Fluturasi de martie-aprilie 2011 (73)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
nuuu nu de alea vb. de fapt si de alea, dar pt spital , la mamici. mi-a trimis mami meu din italia mari aproape cat un pat .
la bebei vb ca am cu dublura cuma i spus tu, pe o parte bumbac si pe cealalta ceva material impermeabil.
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
viss spune:
am primit parola - thanks. dar acum please, sa-mi faca cineva album nou, ca pe ala vechi- pe care l-am sters, tot asa mi-l facuse cineva, si eu am venit doar ca o lady si am pus pozele
21 SA+
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss am primit parola - thanks. dar acum please, sa-mi faca cineva album nou, ca pe ala vechi- pe care l-am sters, tot asa mi-l facuse cineva, si eu am venit doar ca o lady si am pus pozele 21 SA+ |
Ti-am facut eu papusa.
------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anaxena
eu m-am ingrashat pe perioada alaptarii,cel putzin primele 6 luni,restul de 13 luni am tzinut diete sport si am dat jos...dar dupa ce am nascut organismul meu cerea dulce,cat mai mult dulce,mancam 2-3 ciocolatzi pe zi,in rest mancam cand apucam,oricum eu nu am tzinut regim pt colici...acum am sa incerc sa-mi inving dorintza de dulce cu speranta ca voi slabi Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 22+ cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
Cred ca de oboseala cerea organismul dulce. Asa eram eu la primul bb, la al doilea am fost mult mai linistita si nestresata.
Lavi, eu nu m+am ingrasat cu alaptarea.Am slabit in mod constant. Somnul insa e principal cum spune si Happy. Si lichidele cat mai multe...de altfel eu cand alaptam eram cu sticla de apa/ceai la gura...
Am tinut primele 3 luni asa un fel de regim, fara alimente crude, sau care baloneaza, cam fierbeam totul... dupa 3 luni deja si stomacelul bbilor e format, apar alte enzime si pot suporta si ei mai usor.
Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
dorinut@ spune:
Stefana tare poza cu umbrela
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi nuuu nu de alea vb. de fapt si de alea, dar pt spital , la mamici. mi-a trimis mami meu din italia mari aproape cat un pat . la bebei vb ca am cu dublura cuma i spus tu, pe o parte bumbac si pe cealalta ceva material impermeabil. mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
Aha, De retinut,
Eu deja mi-am dus in Ro in sept cand am fost, am luat de aici, ca sa fiu sigura.
Ca alea Happy de care ziceam, le-am vazut in Ro numai cadou la bax de pampersi, ori eu folosesc Huggies sau Libero.
Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
alina.n spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi si am si eu o intrebare pt fetele care au alaptat mai mult timp: are legatura alimentatia cu productia de lapte???? am auzit multeee mamici care s au ingrasat pe perioada alaptari pt ca "au papat sa aibe lapte" ceea ce eu nu imi doresc. acum stiu, ca, e ideal sa se manance sanatos dar stiu ca voi calca si pe laturi si atunci am voi abtine de la altele... voi putea scapa de kg cu care raman daca alaptez??? eu sper sa nu raman cu mai mult de 5 kg si atunci sa nu am probleme asa mari. mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
Yasmi eu pe toata perioada alaptarii am slabit in primele luni am scapat chiar de toate kg din sarcina.
mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex
dorinut@ spune:
Un site cu hainute pt bebe:
www.misenashop.ro/produse/Hainute-Bebe-Body--bluze-bebe/13/pagina1.html" target="_blank">Hainute bebe
Ana-Maria
Happiness_4_us spune:
Am asa niste draci, de n-ati vazut.
Tocmai ne-a sunat dr lui A sa ne spuna ca nu a reusit sa gaseasca programare pana in Craciun, la Boston.
Mai are o varianta de verificat, dar slabe sanse.
O sa ramana mai mult ca sigur ptr la anul iar eu nu o sa mai pot sa merg din motive de marsupiu, plus ca vom fi deja in Ro dupa 20 dec, si o sa fie tare obositor ptr tati sa se intoarca aici cu A si sa plece doar ei cu dr.
Halal ghinion.
Ma duc sa-mi iau ata sa ma apuc de crosetat o paturica ptr M, ca trebuie sa-mi toc nervii si nu vreau sa rad tot ce gasesc in casa de mancare.
Revin mai tarziu!
Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!