Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 43 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Of, fetelor, eu nu prea inteleg nimic din discutiile voastre... Nu stiu cum puteti voi sa pricepeti atatea chestii, ca eu cand am aflat de trombofilie am stat o luna pe net ca sa "rumeg" totul, dar sa mai fi avut si problemele voastre... Sunteti tari, zau!
Luni abia astept sa ma programeze dr-ul ala priceput in trombofilie la eco, da Doamne sa fie totul bine! Parca, parca am simtit ceva si eu in burtica, dar tot nu sunt sigura . Stau si lucrez pe canapea, in timp ce rod tone de sweetie si portocale... am timp sa ma gandesc la toate prostiile.

19+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt incurajari, si mai ales ca sunteti aici si ajutati cu un sfat cand e nevoie.E mare lucru mai ales in situatia noastra.
Ruxandra ma bucur ca sunteti bine, tu si bebe si poate la vara ne vedem in Arges sa plimbam bebeii impreuna, ca eu pana nu nasc nu mai ajung acasa, a venit mama in Bucuresti de 2 saptamani si ma ajuta ca eu nu am voie sa fac nimic.
Ariadna multumesc ca incerci sa ma ajuti cu informatiile despre clexane gratuit.
Floricica, Alla, Felix,......si pt toate fetele va rog sa ma scuzati ca nu vam enumerat.Ma bucur tare mult ca sunteti active pe forumul asta si mai mult ma bucur ca e solidaritate intre femeile gravide, eu spre exemplu tin legatura cu 8 gravidute si foste gravidute cu care am fost internata in spital.Sunt fff multe femei care au probleme cu sarcina, nici nu va imaginati.Dintre ele 5 au nascut 6 bebei intre 30-39 sapt, cu retard de crestere, cu preeclampsie, cu lichidul amniotic negru sau dupa 5 luni de stat numai la pat, cu greutate intre 1500 gr si 3200 gr.Asadar va spun toate astea ca sa stiti ca multe femei fac eforturi f mari sa aduca micuti pe lume si putem si noi.Trebuie!
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Floricica nici nu tre sa intelegi prea multesa nu ai vreodata nevoie. Noi nu prea am avut de ales. As fi dat orice sa nu am idei de endometre si de outze doar sa am copilasul meu....Dar o scoatem noi la capat, nu?
Noroc la ecografie la dr asta bun

Mergi la inceput

Mrnscmnc
Adrianaady, eu chiar va admir pt perseverenta si ambitie. Nu vreau sa va "periez", ca nu am nimic de castigat , dar asa e!

19+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,la Fivul anterior eu am facut Cetrotidele seara.

am venit sa raportez prima vanataie de la Clexane...e cat o boaba de mazare si nu foarte colorata...da e...asa ca am venit sa ma "laud"

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Samira si cite vei mai face....timp de inca vreo 9 luni cel putin
Cred ca nu prea conteaza cand faci , de e dimineatza sau seara, probabil fiecare medic cu experienta lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

adrianaady raportul de sfarsit de stimulare:
-endometru- ok(stau bine la cap. acesta)
- 6 oute(foliculi)( 2 os, 4od)
-luni dimineata puntia la 9,45HU.
Vanatai sunt, dar nu foarte mari.
Revin luni sa vedem cate ovocite sunt.

Pup toate fetele mutante

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Fetelor, sper ca am raspuns tuturor legat de clexane! atata timp cat reteta este completata corect, asa cum este in modelul pe care vi l-am dat, nu ar trebui sa aveti probleme! daca este cineva care a ramas fara raspuns, va rog sa ma trageti de manecuta!

DEnisa, bravo, sa dea Domnul sa fie oute bune la punctie si sa aveti embrionasi lipiciosi! bafta maxima!

sarrah, exista solutie pentrui problema ta si slava Domnului ca mai sunt 8 zile in care se poate face ceva!

floricica, pana la urma ai inceput clexane? stai linistita si nu-ti mai bate capul cu endometrele noastre si zi mersi ca nu ai nevoie de informatiile astea! ai grija de burtica!

in legatura cu momentul injectarii antagonistilor/analogilor GNRH (cetrotide, orgalutran ,etc) este de preferat sa existe cateva ore intre inhibare si stimulare, respectiv daca menogon/menopur/gonal etc se fac seara, atunci cetrotide/orgalutran, etc se fac dimineata, cica asa se "muleaza" cel mai bine pe ritmicitatea organismului de a produce in mod natural acesti hormoni.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Ariadna, eu inca nu fac clexane, de-aia tac si nu pun nicio intrebare (inca)! Vine si vremea mea, sper...Daca totul e in grafic (bebe si analizele), voi incepe doar din saptamana 28 cand teoretic ar trebui sa renunt la aspirina. Deci sa nu crezi ca ai scapat de explicatii, ca imediat le cer si eu.
Noapte buna, fetelor, pe seara asta mi-am realizat target-ul si ma pun si eu ca omul mai devreme in pat, desi cand vad ce luna plina e... iarasi ma asteapta o noapte alba. De maine o iau de la inceput.

19+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput

Denisa bravo fata draga Nu iti zic cuvantul ala cu b...., doar cu Dzeu inainte , trebuie sa fie bine

Mergi la inceput