Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nushule pupam mamica obosita...eu cu unul..si stiu cum e

Eu i-am luat lui Radu astea:
www.caramidute.ro/lego/DUPLO_cu_numere-details.aspx" target="_blank">lego duplo

www.bestreclama ilegala - avertizare/p-1368-laptop-broscuta-pc-karaoke.aspx" target="_blank">laptop

aqua-doodle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Mersi pt raspunsuri. Nu as vrea ursuletul ca ar tb sa se uite la un ecran; de cand l a descoperit pe "Pica Tom" pot sa il las si mai mult de 1/2 h sa se uite fara mine la Tv. Asa cu piticul Duni o sa trebuiasca sa asculte, macar seara la somn. Oricum inventez povesti pt el, dar ma lasa imaginatia.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Ce a mers bine la Mihai, o carte tip puzzle. Sunt cu imaginea din stg fixa, iar cea din dreapta impartita in 6 bucati ce tb imbinate. Atat a pus si stricat ca s-au stricat crtonasele ce se imbina.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cristina ms de ideidavid le are pe toate aqua doodle are de mai bine de jumate de an am luat de pe amazon,cuburi are la greu o gramada de seturi si nu dau 130 pe astea doar ca au inscriptionat pe ele cifre si animale iar laptop are unul ...adevaratca tot ne lua laptopurile noastre si i-a cautat taica-su si i-a luat unu sh cu care face ce vrea de obicei se uita pe youtube sau la desene de pe dvd...cel mai des il pune in geanta taraie geanta dupa el si zice mamica salut plec la mall

asa ca am nevoie de alte idei

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

VA pupam si noi si va trimitem niste zapada daca va e dor :)

Lala bun venit din vacanta !!! Esti mortala cum poti sa povestesti Acum nu pot vedea pozele, nu ma lasa de pe tel , nush ce are :(

Nushulica pup mamicu obosit
Noi vrem sa ii luam Aqua doodle ca nu il avem, o masinuta cu telecomanda (una fara fir , ca se impiedica in fir ca tolomacul), carticelecu animale, o tablita de desenat , care se sterge singura (aia cu nisip in spatele ecranului) si mai vedem, poate un aspirator de jucarie, ca tot ii place sa faca curat cot la cot cu mine

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumisanatatae la amndoi picii, eu am citit crucis cred si intelesesem doar de Edi ca e bolnavior.
Cu aerosolii, ne-a dat sa-i facem cu ventolin numai ca n se gasesete pe piata, acum 2 saptamani i-am facut cu dexa si apa de ploaie,
Ea are si muci blocati si muci curgatori chiar grosi, mititica mea se chinuie rau rau cand doarme.
Ma intreb mai des pe zi, daca nu reusesc totusi cu amandoua acasa singura, dar am momente cand sunt cu tati si nu facem fatza amandoi si atunci ma sperii rau si zic , mergem la cresa si pe urma cand o aud cum tuseste si cu mucii in toate orificile zic nu o mai duc, ca deja platesc pe pastile mai mult decat pe cresa nu mai mentionez riscul imolnavirii Kendrei care ar fi prima pb.:(, nu stiu ce sa fac inca si ami am o saptamana cu tati si pe urma tati goes to work...uf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi ma bucur ca sunteti bine!!
Khristin dau examen pt permis auto si am de pregatit un proiect care trebuie predat maine pt a 2-a facultate de care m-am apucat.
Nusha multa putere si sa reusesti sa te odihnesti cat mai mult!!Idei de cadouri si eu ma tot gandesc de sf Andrei i-am luat o masinuta din aia Cars e inebunit dupa ea un puzzle muzical si o tablita magnetica ca pe aia veche o stricase.De mos Nicolae cred ca ii iau aqua doodle si un qercetti si de Craciun inca nu stiu...
Dididi si noi il avem pe Teddy e tare incantat Deiu de el cand pleaca cu masina nu merge fara el.Acum de exemplu a plecat singur cu tati cu masina 300 de km si imi spunea sotu aseara ca a fost exemplar de cuminte tot drumul au vb au cantat si s-au uitat la Iteddy la Mikey.
Cristina merci de incurajari numai maine nu-i poimaine si vine Deiu inapoi deja simt ca nu mai pot sta fara el.
Lala si eu gandesc la fel nu ma simt bine sa merg undeva fara Deiu desi si eu am prietene care au mers vara in concediu doar cu sotii si au lasat copii de la 8 luni cu bunicii.Dar eu nu sunt construita asa eu nu ma pot simti bine decat daca il stiu cu mine.
Nikolici tare greu trebuie sa fie cu 2 copii dar sigur o sa te descurci tu.Sa stii ca si la noi aerosolii fac minuni.Combinatia pt mucii la noi e acc+ser 3 sedinte pe zi.Dexa doar daca tuseste sec si rau...Multa sanatate!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

stati asa ca vad ca eu sunt in urma tare la cap jucarii

dyanira ce=i aia qercetti? si zi-mi te rog de unde ai luat puzzle muzical si tablita magnetica...daca le gasesc pe net ala va fi cadoul de mos nicolae

sa va zic cum sta treaba la noi ca s-a mai aranjat un pic am intrat cat de cat intr-o rutina nu mai e chiar haosul de la inceputdeci david deja s-a obisnuit cu bb fff bine il iubeste toata ziua daca vrea sa il ia in brate altcineva decat eu sau tac-su face scandal plange ca e bble nostru,pe bb il striga "fanulicu" sau "fafanel" de la stefaneltoata ziua il pupa il unge cu mancarea pe care o are la gura daca atunci mananca...ei ce sa mai zic cert e ca il iubeste

dar...totusi nu il iubeste atat de mult incat sa ii dea vreo jucarie de la eldaca ii zic sa ii dea si lui bb o jucarie ca aia nu mai e de el e pt bb mic zice nuuuu cheieia mea(jucaria mea) si o ia si o ascunde sub perna :)) toate jucariile pe care le-a primit bb acum si a vazut el ca i le-a adus cineva expres lui bb intelege ca sunt ale lui bb dar totusi sunt ale lui deocamdata ca bb nu stie sa se joace

bb ia f bine in greutate rontzaie la san toata ziua dar seara dupa cum v-am zis i-am bagat si un lp ca nu se mai putea,acum noaptea doarme 4-5ore legat (dupa masa de lp) si dupa masa de tzitzi max 2 ore...dar oricum nu ma pot plange dorm si eu destul de bine

nikole si bb mic al nostru a luat un pic de raceala de la dajavascript:bold();vid intr-o noapte a facut putina febra(nu stiu cat avea ca normal,nu am gasit termometrul toata ziua se joaca david cu el zice ca e nenea docu si ia temperatura la animalutele lui de plastic) i=am dat o doza de eferalgan pediatric si a doua zi doar mai tusea un pic si mai stranuta dar fara febra...in 2 zile i-a trecut de tot fara alt tratament doar ser in nas si curatat....eu zic ca nu prea ai ce face asta e,daca e sa raceasca kendra ,raceste si gata...pupici karinutzeisa scape repede de muci

luminita inteleg ca si tu ai puii bolnaviori multa sanatate va doresc!

babytza sa stii ca mi-ai dat o idee buna cu aspiratorul de jucarie,eu nici nu stiam ca exista si david face toata ziua curatenie,la propriu adik pune mana pe matura si imi aduna gunoiul de pe parchet intr-un loc(atat cat poate el normal) si apoi ma striga sa vin sa iau pe faras si e tare mandru face "bravooo dadu a facut catenie" apoi se ia de sters mobila de praf si e musai sa=i dau servetel umed si sterge la ele de le-a albit cert e ca eu nu mai am praf in casa pe mobila niciodata sterge david zilnic

va pus si vreo 2 poze facute acum 2 zile cand a fost ziua lor http://family.webshots.com/photo/2080349010101756654YPdRuG

o seara frumoasa!

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Nusha uite aici quercetti: http:// www.quercetti. ro/produse.php (scoti tu spatiile)
Puzzle am luat de aici e super calitate si super fain mai scumput dar merita http://www. ookee.ro /777-puzzles-melissa-a-doug&.Deiu mai are unul asemanator cu masini de tot felu tot muzical ala l-am luat de la un magazin tcm cu produse aduce din germania.Ii plac ff mult.
Tablita magnetica am luat-o din Auchan la un super pret si e jucaria preferata.A mai avut una inainte dar s-a stricat creionu si tare mult isi dorea alta.

Diana

Mergi la inceput

Nusha acum am vazut pozele.Doamne ce frumosi sunt baietii taiCrede ca esti tare mandra de ei.Mai lipseste o fetita din peisaj.
Ah si mi se pare ca seamana bine ,,fafanel" cu Dadu.

Buna idee cu latopul cred ca o aplicam si noi in curand.Cam cat a costat unu sh??
Diana

Mergi la inceput