Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 43 -
Raspunsuri - Pagina 9
alla76 spune:
floricico, fugi tu si pupa-ti flacaul (si din partea noastra) in semn de multumire ca nu esti obligata sa intelegi si nenorocitul de endometru, de gonal si cum e cu ovocitele astea incapatanate. si gandeste pozitiv si adu-ne vesti bune de la eco urmator
samiro, te-a insemnat clexanul?
deniso!!! terminasi stimularea! doamne ajuta sa ai parte de 6 ovocite de calitate, fertilizate si numai bune de transfer (o parte) si de marele inghet (cealalta parte)!!! ma gandesc la tine luni dimineata!!
adriana, mie medicul mi-a zis ca le fac cand vrea muschiul meu
sa-i fie lui de rusine daca a zis doar intr-o doara, ca muschiul meu a vrut sa scape repede de toate intepaturile
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
denisa220972 spune:
Fetelor multumesc ptr. gandurile voastre bune, asa am spus si eu,cu DD inainte ca, nu am altfel.
Alla67 iar eu am sa ma gandesc marti la tine, sa dea DD sa fie bine.
la toate fele mele dragi
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
mrnscmnc spune:
Ariadna am primit informatiile despre Clexane gratuit, numai ca nu pot sa deschid ultimele 2 dar sper sa ma descurc.Multumesc
ariadna33 spune:
nu poti sa deschizi contractul cadru? sau lista de medicamente? sau reteta? ca nu mai stiu in ce ordine sunt... vezi ca daca ti-a intrat cumva mailul in spam trebuie sa-l muti in inbox ca sa poti deschide unele documente atasate.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
fetele care au cerut info despre clexane , vedeti ca ati mai primit cate un mail de la mine cu legea 95 - trebuie sa bagati sub nas medicului de familie articolele pe care le-am mentionat, da?
las' ca-i dam noi pe brazda!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
alla76 spune:
Deniso!!!! ma gandesc la tine si tin pumnii stransi!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Miha3 spune:
ariadna33 - te rog sa imi trimiti si mie toate info despre clexane.
denisa220972 - cel mai important lucru este sa ai credinta in Dumnezeu. Numai EL ne poate ajuta.
alla76 - am inteles ca tu urmezi la punctie maine. Eu am avut cu mine dupa punctie o cartulie cu acatistul Maicii Domnului pe care l-am citit. Ma linistit foarte tare faptul ca am putut sa ma rog.
In alta ordine de idei, cele care isi doresc copii si folosesc camera copiilor ca depozit, loc pentru calcat sau altele, am citit intr-o carte de feng shui ca acest lucru nu arata ca te pregatesti pentru fericitul moment. Eu vorbesc care stiu acest lucru si tot depozit e aceea camera. De astazi promit ca intru sa fac ordine.
samira33 - frumoasa productie. Pune deoparte si pentru fratiori si surioare. Cu Dumnezeu inainte!
gena MTFHR A1298C heterozigota + gena PAI 1 4G/4G homozigota
stefulici spune:
Neata la toata lumea!
Miha3- si eu am in camera pe care am ursit-o sa fie camera copilului depozir de haine si nu numai. Tot aia e si camera de calcat. Am stricat oare feng-shui-ul ? De aia nu mai apare copilul?
Cred ca-si zice.... asa ma astepti tu pe mine, in dezordinea aia? Mai asteapta atunci!
Alla- bafta multa! Sa fii optimista si sa crezi ca deznodamantul nu are cum sa fie decat cel bun!
Pupici!
housepocket480 spune:
Neata fetelor si o zi buna!
ariadna, te rog trimite-mi si mie pe mail informatiile despre clexane.
Deocamdata nu-lfac, dar cine stie cand voi avea nevoie si [poate nu te mai gasesc
Miki nu a venit?
Fetelor, ce stiti despre FSH 11,49?
floaredemac spune:
Neatza, fetelor!
Va anunt ca pana vineri cand m-a programat medicul la eco imi voi roade unghiile de nervi si stres, si daca nu dau nimanui in cap e bine! Am sperat ca ma va chema mai repede, dar exact vineri se implinesc 20 de saptamani fix de sarcina, si omul asa mi-a spus de la inceput, ca vrea la 20 de saptamani. Ei, si daca pica duminica ce faceam?!! Bine ca nu m-a chemat lunea viitoare, nu? Asta ca sa vad si partea plina a paharului...
Cat despre fengshui, eu nu am pregatit camera baietelului cel "mare" decat cand aveam vreo 6-7 luni de sarcina, iar cu o saptamana inainte de DPN am chemat preotul si a facut o festanie (parca asa ii spune).
Sa aveti macar voi o saptamana frumoasa, ca eu sunt plina de nervi.
19+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!