Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)
Raspunsuri - Pagina 20
angelynna82 spune:
ei, uite ce realizare am avut noi azi![]()
caca s-a dus la baie sa faca baie:D
in sfarsit a facut si fi'me kk la olita, a sters-o tacsu, acu kk trebuia dus la toaleta, dar mandra mea nu ne lasa si plangea cu lacrimi amare...asa ca intr-un final kk s-a dus la baie sa faca baie![]()
...si am condus amandoua pe kk
...la fel am spalat si oala...
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
matilda33 spune:
eu as incerca sa ma laud ca merge spre bine, dar n-as vrea sa ma amagesc singura!
Pe fata am luat-o de la cresa in aceleasi hainute cu care am dus-o (adica fara nici un pipilica in pantaloni); BB a schimbat doar o pereche . Cum au reusit?!? Cica "i-am pus mai des dna, ca e mai usor de pus pe oala decat de schimbat haine ude/murdare"
Acasa nu au cerut oala, insa au facut cand i-am pus, cu un singur accident la BB-boy.
Nici nu cer scutece, nici nu le refuza (la cresa), spersa fie ok dar serios, ma asteptam sa-mi spuneti cade fapt e destul de tarziu nicidecum ca "suntem in grafic inca"
Va multumesc ptr raspunsurile venite atat de prompt, e mare lucru ce face DC-ul asta ptr noi!! Puteam sa ies in piata sa strig in gura mare si tot degeaba, pe cand aici, indiferent de dilemele mele - sigur gasesc un raspuns!

angelynna82 spune:
Matilda uoffff, sa zic ca eu azi ma bucur de un kk la oala, si nu spun cate tentative am avut unele cu succes altele nu, m-am lasat pagubasa de nspe ori...asa ca te inteleg, pe de alta parte asociez refuzul statului pe oala cu o constipatie care uneori dureaza saptamani... sau dupa cum am postat mesajul de mai sus...o deranjeaza ca arunc kk la toaleta
referitor la mamele care zic ca al lor copil sta pe oala de la 4-7 luni (caci da, chiar am intalnit caz!!! care si-a pus fetitele de la 4luni) pe oala, stau sa ma gandesc la sanatatea copiilor
acum, eu zic ca esti pe drumul cel bun, chiar daca vor mai fi accidente
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
nushulica spune:
ange daca nu ziceai ca ai vazut cu okii tai mai ca nu as fi crezut...eu chiar nu imi pot imagina cum sta un bb de 4luni pe olita

ma duc sa ma culc inapoi tocmai a papat stef asa ca sper la 2ore legate de somn
nb
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
claudinna spune:
Ange, voiam sa-ti spun ca am citit prin multe carti ca le este greu sa se desparta de ceva ce e "al lor"...de asta nu voia Crina sa-l arunce![]()
bine ca pana la urma ati gasit solutia
andy_galro spune:
NEATA!
si alte bunatati 

ca doar ne sarbatorim azi![]()
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei si Andreea!
luminita2008 spune:

tuturor Andreelor si Andreilor! 

Sa fiti sanatosi si fericiti!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
ange, e exact asa cum spune claudinna, unii copii vad in produsul kk o mare realizare, simt ca au facut ceva bun (mai ales ca sunt laudati mereu ptr asta) si le e greu sa se desparta de el. trebuie, asa cum ai facut si tu, gasita o metoda de a te desparti de 'produs', o metoda care sa nu fie traumatizanta pentru ea.
claudia, ce imbujorata e Lucia!!
mi-e dor de zapada! si cand va veni, parca vad ca o sa ma plang de frig si-o sa cer soare si vara
.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
alexa si mami spune:
neata!
ANDREIUTZE si ANDREIUTZI
sa fiti sanatosi si norocosi!!!
Andy_g multumim de tratatie
petrecere frumoasa!
ce copilashi frumosi am vazut David si Lucia