Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
monis5 spune:
Multumim de gandurile bune . Cred ca au functionat pt ca se pare ca intram pe curba ascendenta cu boala . Bubele au aparut de miercuri pana sambata. Ieri s-au oprit si azi cam toate au prins crusta. Febra a facut doar de cateva ori si f usoara, o singura data a fost 38.1, restul in jur de 37.5. Zilele au fost cat de cat usoare, insa 3 nopti au fost cosmar. (Tipa de la a carei fetita a luat tati varicela, mi-a zis ca 3 nopti sunt cu plansete si dureri... doar ca eu in a3a noapte - cea mai grea - nu credeam sa se mai termina - ca fapt divers, de la aceesi fetita am luat cu totii viroza asta vara de la mare ). Insa aseara a dormit de la 11 la 5 si de la 5 la 9 . Doar ca nu l-am mai putut pune in patut, cum simte cum incepe sa planga, asa ca a dormit singurel in canapeaua din camera lui, de unde dimineata s-a dat jos si a venit singur la mine la pat (in 4 labe ca el inca nu merge), dragul de el . Oricum ma gandeam sa scapam de patutul lui, iata ca vine si vremea aia...
Lucia sper ca sunteti mai bine azi, gata cele 3 zile de acuma. Stiu ce zici cu noptile dezlantuite - si dupa ce ca puii se simt rau, si noi avem tendinta sa dramatizam de la oboseala si epuizare. Te imbratisez tare
Croco abia astept sa castigi la loto . Cum stati cu hapciurile?
Elle multa sanatate si fetelor si tatalui tau .
Meli felicitari pt no scutec .
Vik sper sa scapati repede de raceala si tu sa prinzi un somn bun. Pana atunci, uite o extra pt tine . Si multumim de tratatie!
inca o data, multumim de gandurile bune si uram multa si rapida sanatate tuturor dovleceilor bolnaviori
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Buna seara dovlecimile voastre! Bun v-a fost weekendul? Bun si noua, bun la casa omului Am avut copilul in tabara la mama, a fost cam bine, recunosc. Daca ar fi sa scriu o compunere cu tema "ce ti-a placut cel mai mult in tabara" (?!) as spune ca am apreciat la maxim plecatul din casa IN LINISTE, fara parul zbarlit, chei uitate, geanta bagata dupa gat si nervii pana la cer .. Dar mi-a fost dor. Ei, nu . Relatare telefonica: maica-mea, pe o voce ghidusa :"draga, sa stii ca nu a pomenit deloc persoana ta; o singura data, cand a vazut mingea a zis persoana cealalta.. Si cel mai des zice persoana care canta "! m-am spart de ras, mama o subestimeaza pe fii- mea, in secunda 2 a inceput sa urle " gagggga gaggga" .. Parca ea nu stie cine e persoana care canta .. Am inchis si am lasat-o sa-i explice, asa cum spune ea ca eu nu o fac niciodata, ca muzica lu tanti asa nu este adecvata varstei si personalitatii ei de carina Iar in seara asta a facut o mini criza, mi-a dat un cap in gura , asa.. sa nu uit cine e sefa Cam atat de la mare, ma ocup cu un mini montaj, daca termin va las sa vedeti . Mult pa! mami de de 1 an Nihil Sine Deo |
Buna seara,
Mi-a fost dor sa citesc posturile tale.
anomis28 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Pai dear Croco, foarte bine ca te-ai prezentat ! Nu trebuie scapata Maia! ! Si ca tot vine vorba de intalniri, sa anunt de acum, din timp, ca sa avem timp pt planuri : me & my girl venim in bucuresti de miercuri pana sambata..asa ca pe joi/vineri, facem una mica?? unde vreti voi, dar sa fiti toate !! vreau s-o cunosc pe amilici, neaparat! si pe dinutz, sa nu mai doarmaaa! plz!! poate si pe maria de aricel, pe santi, poate pe alex, pe mihnea .. chiar, mami laura, cum mai sunteti? abia astept!!! fug sa culc pisica si ma intorc! mami de de 1 an Nihil Sine Deo |
noi putem in mall (Afi sau Plaza) in orice seara, intre 18 si 21
sau sambata dimineata in orice parc/ mall
anomis28 spune:
citat din mesajul lui vik-cj Va , asta e ora la care am ajuns acasa Azi Isabela la telefon mi-a plans de numa...mama mi s-a plans ca nu a mancat nici jumatate din ce i-am facut (de doua zile maninca foarte putin), mai avem muci dar sunt limpezi...in schimb suntem super maraite si nu ne intra nimeni in voie. Asta este... De fapt am intrat sa va invit la chef: . E 22 noiembrie adica in calendarul catolic Sfanta Cecilia! De baut la toata lumea...poate reusim sa vedem viata mai in roz...Si pentru Luto si Davidelu' sa ii treaca de tot! Ma duc sa bucataresc, dupa 6 am musafiri !!! Sper sa revin mai pe seara... de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Draga Cecilia, sa traiesti cu numele.
Petrecere frumoasa si Mamarutza dormicioasa si sanatoasa.
anomis28 spune:
Ma rog pentru puiutii bolnaviori
Davidelu'
Santiago
Mamaruta
Amiliciul - cum a fost la vaccin, Crocomam? Pe care l-ati facut?
Zeinuca - Alex, mami cand va intoarceti?
Uka draga, nu-mi vine sa cred ce frumos stie sa danseze Carina . Se vede ca exerseaza zilnic. Pupam dansatoarea fotomodeala
Iulika, asa de frumos mi-ai adus inima inapoi cand ai completat ca mamicile la bebe2 sunt mai ocupate si nu mai iau atat in greutate. As mai adauga ca unele (nu dau nume, persoana importanta)se fac asa, foarte, foarte frumoase la sarcina de bebe2.
Iti place Millenium so far?
Raluk, cum mai esti mamica draga? Ce mai face Alexul cel pozans?
Saptamana asta pap iar sarmale fara coacere And I love you too for that (si pe mam care mi le face)
Cristina, pe unde va mai plimbati voi? S-a facut bine Andrei?
Mely, acum sunt tare curioasa de semnatura.
Elle, m-am bucura mult cand am vazut ca ai scris aici. Multa sanatate tatalui tau. Si mergi la un preot, parca le aveti insirate pe lant.
Lilian, cand povesteti de FB si Andra, primul gand a fost Facebook (). Sunt convinsa ca e foarte constiincioasa si ca in scurt timp isi va da drumul, adica va face tot fb dar in viteza, cred ca e o chestiune de exercitiu.
Ce mai face Radulescul? Tot cu cravata in mana se plimba?
Diana, eu iti , ca te-ai hotarat sa scrii aici (Lucia), posturile tale au foarte multe miez si imi place foarte mult sa te citesc.
Lucia, mi s-a pus pata pe americanii astia. Ma tratez, dar cand sa imi treaca, reusesc sa comand
Si pentru ca ma simt in chef de party si dancing (de la Carina mi se trage si de la paharul de vin de la Sfanta Cecilia) fac si o dedicatie cu www.youtube.com/watch?v=ZYAqUmEVwBQ" target="_blank">drag
carinablanca spune:
Buna seara,
Am fost si noi cu rezultatele la medic si se pare ca e asa cum banuiam. Maria are o usoara anemie si ne-a prescris Multisanosvit cu fier (asta si pentru anemie si pentru lipsa de pofta de mancare) in doza mica (de 5 ml pe zi). Iar in urina a iesit infectia si ne-a trimis sa repetam. Totusi nu pare sa aiba vre-un simptom. Doamne ajuta sa fie bine!
Multa sanatate dovleceilor bolnaviori!
Raluk, se pare ca se poate sa nu manance si bebeii pe lp. Dinn pacate Maria nici lapte nu mananca asa d emult. Spre exemplu, azi a baut 140 lp dimineata, apoi a mancat vreo 40 grame de cereale de-ale noastre (ca doar astea le accepta) cu lapte, la amiaza a mancat jumate de banana si dupa a mancat o bucatica de carne de 30 de grame. La 6 deja murea de foame asa ca a mancat un baton de cereale (de fapt cam jumate ca restul a ajuns pe jos). Iar diseara e posibil sa bea 200 de lapte (asta in cel mai bun caz. Fructe nu vrea deloc (exceptie face banana pe care o accepta la plimbare in carucior), la fel nici legume.
Pe la 10 luni manca aceasta cantitate de lapte, dar la 10 manca 150 de fructe, la amiaza 250 legume cu carne iar dupa-amiaza 180 iaurt cu cereale. Deci mult mai mult.
Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun
Semnati si voi pentru mentinerea duratei indemnizatiei de crestere a copilului http://www.petitieonline.ro/petitie-p58537054.html
monis5 spune:
Anomis multumim .
Ai citit cumva si partea aIIIa din Milenium? Cum e? Mie prima mi s-a parut faina, insa a doua deja e mai low...
Pupam mama faina si Dinutzul mic
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
moni_iulia spune:
Salut!
Va doresc o saptamana plina de zambete si bucurii cum imi doresc si mie.Cea care tocmai s-a incheiat a fost un cosmar.Mama a cazut duminica trecuta si s-a lovit la umar ,iar luni a bandajat-o dr cu tot cu mana stanga si n-am putut face nimic cu ea.Deci, fuse o saptamana de stat in bucatarie.Acum a plecat la control si sper sa vina cu doua maini disponibile ca sunt rapusa(mai am si "musafiri",multi).
Tema
Tudor se trezeste pe la 9(la 7 ii dau lapticul in somn) si avem in program:
o bataie cu perne cat fac patul,
un dans,
o plimbare scurta(la piata sau la o cafea la un bebe de varsta lui unde e captivat de mobila noua de explorat si de alte jucarii),
o cotrobaiala prin dulapul din bucatarie cat ii pregatesc papita si
desene 5 minute cat spal vasele.
Pe urma somn de voie, papita rapida si fuga cu geanta deschisa, nepieptanata si el descult spre masina prietenilor ce ne duce in Ior ca parculetul din spatele blocului a devenit insuportabil(eu nu inteleg " parintii" care scuipa(scuzati cuvantul) cojile de seminte in nisipul in care se joaca pana si copii lor).
Ajunsi din nou acasa dormim pana la 19,mancam si apoi ne jucam cu tati care face ca toate animalele, fuge in 4 labe,insira toate jucariile si cele 300 de bile colorate...
Chiar mi se pare ca ma joc f putin cu el pt ca momentan incerc sa profit de timpul frumos si sa-l tin cat de mult pot afara.In we cand mai plecam la tara intram in casa doar cat ii dau sa pape si noaptea in rest, zi lumina afara.Ii place tare mult afara,sta in iarba, alearga dupa ciori, catei sau jucariile altor copii iar la tara trage matzele de coada si se urca pe catel(pe care il striga si noa[ptea:"cutu-cutu" fara tz).
Avem si doua carti frumos colorate din care mai citim din cand in cand iar pe cea de baie o citeste cu voce tare singur
Sunt cam pe langa subiect dar, ma tratez si cand voi descoperi vreun joc nou va anunt.
Mos Craciun......
Tati vrea neaparat un calut.L-am si urcat (pe Tudor) pe unu' in real si a fost incantat.Pe mine m-ar tenta un globulet personalizat. Probabil in ghetute va gasi niste plastelina.Iar varului( pt pereti mei n-am curaj) mai mare cu 8 luni i-as lua finger paint.
PS: A venit si mama dar, inca o doare mana.Sper sa se rezolve curand.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita
Romania- The land of choice
anomis28 spune:
citat din mesajul lui carinablanca Buna seara, Am fost si noi cu rezultatele la medic si se pare ca e asa cum banuiam. Maria are o usoara anemie si ne-a prescris Multisanosvit cu fier (asta si pentru anemie si pentru lipsa de pofta de mancare) in doza mica (de 5 ml pe zi). Iar in urina a iesit infectia si ne-a trimis sa repetam. Totusi nu pare sa aiba vre-un simptom. Doamne ajuta sa fie bine! Multa sanatate dovleceilor bolnaviori! Raluk, se pare ca se poate sa nu manance si bebeii pe lp. Dinn pacate Maria nici lapte nu mananca asa d emult. Spre exemplu, azi a baut 140 lp dimineata, apoi a mancat vreo 40 grame de cereale de-ale noastre (ca doar astea le accepta) cu lapte, la amiaza a mancat jumate de banana si dupa a mancat o bucatica de carne de 30 de grame. La 6 deja murea de foame asa ca a mancat un baton de cereale (de fapt cam jumate ca restul a ajuns pe jos). Iar diseara e posibil sa bea 200 de lapte (asta in cel mai bun caz. Fructe nu vrea deloc (exceptie face banana pe care o accepta la plimbare in carucior), la fel nici legume. Pe la 10 luni manca aceasta cantitate de lapte, dar la 10 manca 150 de fructe, la amiaza 250 legume cu carne iar dupa-amiaza 180 iaurt cu cereale. Deci mult mai mult. Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun Semnati si voi pentru mentinerea duratei indemnizatiei de crestere a copilului http://www.petitieonline.ro/petitie-p58537054.html |
Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun, ce frumos suna
Multa sanatate si pofta de mancare.
Incearca, sa ii dai sa manance atunci cand mai mananca un pitic pe langa ea. Asa functiona la verisoara mea, ea manca doar daca mai manca cineva langa ea, si de preferat cu pofta (that was me, of course).
si va doresc un apetit mai mare
anomis28 spune:
citat din mesajul lui monis5 Anomis multumim . Ai citit cumva si partea aIIIa din Milenium? Cum e? Mie prima mi s-a parut faina, insa a doua deja e mai low... Pupam mama faina si Dinutzul mic Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
Citit tot. Pacat ca a murit Stieg, tare frumos le scria.
Primul volum a avut un impact mai mare si la mine, dar mi-au placut toate. Ba am vazuit si ecranizarile suedeze pentru toate cele 3 volume.
La targul de carte din weekend-ul trecut, am fost la editura trei, am vazut ca s-au specializat pe autori nordici, dar nu m-am incumetat sa cumpar ca e prea proaspat stilul lui Stieg si nu cred ca o la o comparatie poate fi egalat sau depasit. Dar astept recomandari .
si o seara, mai buna decat cea de ieri.