Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
happy_uka spune:
Buna seara dovlecimile voastre!
Bun v-a fost weekendul?
Bun si noua, bun la casa omului
Am avut copilul in tabara la mama, a fost cam bine, recunosc. Daca ar fi sa scriu o compunere cu tema "ce ti-a placut cel mai mult in tabara" (?!) as spune ca am apreciat la maxim plecatul din casa IN LINISTE, fara parul zbarlit, chei uitate, geanta bagata dupa gat si nervii pana la cer ..
Dar mi-a fost dor.
Ei, nu .
Relatare telefonica: maica-mea, pe o voce ghidusa :"draga, sa stii ca nu a pomenit deloc persoana ta; o singura data, cand a vazut mingea a zis persoana cealalta.. Si cel mai des zice persoana care canta "!
m-am spart de ras, mama o subestimeaza pe fii- mea, in secunda 2 a inceput sa urle " gagggga gaggga" .. Parca ea nu stie cine e persoana care canta .. Am inchis si am lasat-o sa-i explice, asa cum spune ea ca eu nu o fac niciodata, ca muzica lu tanti asa nu este adecvata varstei si personalitatii ei de carina
Iar in seara asta a facut o mini criza, mi-a dat un cap in gura , asa.. sa nu uit cine e
sefa
Cam atat de la mare, ma ocup cu un mini montaj, daca termin va las sa vedeti .
Mult pa!
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
diana_n spune:
O sa fiu scurta si sa incep cu finalul Peter e un copil normal acum la 5 ani, de curand profesoara lui mi-a spus ca e "bright", traduceti voi cum vreti cuvantul asta.
Ca e cel putin istet am stiut de foarte devreme, problema e ca la 18 luni dintr-o data a pierdut tot. Spre 20 luni a inceput sa arate semne si puteam comunica, dar numai cand vroia el ceva. Atunci era evident ce vrea, zicea cuvantul, facea semnul, se ducea la tata daca mama nu-i dadea, orice ca sa obtina ce dorea.
Eu am citit mult, am avut un alt noroc ca o vecina era terapeut si a avut niste sugestii grozave. Gen: nu spunea cum il cheama, desi raspundea la chemare. Mi-a zis sa-i arat o poza cu el, sa-i arat ca el e in poza si ca pe cel din poza il cheama Peter. Gata, a inteles baiatul si de atunci stie.
Dintotdeauna a aratat inteligenta, intrebarea mea si a altora era daca e asa de inteligent, de ce nu reuseste sa vorbeasca si sa inteleaga lumea.
La 3 ani si 1 luna a inceput sa lege cuvintele bine, la 4 ani si 2 luni a inceput sa vorbeasca cu adevarat si sa inteleaga lumea. A recuperat foarte bine pe toate planurile, ba chiar e foarte bine pentru varsta lui.
Ca idee, Nicholas n-are nici o sansa sa nu vorbeasca , plus ca acum Peter nu tace, toaca vorbe in continuu in ambele limbi, iar Nicholas e maimutza de prim rang, mereu cu ochii pe fratele lui.
Stiu multe metode, dar sunt foarte mari consumatoare de energie fizica si psihica, asa ca pana nu e nevoie, nu are rost sa va incarc cu info inutila. Dar daca cineva doreste...
Din ce mi-am dat seama mai demult, si Biaz a citit aceleasi carti Nu arunc mingea in terenul ei, ma gandesc ca sigur are si ea sugestii pentru diverse situatii.
vik-cj spune:
Neata fete dragi!
Va las eu o proaspata pana la cea aromata si buna facuta de Alex...
Eu sunt dupa o noapte mirobolanta in care am reusit sa dorm 2 ore legat si apoi de la 6 la 7 inca una . Si sunt la job pana la 2 azi...cica ar trebui sa fiu si coerenta, dar e cam mult, nu?
Va , o zi minunata va doresc!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
happy_uka spune:
Uky Productions proudly Presents:
http://www.youtube.com/user/waxiba1?feature=mhum#p/u/0/V514zqt7mt4
lutoniana spune:
Uky mai lasa alcoolul si fii atenta acolo la montaj ca ti-a sarit lantul
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Uky mai lasa alcoolul si fii atenta acolo la montaj ca ti-a sarit lantul Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului |
daaa, o sa fiu atenta la alcool si o sa las montaju ..si asa nu a iesit cum vreau eu, sunt tare suparata ..da mie-mi trece repede
crocodana spune:
hello ladies!
liliacule esti o tipa de milioane!
diana please cateva titluri de carti? ma intereseaza tare subiectul si imi place sa citesc! in plus vreau sa profit maxim de faptul ca voi fi langa Ama pana la 2 ani!
hepi dear....nu am reusit sa ti mai scriu ieri, pastram un mesaj special pentru tine! once again maia e o domnisoara superba! pentru mine a fost asa o supriza sa o vad, mai ales ca doar cu cateva ore in urma o admirasem in poze. Doamne dar asa aiurita am fost am intrebat daca maia e maia??!!noi doar ce intrasem in magazin, ama vroia pe jos, tati plecase dupa carut, si ups o vad pe maia cu tati trecand ... arunc repede o privire in jur sa te caut, ca mi-era tare jena sa-l abordez pe tati, nici urma de hepi..zic bun....asta e...data viitoare si cand ma uit iar maia era cu manuta intinsa catre noi si ne privea insistent, tot arata catre Ama..zic....asta e..ii abordez..cred ca l-am speriat pe tatic un pic ca si mie mi se parea ciudat sa ma prezint croco dar na...s-au vazut fetele.....s-au studiat...sper sa ajungem si noi la vreo intalneala sa se si joace impreuna! asa am avut ocazia sa constat ca dovleceii nostri sunt mult mult mai frumosi si mai dulci in realitate decat ii percepem in poze!
uka esti fantastica!f tare codul!pacat ca a fost spart!asteptam cu nerabdare!
o saptamana usoara si linistita fetelor sa avem, la servici sau langa pui!
ps. ama e mucioasa si stranuta, si maine aveam programare pentru vaccin!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
lutoniana spune:
Diana ma bucur sa te recitesc, foarte mult.
Cand citesc despre mamici care se ocupa asa de copilasi, cum simt ca o faci si tu, prin comparatie, mie mi se pare ca nu fac nimic cu Davidelu.
Dar cred ca e doar o parere eronata, ca fac.
aseara te-am pomenit cu Iulika ca tu parca spuneai ca se da Coca Cola la diaree sau deshidratare.
Croconoi avem regula de aur citita si aici parca, pe forum, cand pasim in casa vorbim romaneste si afara, la paine, in parc, la mall, la gradi engleza.
Esti foarte draguta si sa stii ca faci parte dintre mamicile dragi mie, super rationale si simpatice din cale-afara si acum ma tot intreb DE CE la atatea intalniri cu fetele nu apari ? Probabil din lipsa de timp.
Oricum relatia noastra ramane speciala si te imbratisez in egala masura cu Amilici cu tot.
Viky, unde esti ? ai plecat dupa pistoale ? Eu nu am dormit deloc si in plus nu mai am in casa prosoape cu care sa strang voma lui Davidelu. Ma intreb ce arsenal o fi avand Alex dragutza care e atat de experimentata la acest capitol nefericit.
Oricum ma rog la fiecare voma sa fi eliminat virusul.
Eu am sunat de dimineata la gradinita si mi-au spus ca inca 48 de ore dupa ce nu mai are nimic trebuie sa stea acasa. Adicatelea....noi muncim, nu gandim...leafa curge ...banii zboara .....Mi se pare de mare prost gust sa platesti atatia bani cand nu merge copilul
Poate daca ii aveam nu era asa trist dar pt ca nu ii am.....
Si cand am fost in Ro a trebuit sa platesc cu toate ca i-am scris directorului un mail lacrimogeno - telenovelic sa incerce sa ne scuteasca ca suntem si noi mici si necajiti si ca eu nu am inteles exact ce scrie in contract.....dar nu a tinut
O saptamana minunata sa aveti
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
happy_uka spune:
Pai dear Croco, foarte bine ca te-ai prezentat ! Nu trebuie scapata Maia! !
Si ca tot vine vorba de intalniri, sa anunt de acum, din timp, ca sa avem timp pt planuri : me & my girl venim in bucuresti de miercuri pana sambata..asa ca pe joi/vineri, facem una mica?? unde vreti voi, dar sa fiti toate !! vreau s-o cunosc pe amilici, neaparat! si pe dinutz, sa nu mai doarmaaa! plz!! poate si pe maria de aricel, pe santi, poate pe alex, pe mihnea .. chiar, mami laura, cum mai sunteti?
abia astept!!!
fug sa culc pisica si ma intorc!
lutoniana spune:
Mi-am amintit de Crystinica mea sa o pup cu tot cu fete.
Ai sa vezi ca se face Ruby mare si o invata pe Lilly romaneste
Asa cand ai scris ca si voi va chinuiti...si ca ti-ai amintit prin cate ai trecut si cu Lily (scriu odata cu un L si odata cu 2 de L ca nu stiu sigur cum e) ...mi se rupe sufletul.
Macar spune-mi ca acum Lily nu are nicio treaba si e un copil super fericit. Eu sunt pregatita sa indur astea dar parca sa-l vad asa cum se lipeste de mine si nu vrea deloc pe jos....si ii e rau tare tare ....parca nu-mi mai trebuie nimic.
Daca toata noaptea se tinea cumva de burta acum de dimineata se tinea de gura ? Tare ma gandesc ca s-au suprapus ceva eruptii dentare cu burtica.
Oricum tu povestesti atat de frumos de fete...ca sa nu mai zic de Ryan care se da pe romaneste incat parca totul imi pare mai usor.
Am uitat faptul ca ma doare burtica, ca sunt racita cobza/mandolina si imi explodeaza ochii din cap ....am uitat de toate de cand ma canalizez pe puiul drag.
Liliachio asta e de la pastile, crede-ma Tu ai mai luat ?
Oricum din ce povestesti tu despre Andra cu temele perfecte trebuie macar sa te linistesti ca va fi Raducu pe maini bune la lectiile lui iar ea va fi genul care va plange in pumni la un -10 . Sper sa nu te supere remarca mea, dar asa simt eu ca va fi, super ambitioasa in ceea ce priveste scoala.