Fluturasi de martie-aprilie 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata si de la noi

Oau...ce lista lunga...nu am citit capitolul trecut inca ..despre ce e vb? sunt lucruri ptr cumparat la bebe? toate?!

Mandreeac, Happiness, Alina.n, Roxy, Dorinut si restul fetelor care m-au bagat si pe mine in seama si nu m-au facut sa ma simt ca o proasta ca a dat buzna in odiseea voastra, multumesc mult si multe si din partea mea

Dorinut am incercat sa-mi fac in oglinda dar iese blitzul sau se refecta lumina becului in oglinda si strica totul..asa ca ..multumesc oricum de sfat

Numai bine va doresc la toate


Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 21+
Buburuza mea******In asteptare...
*********************
Povestea Stefaniei
*********************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

picky, ce urat spui tu acolo. Pai daca nu te baga toata lumea in seama nu inseamna te-ai bagat...asa cum ai spus tu...

Hai posteaza ceva mai des (daca poti) si pana la urma vei vorbi cu toata lumea.

Acum chiar am fugit!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

lista de la mine nu e una personala facuta de mine,sunt informatii de la cealalta odisee

de exemplu Maria a preferat tetinele de la Chicco ca erau mai moi si semanau cu sanul,eu n-am baut ceaiuri sau luat pastile,nu am folosit bepanthen pt ca am zis de ce sa-i dau ceva preventiv si sa-i las funduletzul obishnuit cu o crema cand ii pot da la nevoie,cea mai buna cea cu zinc in cazul meu,bb la san regurgiteaza des ,cumparasem de la Ikea prosopele mici care i le puneam sub barbitza,incalzitor de biberoane n-am folosit,dar am folosit sterilizatorul de microunde,scutece de finet...oare am vazut scris la cineva in lista?tre sa mai citesc listele si revin cu comentarii



Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 22+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu am sa incerc, daca sunteti si voi deacord, sa trec la prima postare, o lista facuta de noi mamicile de bb2, care am trecut prin experienta primului bb.
Si in functie de ce am avut noi nevoie la primul bb, sa va ajutam pe voi, mamici de bb1, sa nu cumparati lucruri inutile in primele luni de viata. Adica sa nu blocati banii in chestii pe care le veti folosi mult mai tarziu sau nu le veti folosi deloc.
Ce ziceti?


Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena, as spune chiar de 62 sa fie body....daca are 53-56 ls nastere e fix cel de 56.

happy,

eu daca nu sunt asa cooperanta cu listutele, nu inseamna ca nu le citesc.....pur si simplu la hainute am deja vreo 3-4 plase mariii de 0-6 luni, am mai mult decat am nevoie, deci nu mai cumpar decat asa daca vad ceva sa imi placa mie, sa imi fac o placere. caruciorul stiu de care vreau iar in rest nu cumpar multe din ce ati trecut voi pe listuta.


mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neatza burtici

piki toto, eu nu am apucat sa iti raspund la capitolul trecut, dar am citit ce ai postat si am citit si povestea fetitei tale de mai mai imi dadeau lacrimile cand citeam cat ai indurat sa nu te superi pe nimeni, aici vorbim toate doar ca de multe ori ne lasam duse de val si in graba de a raspunde mai sarim peste comentarii, de acord cu madutza, posteaza mai des la noi!

anaxena asa ma gandeam si eu despre hainute, multumesc k ai postat de 2 ori mesajul, si aici si la cap trecut. ma gandesc sa am schimburi pentru 5 zile pentru el si calculasem 2 bodyuri pe zi...

stefy ft utila lista ta, ce bine ca mi ai adus aminte de cantar, eu uitasem sa l trec dar am vazut ca ai pus multe caciulite, oare la voi acolo chiar o sa fie nevoie? ca voi aveti noroc de vreme misto...m as muta si eu in cipru:D]

repet, eu nu m am axat in lista pe mediamente pentru ca o sa primesc de la doctor cand ies din spital o lista completa.

referitor la crema garmastan pt sani, am auzit ca se spala destul de greu si in cazul unei urgente in care urla bebe e cam incomod. eu una habar n-am, asa mi s a zis, si mi s a recomandat crema mustela care cica ar iesi mult mai repede.



s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris, din cate stiu eu garmastanul nu e toxic, si se poate alapta fara sa il indepartezi de pe mamelon.


mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Anaxena, si eu am folosit prosopelele mici, 10 buc la set, de la Ikea, special ptr regurgitat si cand e tinut bb la verticala ca sa scoata aerul. Mie mi-au fost f folositoare.
Plus scutecele de finet pe care il puneam pe A, ca pe canapea, ca in pat etc, mereu el nu era pus direct pe pat.
Iar perne antirostogolire nu am folosit.
La terapie intensiva li se punea la spate un alt scutecel/prosopel rulat sul, care sa-l oblige pe bb sa stea pe o parte, astfel se evita rostogolirea lui, daca regurgita nu se ineca, cu voma si era si treaba cu la fiecare ora intors bb ca sa nu i se tesesca, capsorul.
Nici eu nu am folosit incalzitorul de biberoane insa mie mi-a fost utila, dar mai tarziu, geanta termica ptr biberoane Avent, atunci cand plecam cu bb afara, luam apa fiarta si faceam lapte praf. Dar iar, daca bb nu e alaptat. Ori la nastere nu e utila.
Mie utila mi s-a mai parut salteluta de schimbat/infasat, nu am luat masa separat ci am folosit-o direct pe comoda in care aveam hainutele lui A, asa aveam acces la tot ce aveam nevoie si nu lasam distanta intre mine si el, am luat comoda normala din Ikea.
Pe salteluta puneam scutec special de schimbat, am vazut in Ro unele asemanatoare de la Happy, Sunt din plastic in exterior si in interior au vata ca sa absoarba. Cu partea lucioasa in afara si cu cea gen tampon, spre bb.
Apropo, si ptr mamica, trebuie cautate din timp tampoanele cele mai absorbante pentru perioada cand sunt eliminate lohiile.
Dar asta e subiect separat.
Intai s ane lamurim exact ce si cum ptr bb.


Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi merci dupa ce nasc cred ca o sa ajung specialista in creme

happiness eu sunt de acord, ba chiar te rog orice informatie e binevenita si fiecare mamica extrage ce considera ea necesar atat pt confortul ei psihic cat si pt bebe. da, mothercare au niste preturi nesimtite dar si lucruri dragute..eu am in vizor pt achizitionarea lucrurilor pt bebe urmatoarele magazine: mothercare, z, miniblu, gap si next. de abia astept sa incep sa cumpar din ele dar mai astept un pic k poate baga niste reduceri!

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy salteluta de care spui tu am cumparat si eu de la mag Ianna (italian) cu 10 lei.


mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput