Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)
Raspunsuri - Pagina 9
piolica spune:
Kristin, Elsa inca doarme in patutul ei de bebe, e drept ca-i foarte mare are 70x140, ne gindisem la un moment dat sa-i scoatem zabrelele, dar ne-am razgindit, Elsa nu ar mai sta deloc acolo, ar adormi pe jos. Am vazut pozele, Chris e super dragut, il pupam cu mare, mare drag. Iar casuta voastra este de vis, ce camere mari aveti. In franta, 12-14 mp pentru dormitor este super, se vede ca la voi e pe moda americana. Si noi cautam acum o casuta la Lyon, dar e al naibii de scump, insa am vrea sa ne mutam la vara, ca sa putem sa o inscriem pe Elsa la scoala linistiti. (aici gradinita face parte din scoala, este ecole maternelle)
Eu nu i-am cerut nimic mosului, m-am dus singura si am devalizat 2 magazine, mi-am luat pantalonasi, camasute si un costum pentru serviciu. Daca mai vrea Santa sa vina, bine, daca nu, nu-i bai.
Poate cu o geanta longchamp, ca sint fana:)
Babytza, succes cu laptopul.
Nikole, cum mai sinteti? ce fac fetele? Abe, voi cum sinteti?
Lumi, multa sanatate. Si elsa a facut febra citeva zile, vad ca acum nu mai face.
cam atit am reusit sa citesc.
o zi buna va doresc.
kllemi spune:
SALUTARE
pio aici la noi a aparut o reclama, in care tatal vine acasa cu o gramada de lucruri/jucarii(reclama este de fapt la supe-rmarket-ul Carrefour) iar copii, suparati nevoie mare citez: "pai daca tu ai luat toate astea, mosul cu ce mai vine???" ![]()
...cam asa ai procedat si tu.....acum mosu' cu ce sa mai vina, daca ai vandalizat magazinele
......imi pare rau ptr. Elsa..sanatate multa 

Mai ma bucur tare ca nu muulte sunte-ti fan FB, nici eu nu sunt, ma speriasem putin , am zis ca o sa raman singura pe aici ![]()
![]()
niko ce -ti fac fetele??

dyaaaaaaa..... ma da-ne si noua un semn de viata...mai sunt cateva zile si dai examenul auto...sper sa intri sa dai ceva de baut ![]()
....iti tin pumnii 
kllemi spune:
Mai fetelor ma tot tin sa va zic ca am citit de curand in revista "mamica de azi" un articol in care vb. despre "repere ptr. o dezvoltare normala" si in care spune ca : un copil la varsta de un an ar trebui sa aibe inaltimea de 72 de cm si la 2 ani de 80 de cm.......pai, si noi acum, ce facem cu cei 92 de cm ai nostri?????.....aaaaa....nu suntem normali ![]()
....sau asta este o generatie de lungani, ca am observat ca mai multi pici de pe aici sunt mai lunguti....aaaa???
andy_galro spune:
Hellooooooooo !!!!! Remember us?![]()
Am intrat si eu sa va citesc un pic....finally !!!!...ca am avut o luna plina, plina, plina si bine ca mi-am terminat ce aveam de facut ca deja nu mai puteam
In general suntem bine....ne luptam in continuare cu pampers versus WC ( ca de olita nici nu poate fi vorba) adica Andrei se lupta ca noi intre timp am renuntat ca am vazut ca nu avem succes![]()
in rest...Andrei e un scump, vorbeste de toate si tot mai corect si face glume si spune poezia "catelus cu parul cret", si recunoaste numerele si marcile masinilor si ajunge cat m-am laudat
Va pup pe toate si pe toti boboceii

....ma duc sa citesc din urma...vai ce dor mi-a fost de voi
dyanira spune:
Am intrat pe fuga ca am citit ca a intrebat Kllemi de mine...
Sunt pe ultima suta de metri cu invatatul marti am examenul.Dar sunt down rau Deiu a plecat acum o ora la socrii mei pt 3 zile si eu plang intr-un de fapt de ieri tot plang de cand am stiut ca va pleca.Eu nu am stat fara el niciodata.Nu stiu cum supravietuiesc pana duminica si cica mai trebuie si sa invat...
Sper sa apuc sa citesc din urma pe seara.Acum fug la ore de condus.
P.S.Casa e atat de goala fara Deiu!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
lala77 spune:
Gata, ne-am intors.
A fost ok. Doar fetele rracite cobza ca la bafta mea...Insa tot am colindat tot sudul Spaniei, Maroc si Gibraltar. Ca si daca tateam in camera tot betege erau.
Eu azi mi-am propus sa zac.
Nu mai pot si gata.Pic de oboseala si am procopsit si o raceala de-mi vajaie capul.Asa ca stau acasa si il las pe Michael sa ma doftoriceasca; si asa se simte vinovat ca aseara s-a culcat in camera la Alice si s-au dus fetele peste el; si eu m-am dus sa le iau de acolo si el cica "mergi si tipa in alta parte".Cred ca in somn nu si-a dat seama ca ele tipau, nu eu
I-am spus ca daca face figuri le las acolo.
Si acum ma tot cocoloseste ca cica a fost porc. Desi mie chiar mi s-a parut comica faza. Dar daca omul vrea sa se simta vinovat ce ma bag eu! ![]()

Sa va spun faza din vacanta: stateam la rand sa trecem cu feribotul in Maroc. In spatele nostru un grup de romani, cum ii stiti: zgomotosi, veseli si barfitori.La nici 50 cm de noi un cuplu cam la 50 de ani discuta, despre noi:
-ce i-o fi trebuit lu' asta copii; e cam batranel; si nevasta-sa cred ca e tot englezoaica, nu vezi ce stearsa e? si fetele-aia mica e mai frumoasa,seamana cu ma-sa' dar asta mare e urata ca ta-su'. 
Eu in timpul asta ii traduceam lui Michael si ne stricam de ras.
Urcam pe bac si merg cu Anna la toaleta sa-i schimp scutecul. Si vorbeam cu ea in romaneste si iese nevasta aluia dintr-o cabina wc si incremeneste cand ma vede.
Daca-i vedeati fatza...facea un milion de dolari. ![]()
-vai, vorbiti romaneste?
-da, doamna, vorbesc
-v-am admirat fetitele; f frumoase
-da, am auzit cum ne admirati si pe mine si pe sotul meu...;nu vreti sa vedeti poze si cu parintii nostrii ca sa va dati cu parerea si despre ei?
Si-a cerut scuze biata in toate felurile, nu stia ce sa mai spuna.I-am explicat ca fiind prima data cand iesea din satul ei nu stia ca romanii s-au intins ca raia in toata lumea. ![]()
Michael cica ar fi dat orice sa vada fata lui barba'su' cand ii spune.
Romania e Romania peste tot. 
Alice ii spune Annei intr-o zi cand o impinsese :"nu ma mai impinge si nu mai manca atata paine ca deja nu pot sa ma mai lupt cu tine" ![]()
Va dati seama ca tot concediul ne-am amuzat copios cu perlele ei.
In avion ii era foame ca n-a vrut sa manance jos. Si tot cerea si eu o mustruluiam ca de ce n-a mancat jos, ca aici n-am ce sa-i dau...Si ea cica "ba vine acum tanti aia cu dulapul cu mancare si-mi iei ceva" ![]()
![]()
Si i-am spus intr-o zi ca ma enerveaza asa de tare ca-mi vine-o arunc de pe vapor.Si se uita cu o fata lunga la mine si cica "ce parinti sunteti voi? tu ma arunci de pe vapor, tati a zis ca ma arunca de la etaj"
I-am explicat cum ca nu o aruncam de nicaieri doar ne vine si de atunci ne spune cand se supara ca ne arunca de pe casa, din avion, etc.
Deh, noi am inceput. 
Si Anna intr-o zi ma tot intreba diverse si eu citeam ceva si tot mormaiam la ea. Si deodata striga :"mama, de tze tu ihi, hmm, aha? pune da, nu, nu tiu"![]()
![]()
Merg sa citesc din urma si revin.
luminita2008 spune:
pio, sanatate multa Elsei! eu sper ca nici Edi sa nu mai faca febra, aseara si azi noapte n-a facut, om vedea...
alinutza, cu ce a venit mosu' la copii? eu doar pe mos niculaita l-am prins, insa sper ca in curand sa-l ajung din urma si pe mos cracila
. si eu sper sa scap de aglomeratia de sarbatori si sper sa ajute si faptul ca se deschide supermarket plus din 8 decembrie chiar vis-a-vis de balconul meu
. pot sa vad chiar si daca e coada la casele de marcat
.
kllemi, nu tot ce zboara se mananca, stii, nu?
babytza
andy_g
, felicitari pentru progresele puiului! bine ca te-ai mai eliberat, sa mai treci pe aici!
niko
, si eu tot aici activez. ce faceti, cum sunteti, cum mai stau lucrurile? Karina e ok? era bolnavioara la un moment dat...
nerantula, voi cum sunteti?
dya, off, imi pare tare rau, ce greu trebuie sa-ti fie
! dar de ce ai luat decizia asta??
bafta multa la examen!
lala, bine ai revenit! sanatate multa si tie si fetelor!
haioasa intamplarea cu romanii, of.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
kllemi spune:
lala 

imi era dor de voi...ce mortale, lasa sotu' sa se simta vinovat ![]()
........si vai ce urate sunt fetitzele tale ![]()
...lume nebuna nu o lua in seama 
dya ooffff...mai mami te cred, si eu as fi procedat la fel, adica sa pling dupa al meu copil, nici noi nu am sta mai mult de 3-4 ore despartiti.....eu nu stiu cum pot altii sa plece cu saptamanile de linga copil, cunosc cazuri, se intampla chiar linga mine 
....dar ma rog fiecare face cum crede de cuviintza.....bafta la invatat 
nikolici spune:
rox nu mi am dezactivat contul de pe FB, doar am iesit din grupuri,oricum nu stiu sa-l folosesc f bine si nici interes nu-mi dau si destul de rar intru sa citesc cine ce a scris, insa ma oftic cand imi este invadata casutza de email.
Il gasesc ok doar pt gasirea prietenilor si a pierderii de timp.:)
Despre noi: suntem bine, tati e liber pana in decembrie si tare misto e, reusim sa ne organizam cumva si ne impartim atributile casei si copiii, facem schimb cand unul nu reuseste ceva cu una dintre fetite o pasam celuilalt.:)
Karina este racita in continuare de 3 saptamani, cu toate pastilele din lume, tuseste de isi scuipa plamanii, nu se odihneste din cauza asta si e maraita.
Kendra un copil cuminte , mai plange si ea cand o apuca coliciosii, dar facem un efort mic ne plimbam 15 ore prin casa, nu avem voie sa sedem si in final, ne trece.:))
kllemi spune:
lumi asa e,ai dreptate, dar vroiam sa vad daca mai este cineva de caord cu acel articol...in fine....ma bucur tare ca Edi nu a mai facut febra...so tine-ti tot asa

.....aaaa...tare faza cu balconul si cozile ![]()
![]()
Si noi o sa incepem de pe acum cu mosii, acum ne pregatim ptr. Sf, Andrei si ptr. mos Niculae, si mai icolo ptr. craciun, nu de alta dar mai avem si niste sarbatoriti cu numele de niculae...si trebuie si acolo ceva cadouri 
......imi place enorm sa fac cadouri, dar cand nu am bani, incep sa ma enervez groaznic