Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)
Raspunsuri - Pagina 18
dyanira spune:
Am intrat si eu putin ca ma apuc de invatat...
Da fetele maine am examen sper sa iau sa imi tineti pumnii!!!
Xor multa sanatate!!
Claudinna si voua multa sanatate sunt buni tare aerosoli la astfel de tuse.Si daca ti se pare ca siropu nu are nici un efect eu zic sa il schimbi, recomand Bronhicum, Prospan, Counghend sau mai nou Grintuss.
Matilda noi sunt inca cu pampers si nu vrea sa faca la olita deloc.Am zis ca o sa incerc direct la wc dar in ultima perioada am fost super ocupata si nu am prea avut timp.Dra sigur in vacanta de iarna o sa incerc.
Nusha eu cand va aud pe voi cu diferenta atat de mica intre bb zic ca sunteti ffff curajoase.Eu sincer nu as fi avut curajul asta.De exemplu acum parca parca mi-as face curaj sa raman insarcinata si sa nasc pe cand o avea deiu 3 ani dar tot zic nu ca ar fi super ok sa aiba el asa vreo 5 anisori sa inteleaga toate si atunci sa vina alt bebe.Insa eu am fost singura singura fara nici un ajutor si de pe la 8 luni si fara sot multe zile la rand.Mi-a fost tare greu iar acum daca as mai avea inca unu bb mic recunosc ca nu as face fata...Iar cu crescutul nu inteleg...pai tie ti se pare mai greu sa ii faci sau sa ii cresti.Eu i-am zis sotului daca vrea sa faca in alta parte si sa ii aduca gata crescuti asa pe la vreo 5 ani![]()
Ieri s-a intors Deiu de la socrii fff bucuros nu a suferit pe acolo dupa mine dar m-a pupat atat de mult si a stat la mine in brate o gramada si a decretat ca el vrea sa mearga in excursie cu tati si cu mami.
Puiu meu scump doamne cat mi-a lipsit!NU il mai las in curand sa plece.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
Xor, imi pare tare rau ca e si puiul tau bolnav!
am schimbat Stodalul, ne-a dat Flavamed
asta a mai avut o data cand a tusit
sa vedem...
inca tuseste, se sperie si vomita de la tuse...
mathilda, eu il las in pace pe R...a deventi curios de ceea ce fac eu la baie...il mai intreb daca face la olita, cand ma anunta ca va face...zice nu, ca face pe el si apoi: vezi, de aia nu am vrut sa fac la olita, ca am facut pe mine![]()
deci relax pana la vara
claudinna spune:
de 2 zile ii dau si sirop de miere cu ridiche neagra...nicio treaba!
Dya, e baiat mare, ce sa mai!
Ange, cred ca niste aerosoli ne-ar ajuta
mergem pe seara la ctrl si cred ca-i face
andy_galro spune:
Hello!
claudinna multa sanatate lui Razvi
...mie imi vine sa-i iau la bataie pe parintii astia care nu au nici o treaba ca le sunt copiii bolnavi...mie mi-a zis una ca ce sa-ltina in glob de sticla acum ca e bolnav....DAAAAAAAA ...macar 2-3 zile pana nu mai e pericol de imbolnavire a altor copii...na in fine ...tu cum esti la servici?
matilda eu l-am stresat o vreme pe Andrei cu olita, apoi cu Wc-ul si tot degeaba, nu vrea si pace...inca mai mult o vreme ca sa nu-l mai bat la cap nici macar nu mai zicea ca a facut , statea cu kk sau pisu pe el si se juca mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...asa ca am renuntat si am zis ca incercam mai tarziu si vad ca daca l-am last in pace vine si imi zica ca a facut kk si sa-l schimb, macar atata
Sa va zic cateva perle:
ne uitam la televizor si mai nou cand vede ceva ce-i place ne zice ca, cumpara mami si tati...si ne uitam noi la Animal Planet si erau diferite animale printre care si iepurasi si cand vine sotul acasa ii zice Andrei:
- tati du-te a aimentara cumpara iepuras alb (ati inteles nu
)
ce sa fac? zice tati
-du-te cumpara a andei iepuras alb
du-te tati, du-te!(adica ce mai stai?) 

ne-am imprastiat de ras amandoi
apoi tot zicem tot felul de povesti, printre care si cenusareasa, la care el ii zice printesa....si sotul tot ii spunea ca printul si printesa a facut nunta si pr printesa a facut-o mireasa si print mire asa ca in pozele noastre de la nunta, ca ii place mult sa se uite la poze si il intreaba sotul si au facut nunta si pe printesa au facut-o....?la care Andrei zice PAF ( praf)
ce facut tati? pintul a facut-o paf!!!! asta a auzit-o de la taica-meu care mai mult in gluma a zis chestia asta si el ca un burete a absorbit totul
si acum ne chinuim sa reinvatam copilul ca daca zice si la altii ca facut-o praf nu prea iesim bine

babytza spune:
Eu le pusesem de cateva zile pe site, dar nu le puteam lua link sa il pun aici de pe tel....
Scuzati va rog 
Claudina sanatate multa puiului 

Cred ca ne-a venit scrisoarea sa mearga Tina la scoala de pe 2 decembrie, dar cum nu inteleg suedeza, astept sa vina tati acasa ca sa ne bucuram 
Dya bafta maine !!!!
Ai baiat mare, s-a simtit bine la buni 

M-ati intrebat de soacra daca mai cauta apartament...momentan nu , ca daca tot ne-am impacat si ne intelegem bine, care e graba ????? ![]()
![]()
Oare sa ma cert putin cu ea ? :))))))))
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
andy_galro spune:
babytza wow ce de zapada la voi acolo
...dar coditele cine i le-a facut lui David![]()
nushulica v-am vazut si eu pozele si vreau sa iti spun ca ai 2 baieti foarte frumosi
nikolici ai 2 printese superbe
dya bafta mare maine
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 LUmi sa inteleg ca mosu' e darnic ? |
ange, da, asa sper cel putin. vindem ap mamei si cum nu ajung banii decat sa platim creditele si datorii, mai ramane o bruma si ptr mine. de data asta nu mai aman, fie ce-o fi.
acu' sa speram ca nu vine mosu' in ianuarie, desi e bine si atunci, ce sa fac....
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica lumi te felicit pentru curajul tau de a mai avea un bb!!!sincer eu in momentul asta(asa obosita si speriata cum sunt)numai daca mi-ar veni gandul asta in cap as scuipa in san i-am explicat f frumos ca daca ii aduce gata facuti ii cresc nici macar nu ma supar pe elMami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
acu' sa nu crezi ca m-a apuc din seara asta
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)