Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)
Raspunsuri - Pagina 19
luminita2008 spune:
xor, sanatate multa puiului!
andy_g, ff tare Andrei!!
babytza, 3 poze pusesi doar, maica?? ma rog, bune si alea
. mi-e dor de iarna, la noi azi au fost approx 20 de grade si ploi de primavara/vara cu tunete si fulgere...
dya, bafta multa la examen!
ma bucur ca ti s-a intors puiul in cuib si ca sunteti bine!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro lumi cum mai sunt baietii? multa sanatate ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
doar cu muci, dar vorba lui khristin, nu ma mai agit doar la muci.
in rest, niste nazdravani scumpi. tot nu vorbesc, dar ne intelegem si asa, nu-mi mai fac griji cand ii vad ca pricep tot.
si multumim de intrebare!Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
babytza spune:
Aici ninge ca in povesti de 4 zile
E tare frumos
Sora-sa l-a motzat asa , de plictiseala . Si ii pune manusi si caciula si il trimite pa-pa. Si el ne facecu mana si o ia spre usa 
Luminita am facut putine poze in ziua aia ca aveau chef de joaca. Diseara ne vine saniuta si maine mai facem 
Matilda nici noi nu am scapat de pampers inca , nu sunteti singurii ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
ClaudiaH spune:
Va mai amintiti ca v-am spus la un moment dat ca am citit ca la varsta de 2 ani si 4 luni copilul atinge jumatatea inaltimii pe care o va avea ca adult. Am masurat-o si pe Lucia: 92cm. Asta inseamna ca la varsta adulta va avea o inaltime de 184cm. Dumnezeuleeeee!!!
angelynna82 spune:
Lumi sanatate puilor si felicitari pentru vanzarea apartamentului 
nici eu nu ma mai agit cu mucii![]()
Matilda l;a fel si noi suntem cu pampers...mai nou are muci pt ca se dezbraca singura si sta in tzitzi gol ![]()
Xor sanatate lui Mark 
Babytza, CLaudiaH frumoase poze, abia astept si eu zapada 
Andy_g tare Andreiu 
Dya bafta la examen 
eu am bucatarit si spalat rufe...crina s-a destrabalat in noroi, noroc ca are cizme de cauciuc
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
kllemi spune:
salutare, fetelor nu am apucat sa citesc mai nimic din urma...vroiam si eu sa va intreb : cand se pune graul in seara asta sau maine seara?? sunt in dilema totala, va multumesc 

ClaudiaH spune:
Angelyna, merci! Si eu m-am bucurat ca un copil.
Klemi, te-apuci de semanat? Sau unde vrei sa pui graul?
angelynna82 spune:
Kllemi graul se pune asta seara 
CLaudiaH in fiecare an inainte de Sf. Andrei se pune grau la incoltit intr-un vas cu putina vata si apa...cica ar arata cam cat de prosper va fi anul viitor
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

de