Fluturasi de martie-aprilie 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Yasmi, eu daca dormeam si beam lichide, aveam laptic. Nu prea a functionat la mine "purcelarea" ca sa creasca productia.
Si daca te aud ca incepi cu intzarcat bb din motive de silueta si ingrasat, iei bataie.
Sa nu aud asa ceva!!!

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy despre ce saltele vb???

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si am si eu o intrebare pt fetele care au alaptat mai mult timp: are legatura alimentatia cu productia de lapte???? am auzit multeee mamici care s au ingrasat pe perioada alaptari pt ca "au papat sa aibe lapte" ceea ce eu nu imi doresc. acum stiu, ca, e ideal sa se manance sanatos dar stiu ca voi calca si pe laturi si atunci am voi abtine de la altele...
voi putea scapa de kg cu care raman daca alaptez??? eu sper sa nu raman cu mai mult de 5 kg si atunci sa nu am probleme asa mari.

eu m-am ingrashat pe perioada alaptarii,cel putzin primele 6 luni,restul de 13 luni am tzinut diete sport si am dat jos...dar dupa ce am nascut organismul meu cerea dulce,cat mai mult dulce,mancam 2-3 ciocolatzi pe zi,in rest mancam cand apucam,oricum eu nu am tzinut regim pt colici...acum am sa incerc sa-mi inving dorintza de dulce cu speranta ca voi slabi

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 22+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neatza fetelor am venit si eu de la analize..m-au stors vampirii aia

Strumphy nimeni nu zice sa sta ca statuia, ca si eufac curat in casa, spal pe jos, pe la baie,peste tot, dar la greutati NU si NU. Eu nu car mai mult de 2kg si imi este mila de puiu meu cand venid de la super market ca tre sa faca 3-4 drumuri de la masina in casa, dar asta e, prefer sa previn. Asa ca sa stai cumintica cu greutatile, le lasi pt wkd cand te duci cu iubi la cumparaturi. Ne-am inteles?

Viss abia astept sa-ti vad burtica mami de doi

Yasmy si eu imi fac acceasi mancare azi (de aseara tot ma gandesc) fasole vere cu ustoroi dar si ciuperci si cu mamaliguta si probabil si un pic de branza cu smantana ca n-am mai mancat demult.

Legat de liste e bine ca sunt mai multe ca fiecare isi face o selectie din ce crede ca e mai bun.
Vroiam sa va spun de o crema pentru bebe Sudocrem de care mi-au spus niste mamici ca e foarte buna (crema pe care au primit-o la clinica unde au nascut). Adica copilul se irita de la bepanthene dar de la sudocrem nu. Eu scriu din ce am auzit. Asa ca idee.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Yasmi, eu daca dormeam si beam lichide, aveam laptic. Nu prea a functionat la mine "purcelarea" ca sa creasca productia.
Si daca te aud ca incepi cu intzarcat bb din motive de silueta si ingrasat, iei bataie.
Sa nu aud asa ceva!!!

daaa,somnul era cel mai important pt productia de lapte si linishtea sufleteasca,nu multzi oameni in vizita care uita sa mai plece,pareri ca ce-ar trebui sa faci,eu primele zile nu am primit pe nimeni mai mult de 2-3 minute,vroiam sa stau doar eu cu bb

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 22+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

happiness sa nu crezi ca m am suparat, doamne fereste am inteles perfect ce ai vrut sa spui si ai dreptate, preturile sunt ft mari comparate cu cele din alte tari. noi din state o sa ii comandam hainute de la ralph lauren dar dupa ce mai creste putin. in rest, mai puteam sa cumpar lucrurile de la mothercare direct din uk, ori de pe site (e o combinatie ascunsa) ori sa rog pe cineva sa mi le cumpere. dar pana la urma prefer sa ma duc sa le iau de aici, sa pun mana pe ele si sa vin cu pungi acasa la care sa tot desfac

inca nu m am apucat sa umblu temeinic prin magazine dar din fericire, de oriunde le am cumpara, daca le luam treptat nu implica o problema financiara

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy la cat sunt de axata pe alaptat de data asta....sper sa nu ma impiedice nimic!!!
garmastan am de gand sa folosesc de pe acum...trebuie doar sa ajung la farmacie sa cumpar pana atunci folosesc de ceva timp ulei de masline, colostru este. o sa imi fac stocul de ceai de fenicul, anason, chimen, galactogil pt dupa nastere.
sper sa fie bine.

tre sa strang informatii acum despre alimentatie si alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimineata fetelor,eu sunt cheauna nu am dormit deloc am zis ca mor de durere de cap defapt cred ca este de la spondiloza durerea dar nu am voie sa mai i-au diclofenac,asa ca trebui sa suport durerea

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

anaxena, eu am o luna in plus fata de tine, martie doamne si deja nu mai am rabdare!!!!!!!

fug si eu in oras ca am niste treburi de rezolvat, n am nici un chef ca pare frig si e asa urat ne auzim mai tarziu un pic

lalely sa vii cu vesti bune!!!!

yasmi, happiness, roxy, anaxena, mandreeac, madutza, shtrumphi, simo

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

happy despre ce saltele vb???

Despre alea de infasat.
Tu ziceai de scutecele alea de pus pe ele, cum erau la Happy? Au si Libero dar sunt mult mai subtiri si nasoale.

Mergi la inceput