Fluturasi de martie-aprilie 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefana acum am vazut pozicile tale. foarte furmoase, creste si burtica

scrish

mai fetelor m-ati lasat masca ce tot vorbiti voi aici. ca de aia, ca de ailalta....si tocmai mi-am dat seama ce cu pluta sunt. pai chiar ca nici nu stiu ce sa iau mai intai. o sa studiez atenta toate listutele, vad ce ati mai folosit voi si ce nu si le trec pe toate pe o foaie ca nu mai tine asa.

djlaura ia altceva pentru durerea de cap. trebuie sa iei ceva sa-ti treaca starea asta.

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut ce frumoase sunt si ce preturi bune

alina.n

eu cred ca tine si de organismul fiecareia cat de repede va slabi dupa nastere si in timpul alaptarii.

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Hehe am vazut o buburuza cu doi pui. Ai o burtica super viss

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Happy imi pare rau ca esti suparatasa treaca, poate totusi se gaseste o rezolvare inainte de craciun.

Fetelor va multumesc mult pentru cuvintele frumoase la adresa micutei mele, eu o iubesc enorm este sufletelul meu.

In legatura cu listele sunt multe chestii acolo pe care eu nu le-am luat nici la prima sarcina si nu le voi lua nici la a doua.Eu am fost ff stricta cu lista si din motive de buget dar si pt ca multe ajungi sa le iei degeaba,trebuie sa incercam sa fim practice.

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Neata si de la noi

Oau...ce lista lunga...nu am citit capitolul trecut inca ..despre ce e vb? sunt lucruri ptr cumparat la bebe? toate?!

Mandreeac, Happiness, Alina.n, Roxy, Dorinut si restul fetelor care m-au bagat si pe mine in seama si nu m-au facut sa ma simt ca o proasta ca a dat buzna in odiseea voastra, multumesc mult si multe si din partea mea

Dorinut am incercat sa-mi fac in oglinda dar iese blitzul sau se refecta lumina becului in oglinda si strica totul..asa ca ..multumesc oricum de sfat

Numai bine va doresc la toate

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 21+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

pickytoto, incearca fara blit, la mine a mers asa..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Da par foarte convenabile.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Pe salteluta puneam scutec special de schimbat, am vazut in Ro unele asemanatoare de la Happy, Sunt din plastic in exterior si in interior au vata ca sa absoarba. Cu partea lucioasa in afara si cu cea gen tampon, spre bb.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

sunt si de la Seni ( in Cora, Selgros si alte supermarketuri ) mai ieftine de diferite dimensiuni 60/60 , 60/90.. eu le folosesc inca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxy_s ce sa iau ca nu mai pot????????

Happiness_4_ussa treaca

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si am si eu o intrebare pt fetele care au alaptat mai mult timp: are legatura alimentatia cu productia de lapte???? am auzit multeee mamici care s au ingrasat pe perioada alaptari pt ca "au papat sa aibe lapte" ceea ce eu nu imi doresc. acum stiu, ca, e ideal sa se manance sanatos dar stiu ca voi calca si pe laturi si atunci am voi abtine de la altele...
voi putea scapa de kg cu care raman daca alaptez??? eu sper sa nu raman cu mai mult de 5 kg si atunci sa nu am probleme asa mari.

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

la mine avea legatura..cum nu ma alimentam cum trebuie ( din lipsa de timp, oboseala ) cum productia scadea..chiar am luat ceva kg in aceasta perioada..dar eu nu sunt chiar un exemplu concludent, ca eu m-am chinuit sa ma lapticul care l-am avut, ceaiuri, pastile, odihna si tot ce mai tinea de mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Cris,sa nu ma intelegi gresit cu Mothercare.
EU sunt adepta lucrurilor de calitate si Andrei are de la ei, Gap luam din Usa ca acolo locuieste cumnata mea, sunt extraordinare la calitate, Next luam de aici, Benetton iar imi plac si luam de aici, din Ro am luat multe jucarii de la Miniblu, in special cele de la Lamaze, care sunt excelente ca si calitate.
In Ro si Mothercare si Gap au preturi de 4 ori mai mari. Facuta comparatie iar mie nu imi vine sa iau de la ei.
Daca ajungem la Boston, o sa dau iama in magazine iar si ptr A si ptr M.
Un lucru am inteles acum, ca sa fii eficient, in casa merg hainute Next foarte accesibile la pret si calitate buna, iar pentru strada, plimbari, vizite, hainute mai scumpe.
Alea din casa oricum sunt spalate cel mai des si nu prea apuca sa le poarte, asta e ideea.
Yasmi, eu aici am luat saltea de la magazin special ptr bb. Este cu umplutura de buret inauntru. Pe cele din Ikea, gonflabile, nu le recomand. A cumparat o prietena, si pe langa ca sunt scurte ca si lungime, se sparg.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

da nextul e ok..iar daca prindeti reduceri..mama mama..eu i-am luat o multime de vara pt fetita..bluzite la 7-8 lei, rochite la 15, etc

Mergi la inceput