Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
liliac1 spune:
uky dar la mine de ce se intepeneste treaba la melodia Shakirei??
Si l-am tot frecat in toate directiile . O sa incerc si de-acasa.
Oricum, ideea mi se pare super!!
De unde naiba gasesti tot felul de chestii de genul asta?? Normal ca vreau si eu...stii, nu??
Luto ai cam mirosit-o pe fii-mea.Acum nu mai este cu note ci cu calificative. Si...evident ca nu se multumeste doar cu FB.
Bineinteles ca ma intreaba tot timpul: mami, ce calificativ imi dai???
Eu, ticaloasa, ii spun: Mmmmm, un FB.
Si ea: Doar FB?? Fara nimic???
Asta inseamna ca am uitat sa-i dau FB cu Bravo!. Adica apogeul calificativelor.
Cat despre diaree &co...merge super Sprite-ul. Verificat, incercat, cu succesuri.
Da-da, iau pastile. Si acum cand vad ca cineva ridica tonul in casa, am antidotul: auzi, nu vrei o pastila de la mine???
Imediat se calmeaza spiritele
croco super faza cu prezentarile la taticul Maiei. Ma gandesc cum ar fi reactionat al meu sotulache. Oricum, tare de tot!
vik . Hai, vino la noi ca-ti fac o cafea tare de tot. Vii cand poti ca o pregatesc pe noptiera.
Pupici Isabelei si-o rugam frumos sa se faca fetita de comitet si sa inteleaga ca noaptea se doarme nu se agita. Iar mama ei trebuie sa fie fresh la munca a doua zi.
mary_07 spune:
Buna fetelor !
Uky,minunat montajul!!! eu inca ma minunez cum poate dansa un copil de 1 an atat de frumos,cu niste miscari asa precise si faine ( nu batzaiala stanga-dreapta cum face al meu )
Mi-am amintit ca nu v-am spus cu ce vine Mosul la noi : pt Alex l-am cumparat pe Pompierul Sam (ii plac foarte mult desenele cu el ) si ii mai luam o masina de pompieri .Pt Razvi nu ne-am gandit la ceva anume,dar oricum va fi ceva numai pt el,nu un joc comun,ca ei nu prea au auzit de cuvantul "imparte"
De Craciun visam (toti 4 ) la un tractor cu pedale ,da' e cam scump,in jur de 300 lei . Vedem...poate Mos Craciun chiar exista...
Btw,mi-am tras semnatura noua!
Mda..nu merge
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
...in asteptarea lui www.sherv.net/cm/emo/christmas/santa-dance.gif" border="0">
mary_07 spune:
Proba
Nu inteleg ,cand dau vizualizeaza imi apare ok si acum nu
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
...in asteptarea lui www.sherv.net/cm/emo/christmas/santa-dance.gif" border="0">
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Proba Nu inteleg ,cand dau vizualizeaza imi apare ok si acum nu Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ ...in asteptarea lui www.sherv.net/cm/emo/christmas/santa-dance.gif" border="0"> |
nu-i nimic noi avem rabdare...sigur e faina
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
Iulika29 spune:
Fetele buna!!
Va pup si doresc multå sånåtate dovleceilor bolnaviori.Si Bruce a fost racit bocna si am avut o perioada f grea cu raceala si cu 2 canini pe drum.
Uka am vazut colajul de filmulete si am ras de numa'.CArina este chiar o vedeta.Am zis!
Nu am vazut deloc pozute( asa cum spunea Raluk, exact cand lipsesc si eu o perioada se pun poze peste poze si bineinteles ca le pierd in ceata)..dar o så ma bag så le caut.
Mary pe Mos Craciun care danseaza ca fotomodelul nostru Carina dar il vad cand scriu un mesaj si ma uit in jos la celelalte mesaje.Nu stiu de ce.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 25+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
Iulika29 spune:
Så va mai spun cum m-a enervat si moasa azi??Hai ca va spun:
M-am cantarit, a vazut ca am luat decat 2,5 kg .. nu a zis nimic.Imi masoara burtica si vede ca sunt undeva sub linia curbei.Bineinteles ca spune vai nici kile nu ai luat , nici burta nu e mare.NU serios??!!!Ce nu as fi dat så aflu ce pårere avea daca eu luam vreo 1o kile si burta tot nu era mare..atunci ce mai zicea!
Si apoi bineinteles ca tot ea zice ca s-o dreaga:( vå imaginati ce comentarii i-am aruncat) 'de fapt mamicile cu al doilea copil asa sunt mai active ca au treaba cu celalat copil si nu mai iau asa mult in greutate'
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 25+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
mary_07 spune:
Iulika,sper ca e bine Bruculica acum . Pupam si burtica frumoasa .
Iar pentru moasa
Mda..am bagat si eu de seama ca daca dau scroll sa vad ultimle mesaje imi apare ok semnatura nu mai inteleg nimic
Mamica de 2 nazdravani
monica_dicut spune:
Salutare,
Din cate inteleg eu www.realitatea.net/indemnizatie-de-400-de-lei-pentru-mamele-care-revin-mai-repede-la-munca_774767.html" target="_blank">din ultima fraza din articol treaba cu indemnizatia nu se va face si retroactiv... voi ce intelegeti? Parca au inceput sa gandeasca putin... cred ca si-au lat suturi. Oricum, le mia trebuie...
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
vik-cj spune:
Va , asta e ora la care am ajuns acasa
Azi Isabela la telefon mi-a plans de numa...mama mi s-a plans ca nu a mancat nici jumatate din ce i-am facut (de doua zile maninca foarte putin), mai avem muci dar sunt limpezi...in schimb suntem super maraite si nu ne intra nimeni in voie. Asta este...
De fapt am intrat sa va invit la chef: . E 22 noiembrie adica in calendarul catolic Sfanta Cecilia! De baut la toata lumea...poate reusim sa vedem viata mai in roz...Si pentru Luto si Davidelu' sa ii treaca de tot!
Ma duc sa bucataresc, dupa 6 am musafiri !!!
Sper sa revin mai pe seara...
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela