cea aromata Simo si de papa buuun Angie!

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

ieri nu am apucat sa citesc, am trebaluit prin casa una-alta si azi dimineata m-am speriat cand am vazut cat ati scris.... asa ca citesc din urma....

referitor la parola.... eu v-am admirat pe toate pana saptamana trecuta, cand "STOP" nu mai pot accesa sub nici o forma site-ul cu poze....(au cenzurat chinezi si site-ul asta, ca multe altele de fapt....) asa ca eu vreau sa va rog daca schimbati parola de la mail-ul comun, aia o vreau si eu..... multumesc

Laura_Luiza, eu la sarcina cu Raducu am fost la piscina publica pana inainte cu 2 zile de nastere.... mergeam chiar in fiecare seara si am nascut foarte usor.... acuma nu am mai apucat sa mergem iarasi, dar poate il conving pe tati sa ne insoteasca....

andri31, bine ca sunteti bine amandoua....nu te gandi la rau.... am trecut si eu prin ceva asemenator la prima sarcina, ne certam de la orice nimic, hormonii de sarcina la noi si cam tot asa ceva si la ei.... acuma totul este ok.... te rog sa nu te mai gandesti la despartire...o sa vezi ca o sa fie bine....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum AMR nici 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza buburuze cu burticutze......
sunt colega de la floricele de liliac......citesc posturile voastre cu nostalgie , parca mai ieri eram cu burtik
m-am bagat in seama pt a cere un vot......
MULTUMIM

UREZ DIN TOT SUFLETUL NASTERE USOARA , RECUPERARE RAPIDA SI BEBEI SANATOSI......

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata din campul muncii
multumesc fetelor pt urarile facute pt sotul meu

azi o sa stau mai putin la serviciu pt ca trebuie sa ma apuc de preparatele pt diseara ( o parte le-am facut de aseara)

in rest....pe aici e o ceata......urat rau!

bafta fetelor la echo, eu mai am de asteptat pana pe 4 decembrie.

despre patut....eu voi lua din acela de material, asa cum am avut si la primul copil ( o sa iau unul nou pt ca pe cel vechi l-am folosit mult, pana la uzura). Am fost foarte multumita de el pt ca il luam cu noi si in calatorii si mai tarziu cand a crescut galusca se dadea singur jos din el deschizandu-si fermoarul.

toate fetele

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 30+

Mergi la inceput