Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)
Raspunsuri - Pagina 12
Didididi spune:
As vrea si eu user+ parola mail. Poate reusesc sa vad astazi niste poze.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Didididi spune:
Am uitat sa intreb: i-as lua lui Mihai de sf . Nicolae un pitic Duni in romana. Credeti ca mai e potrivit pt varasta lui? As vrea sa asculte si povesti pentru vocabular, dar pe cd nu vrea, din carte nu.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
andy_galro spune:
Hello, hello !!!
La noi a nins
..nu pot sa nu va zic dimineata cand am iesit din casa ce incantat a fost Andrei de zapada
si cum vroia sa puna mana pe ea si sa o bage in gura si sa o simta sa vada ce e aia alba
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Buna seara fetelor, Eu, la fel ca intotdeauna sunt pe aici in umbra...citesc dar mai greu cu scrisul. Pe FB cam la fel...ce sa-i faci daca sunt mai antisociala de fel...:) Am fost ieri la eco de 32 sapt si bebe e f bine, mai mare cu 1 sapt si ceva, insa am colul scurtat la 20mm si am avut si contractii in ultimele 2 saptamani. Contractii dureroase. Asa ca m-am cam speriat ca e devreme pt bebe sa vina. Dr mi-a spus sa iau 3 no-spa pe zi (si ce mult am vrut sa evit orice fel de medicamente in timpul sarcinii...) si odihna, insa e cam greu si cu Matei si cu serviciul la care nu am cum sa renunt de tot...macar de lucrat de acasa si tot trebuie, insa stresul tot ala e... Am urmatorul control pe 8 dec si atunci vedem clar ce si cum, insa dr mi-a spus ca nu crede ca mai sta bebe pana in ianuarie. A avut vreuna din voi problema asta in sarcina? Cum s-a rezolvat... Va multumesc pentru raspunsuri. Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 32+ Theodor Andrei |
Alexa, ne dai emotii, uff, Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat.
eu am avut contractii dureroase de prin luna a 7-a, contractii care mi-au scurtat colul si l-au deschis, motiv pentru care am si nascut cu 5 sapt mai devreme. iti recomand, din experienta mea si a colegelor de odisee de la gemeni, mai toate au avut aceleasi probleme: no spa si scobutil, pastile sau injectii, si cate 3-4 pe zi, + gynipral - dar aici mai discuta cu medicul - asta e ptr contractii dureroase. ajuta ceva. si fff mult stat la pat, adica ridicat doar ptr baie si mers la medic si atat. greu, dar se poate prelungi si chiar daca vorbim de o saptamana si tot inseamna extrem de mult ptr bebe din burtica.
sanatate multa, iti tin pumnii sa fie totul bine!

Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui nikolici lumi sanatate la pitic mic. ![]() |
sar'na mult
! ma bucur tare ca n-au mai facut febra deloc, de mai bine de 48 de ore
. mucii sunt mai putini spre deloc si nu mai sunt verzi. minuni fac aerosolii astia, n-am cum sa le fac decat 1 sedinta pe zi, insa se vede!sanatate multa Karinei, incercati si cu aerosoli, la noi repet, au facut minuni!
Edi si
baby_boy spune:

Eu sunt cam zombie...de o saptamana Radu nu doarme deloc ziua..noaptea nici atata...enspe mii de treziri..ar sta numai la tzitzi.....
Ne ies masele..daca nu sparg curand..cred ca o iau eu razna..
Am o durere de cap..de la nedormit..de nu mai stiu de mine.
Daca sta vre-una din voi aproape de vreo farmacie homeopata cu produse plantextrakt si nu e prea mare deranjul sa-mi ia si mie niste pastilute de dinti sau daca aveti in plus de la hyland;s...ca pana dam noi comanda si vin....... ar fii extraordinar

Eu mai intru pe FB..sa mai vad ce se discuta...mai postez..cand am o clipa libera...insa ma enerveaza la greu ..mesajele care-mi vin pe mail..am umblat la setari si dezactivat..insa degeaba.
Lumi pupam hunii sa nu mai faca febra!!
Andy_galro wow...a venit zapada!! Ma bucur sa va mai citesc!!
Didi noi nu avem piticul Duni ..nu stiu daca ar avea rabdare sa stea sa asculte..desi am vazut ca au inceput sa-i placa povestile. Insa la noi are mare succes ursuletul I-teddy..butoneaza toata ziua la desene.
Lala vazut pozicile..sunt bestiale printesele..imi pare rau ca ati avut de furca cu mucii...frumoase locurile vizitate!!
Diana hai ca mai e un pic...si vine Deiu inapoi. Spor la invatat!!
Legat de cadourile de sarbatori..mai bagati si voi o idee..doua.
Pentru Radu ..i-am luat un lego duplo..azi imi vine cu posta un aqua-doodle..si-i mai iau un laptop broscuta testoasa..deci l-am aranjat..mai trebuie pentru noi cei mari.. mi-a promis sotul o pereche de cizme lungi noi si un paltonas tuqoise..ca mai nou mi s-a pus pata pe culoarea asta..insa pentru domnul sot...am nevoie de idei..cam are de toate...
Hai ca m-am intins...se vede ca a iesit Radu cu tataie sa dea o tura pe afara..ca pot sa scriu si eu un mesaj cap-coada.
Mai revin..daca ma mai tin balamalele![]()
Sper din tot sufletul sa doarma si Radu azi...sper..eu sper..
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Didididi Am uitat sa intreb: i-as lua lui Mihai de sf . Nicolae un pitic Duni in romana. Credeti ca mai e potrivit pt varasta lui? As vrea sa asculte si povesti pentru vocabular, dar pe cd nu vrea, din carte nu. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
eu zic ca da. eu le-am luat hunilor inca de anul trecut si nu prezenta mare interes pentru ei atunci. acum da, insa nu la nivelul ala full la care ma asteptam eu

Edi si
piolica spune:
Cristina, pentru durerile astea f mari de dinti, da-i lui Radu o doza de paracetamol (eferalgan cred ca e in romania). Nu este numai pt febra, ci si pentru dureri f mari. Eu asa ii dau Elsei, la sfatul pediatrului. I-am dat cam 2 doze pe zi si a trecut mai usor peste dureri. Ea urla efectiv de durere si-mi arata gurita. Se pare ca o maseluta a spart, mai avem una si gata.
Andy, si la noi a nins, am probat-o deja pe Elsa cu costumasul de ski, cred ca in weekend mergem la sanius. :)
piolica spune:
Didididi, si elsa il are pe duni, ii place f mult de el, il butoneaza la greu. Este pentru copii de la 2 ani in sus, pentru ca trebuie sa inteleaga instructiunile ca sa continue povestea. Elsa e mai mult interesata de cintecele acum.
nushulica spune:
salutare!
stiu ca sunt mai mult absenta decat prezenta pe aici si imi cer scuze dar am zile cand ma spal pe dinti prima data in zi abia la pranz cand reusesc sa culc copiii ca sa nu mai zic cand mananc si daca mananc ceva pana vine sotul meu de la seviciu...de aia si laptele se duce si deja am intrat pe completare seara cu un bibe ca ma termina psihic cum plangea mititelul de foame si tragea de tzitzi degeaba ca nu mai venea nimic...in consecinta dupa primul bibe de lp din viata lui a dormit 6 ore legat
si eu o data cu el normal![]()
alexa m
hai ca mai ai un pic poate nu s-a grabi bb sa iasa asaa repede el nu stie ca vine iarna?
zii ca e frig afara sa stea acolo la caldurica sa creasca mare
am intrat sa va intreb de cadourile copiilor ca eu nu stiu ce sa-i iau lui david
i-am comandat ieri niste carti de la teora cu cantecele plastilina si nu mai stiu inca una dar vreau si o jucarie ceva frumoasa pt mos craciun...pls idei si linkuri daca aveti
multumesc din suflet ca nnu am timp sa umblu sa cumpar prefer sa comand pe net
vad ca ziceti de spiridusul duni(oare am retinut bine asa il cheama?)ce face el si de unde se cumpara?![]()
si inca o intrebare dar sa nu radeti pls...ma gandeam sa=i iau lui david un stativ de ala ca o tabla sa deseneze ca toata ziua ar desena dar nu stiu exact cum se cheama
si nici de unde sa iau...ma ajutati copiii vostri au asa ceva?
in rest pupici tuturor
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

32+
Theodor Andrei