Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Tare haioase povestirile voastre.
Stau cocotata in canapea si citesc...Matei e la mama in seara asta imi fac de cap..

Va multumesc pentru raspunsuri si vorbe bune!!!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 32+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Scrisesem si eu cava astazi, dar s-a pierdut.

Alexa, eu am fost in situatia asta. Am intrat in concediu de maternitate la 35 saptamani sa nu nasc doamne fereste inainte de 37 saptamani ca nu erau locuri la polizu. Si am nascut la aproape 39 saptamani- nastere provocata ca ii era dr frica ca nasc in we si ea nu era. Deci, probabil daca stai mai mult in pat poti sa nasti si la 40 sapt.

In rest, ma bucur ca sunteti mai active pe aici.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

poti sa mi zici si mie cu ce ti-au provocat nasterea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lala deci, cu tine moare omu' de ras......superbe pozele, am crezut ca unde te duci tu va fi cald sa face-ti plaja nusa stati cu gecile pe voi .....aaaaa......si apropo, ce urate sunt fetitzele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am citit pe fuga ce ati scris.
Lumi am luat decizia asta mai mult convinsa de sot.El trebuia neaparat sa ajunga pana la el acasa pt ceva urgent si cum pana acolo sunt vreo 300 de km daca merge sta macar 2 zile.Daca Deiu ramanea acasa doar cu mine nu mai puteam invata nimic(asta el mi-a zis-o nu e de la mine) si sa ma mai odihnesc si eu si sa studiez etc....Si am cedat si am fost de acord dar deja imi pare rau de fapt imi parea rau de azi inainte sa plece nu imi puteam stapani lacrimile.
Alexa eu am avut col deschis dilatatie 2-3 cm la 34 sapt medicul isi facea griji ca in maxim 3 sapt voi naste.Si am nascut la 40 s si 3 zile fara nici o contractie sau vreun semn de nastere.Cred ca daca m-ar mai fi lasat ar mai fi stat Deiu inca vreo sapt
Kllemi
Lala ff frumoase pozele!!!Deh romanii nostrii neschimbati!
Pio cred ca iti va fi greu o sa iti spun eu duminica cum am supravietuit!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Mersi Dyanira...incurajator.

Stai linistita ca va fi bine Deiu...
Matei cand merge la mama pt o ora, o zi sau cateodata si peste noapte (ca asta seara) spune tare senin : Pa mama...si uita de mine. Imi pare tare bine, pt ca stiu ca se simte bine si ii place, insa pe de alta parte...te inteleg.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 32+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Alexa eu sunt asa ca el nu a mai mers niciunde fara mine.Probabil acum ca e prima data e asa greu...apoi imi va fi mai usor.
Sa stii ca e incurajator ce iti spun mai ales ca eu crezusem ce mi-a spus dr mai ales ca eu aveam si 3 sarcini pierdute la activ...si in plus mama mea nascuse de fiecare data la 36 de sapt cu colul tot asa deschis ca si mine.Dar eu am avut bafta si am avut si grija sa nu fac nici un efort ceea ce e mai greu can ai deja un pui mic.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Pio, si aici casele sint scuuuuumpe, nu mai e ce-a fost din pacate . Macar sa ne bucuram de realizari. Avem si noi niste prieteni in Lyon, care ne-au invitat sa-i vizitam. Ma bucur ca Elsa e mai bine macar mititica.

Lala, sa va fie de bine vacanta! Haha, amuzante povestile tare cu asa-zisii conationali . Mi-e mila de sarmanul sotul tau, ce-o fi in mintea lui despre romani in general?

Dyanira, ii va fi bine baiatului, vei vedea. Tu pt. ce examen studiezi?

Eu in seara asta sint la scoala pana la 9 seara, acusica fac 12 ore de munci

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

neata!
Pe mine m-au contaminat fetele cu FB , de unde habar nu aveam ce-i cu el si ma enervam cand tot primeam cate un mail ca ma cauta prietenii, acum a devenit the new addiction si recunosc ca pe dc nu prea am mai intrat ...
Acum is de paza de vreo ora jumate, ca am uitat sa setez videofonul cel nou sa scaneze si camera Cezarei si s-a trezit de tot ca a apucat sa planga putin pana am auzit-o cu usa inchisa Asa ca acum ... joc de glezne ...

nu apuc sa scriu, ca arde daca ma asez, revin dimineata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!
Poftiti ca si

Dya, te inteleg ca suferi, insa gandeste-te ca e pe maini bune. E cu tati, cu bunica. Si sunt doar 3 zile.
Eu vorbesc care mi-am torturat copiii (dupa cum sustin niste prieteni) carandu-i dupa mine in concedii obositoare unde au dormit in autocar si avionInsa eu nu potr sa plec fara ele, desi as putea sa le las cu bona si stiu ca fizic vor fi ok. Dar n-as putea sa ma distrez stiind ca le-am lasat acasa.
Ca sa intelegi ca mai sunt si altii "defecti", trebuie sa ma intalnesc cu niste evreii la Madrid in ianuarie pt niste contracte (tineti pumnii sa iasa) si o sa plec cu ele dupa mine.Si cu bona ca tati trebuie sa mearga cu Granny la dr si nu va putea veni. Deci m-am mai lipit de o vacanta ca daca tot mergem o sa stam o sapt sa intelegem ceva. In schimb cred ca o sa plang si eu pe aici pe la sfarsitul lui ianuarie cand trebuie sa mergem in Grecia amadoi pt 3 zile si acolo chiar nu putem lua copiii ca e o delegatie mai scortoasa asa...Si atunci sa vezi bocete.

Kllemi, dupa cum spuneam mai sus, noi am fost la tortura. Se putea face plaja , chiar baie in piscina ca era apa incalzita. In orasul unde am stat noi erau cam 25 de grade ziua. Insa noi umblam prin toate orasele, multe dintre ele la munte, unde era ceva mai racoare-cam 18 grade.
Eu nu m-as duce asa de departe sa fac plaja. Asta mi se pare ca pot sa fac in conditii bune si in Bulgaria. Noua ne place sa umblam, sa obosim, sa chinuim copiii.
Suntem curiosi. Intr-o duminica am inchiriat o masina sa mergem la Cordoba (duminica n-aveau excursii) si pe drum Michael nu s-a putut abtine si a intrat peste unii intr-o ferma de maslini sa-i spuna aia cum se cultiva maslinii, daca sunt subventii, etc. Am zis ca mor.Am stat acolo jumatate de zi ca am dat de unul tot ca el care a lasat nevasta si copiii cu nepotii in casa si a plecat cu noi sa ne arate cum se face uleiul intr-o fabricuta pe care o detinea impreuna cu alti fermieri mai incolo.Ma rog, a fost frumos insa am ajuns la Cordoba seara asa ca nu prea am mai vazut mare lucru. Si am luat o camera acolo si-am facut nani si a doua zi am vizitat-o toata si vreo cateva sate din jur.

Eu ma simt de parca m-a lovit trenul.Vorba lui Micael: daca si fetele s-au simtit asa de la virusul asta, tare mult au suferit saracutele.
Cred ca o sa imi curga si nasul azi. Poate o fi mai usor decat la Alice.
Saraca de ea a avut asa niste muci grosi si eu n-am avut aspirator. Am tras cu pompa asa cu gura dar nu trageam calumea. Acum ma gandesc ca fui toanta ca puteam sa cumpar un aspirator si faceam treaba.Mai puneam la buget 30 euro si gata. Dar deh, mintea romanului de pe urma. La un moment dat, in aeroport, vin de la baie si o gasesc pe Alice ,sub supravegherea lui ta-su', isi indesa in nas o scoica. Si ii spun lui ca nu vede ca fiica-sa se scobeste in nas cu scoica? Cica "las-o saraca de ea ca poate o ustura degetul de cat s-a scobit o saptamana"

Eu pe FB nu prea intru ca nu stiu bine cu ce se mananca. Comunic acolo cu niste fosti colegi care stau prin Canada acum insa rar intru.

Pattut: noi dormim in pat normal din august. Deocamdata dorm amandoua in patul in care dormea bona cand statea aici, care e un pat dublu obisnuit, pe care am montat eu doua tablii din acelea de la Ikeea ca sa nu cada din pat.
In casa pe care am facut-o au un pat de copil normal, care in loc de lada de dedesupt are alt pat si deci vor dormi impreuna o vreme.Patutul de bebe se face pat de copil la noi de 170/70 si il avem si pe ala transformat in alta camera de copii insa cred ca in camera aceea doar se vor juca fiindca nu le vad dormind singure in camera inca si nici pe mine facand naveta la doua adrese.

Fug sa fac o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna dimineata!

Niko, pai cu oxitocina pusa in perfuzie. Faza neplacuta a fost ca eu eram internata de marti si credeam ca imi da drumul acasa. Se pare ca toate semnele ziceau ca o sa nasc, numai contractiile lipseau. Eu nici macar in timpul nasterii nu le am simtit. Vorba Florinei, era o durere continua.

Am vazut pozele Lalei. Foarte frumoase. Nu prea am inteles comentariile romanilor de pe vas, dar te pui cu gustul omului.

Sa stiti ca nici alte natii nu sunt mai prejos. La casatoria sorei mele s-a vorbit germana. Si faceau duduile in germana niste comentarii crezand ca nu sunt intelese de noi romanii. Daca nu era vb de sora mea le as fi zis eu vreo doua cu bruma de germana pe care o stiam. Asa ca nimeni nu e mai breaz. Spoiala de civilizatie e mare.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput