Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna seara fetelor,

Eu, la fel ca intotdeauna sunt pe aici in umbra...citesc dar mai greu cu scrisul. Pe FB cam la fel...ce sa-i faci daca sunt mai antisociala de fel...:)

Am fost ieri la eco de 32 sapt si bebe e f bine, mai mare cu 1 sapt si ceva, insa am colul scurtat la 20mm si am avut si contractii in ultimele 2 saptamani. Contractii dureroase.
Asa ca m-am cam speriat ca e devreme pt bebe sa vina. Dr mi-a spus sa iau 3 no-spa pe zi (si ce mult am vrut sa evit orice fel de medicamente in timpul sarcinii...) si odihna, insa e cam greu si cu Matei si cu serviciul la care nu am cum sa renunt de tot...macar de lucrat de acasa si tot trebuie, insa stresul tot ala e...

Am urmatorul control pe 8 dec si atunci vedem clar ce si cum, insa dr mi-a spus ca nu crede ca mai sta bebe pana in ianuarie.

A avut vreuna din voi problema asta in sarcina? Cum s-a rezolvat...

Va multumesc pentru raspunsuri.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 32+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lala, bine ati revenit. super tari povestile, ca de obicei.
Bunica unui prieten, o mica burgheza traita de ani de zile la paris, statea cu nepotul, adica prietenul meu, la o coada la un mic supermarket din paris. Si cum coada inainta f incet, ca vinzatoarea abia se misca, bunica a inceput sa faca tot felul de comentarii gen: uite si pe tinara asta, abia se misca / si nici macar nu spune bonjour / si nici nu zimbeste... si tot asa. Problema era ca bunica vorbea destul de tare, pentru ca ea in mod normal trebuia sa poarte aparat auditiv, insa afara nu si-l punea, ca zicea ca ea nu e baba, ca aude destul de bine si nu are chef ca vecinele sa rida de ea ca e batrina ( bunica avea vreo 80 si de ani). Si uite asa a facut-o pe vinzatoare in toate felurile, nepotul tot incerca sa-i spuna sa taca, insa ea nimic. Si cind ajung in fata vinzatoarei, tipa, cu un zimbet gingas ii spune pe romaneste - buna ziua doamna. La care bunica, toata un zimbet, burgehza pina-n virful unghiilor, ii raspunde la buna ziua si sta la taclale cu vinzatoarea de parca nimic nu se intimplase. cind au iesit nepotul ei ii spune - dar tu ai mare tupeu, dupa ce ai facut-o cu ou si cu otet la coada, te apuci sa stai la taclale. La care tot ea imbufnata - lasa draga, ca nu a auzit nimuc, ca am vorbit in soapta, abia ma auzeam eu. Cred si eu, daca nu avea aparatulm auditiv!

Diana, mult succes la examen. si sa treci cu bine peste perioada asta fara Deiu. Mai, nma gindesc cu groaza cum o sa-mi fie mie vreo 2 zile fara elsa, cind ea va ramine cu sotul meu la bunici intre craciun si revelion. eu nu o sa pot sa stau ca nu am concediu, asa ca voi sta cu ei numai in weekend.

Andy_galro, felicitari pentru progrese!
klemmi, tare faza cu reclama, insa eu nu o sa fiu suparata daca mai vine mosul;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

alexa nasa mea care tocmai a nascut, la 34sapt i s-a spus colul scurtat si deschis, nu mai apucati nu stiu ce sapt...luna.Si uite ca a nascut la 39 si 4 zile cu toate pb mentionate , chiar isi punea pb de ce nu naste mai repede ca i se ducea postnatalul ala de 42 de zile,
Sfatul meu sa iei no spa ul ori de cate ori ai nevoie, nu ti face rau deloc.

Mergi la inceput

Alexa, ai grija de tine si de fratiorul din burtica. multi pupici sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lala si mie mi-a placut tare faza cu romanasii.Mereu m-am intrebat dc as putea sa tac, dc un concetatean de al meu va vorbeste pe fatza in vreo tarisora si cred ca nu sio totusi mi-as dori sa fac cum ai procedat tu, ca pana la urma, tu le-ai tras clapa tzarusilor. :)))

dya bafta la examen si sa treaca mai usor cele 3 zile fara Deiu.Cunosc sentimentul despartirii.

lumi sanatate la pitic mic.

klemmi

pio sanatate Elsei, mama lor de rino..laringite, faringite , adelodite sau cum s-o numi, ca as putea sa o numesc pe Karinutza Rino, numai asa incep toate diagnosticele ei de raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Scrisesem si eu cava astazi, dar s-a pierdut.

Alexa, eu am fost in situatia asta. Am intrat in concediu de maternitate la 35 saptamani sa nu nasc doamne fereste inainte de 37 saptamani ca nu erau locuri la polizu. Si am nascut la aproape 39 saptamani- nastere provocata ca ii era dr frica ca nasc in we si ea nu era. Deci, probabil daca stai mai mult in pat poti sa nasti si la 40 sapt.

In rest, ma bucur ca sunteti mai active pe aici.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

POZE DIN VACANTA

Pt cine vrea sa vada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Tare faza cu batranica.

Pe mine cel mai tare din viata mea m-a distrat o faza de la aeroportul de unde zboara Michael. E un aeroport mic , fost militar, intr-o zona rurala in Anglia. Si se duce la bar si cere o cafea. Si dupa bar erau o tipa si un tip. Tipa ii spune tipului sa-i deea nu stiu ce si ala zice in romana "merg sa-ti aduc; fa-i tu o cafea la spalacitul asta". Aia se intoarce plina de gratie catre Michael si el ii spune in romana "neata, che faci?".Biata de ea, era sa lesine. Si il intreaba daca stie romaneste. Michael cica "nu vorbesc romana dar inteleg 'spalacit' ca asa spun toti romanii ca sunt".
Acum sunt prieteni.

Mergi la inceput

Lala, mor de ris, super tare faza cu sotul tau. Saraca fata, cred ca si eu as fi mesinat in locul ei. Ma bag la poze acum

(Cit despre batrinica, ea nu a facut comentarii apropos de cum arata tipa, ci de cit de repede se misca. Doamna asta era o adevarata doamna, a murit saraca acum citiva ani, super burgheza simpatica, plina de tabieturi, din aia care se duce la vecine sa joace remi si-si aduce sticla ei de whisky, ca cica al ei e mai bun)

Mergi la inceput

Lala, super frumoase pozele, mai, dar ce zgircita esti cu pozele. (Cum se numeste palatul ala unde este curtea interioara cu fintina, ca-mi scapa numele acum. Noi am fost in andaluzia ca intr-o pre-luna de miere, iar marocul l-am facut cu citiva ani inainte cu trenul, avionul pina acolo, insa in maroc ne-am deplasat cu trenul, super tare si f pitoresc. Casablanca, Marakesh, Fes si Rabat - m-as intoarce si maine acolo.)
Daca-mi permiti un mic comentariu la poze, vezi ca ai obiectivul murdar (poate de degetute, ca asa a fost la mine), ca ai pozele in anumite zone destul de cetoase.

l.e. Am vazut acum ca e la granada, sierra nevada. super frumos, mi-am amintit cum stateam la coada sa facem poze pe acolo:)

Mergi la inceput