Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 43 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui housepocket480

Fetelor, ce stiti despre FSH 11,49?

depinde
acum, serios, depinde cum e raportat si la ceilalti hormoni, in special LH, estradiol.
eu am avut aproape aceasta valoare si aveam ovulatie natural luna de luna (uneori mai mult de un folicul) iar la ultimele 3 fiv-uri am avut productie de 14 ovocite la 37-38 ani
deci valoarea in sine nu spune nimic, da-mi pe mail profilul tau hormonal ca sa-l interpretez

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Fetelor am fost la eco si m-am intors si mai nedumerita.Nici la eco de acum nu am niciun grafic, macar unul, dar cica doctora asta e f buna, adica m-i s-a spus "multi vad, putini cunosc". Placenta-posterioara, cu grad 1 si numeroase lacuri vasculare, iar la cord scrie VS cu mica imagine hiperecogena.Si trebuie sa merg iar la eco pe 06.12 pt reevaluare ca nu i-a placut ca au iesit 2 masuratori diferite la hemerus la mana.Zicea ceva de o diferenta de milimetri dar cum eu am pe cineva in familie cu o problema de gen a spus ca ar putea fi de la o brida placentara si ca se stabilizeaza abia la 25 sapt.Sper sa nu fie o problema si sa fie doar o greseala de masuratori.In rest zicea ca e f frumos si bine dezvoltat, are 551_+ 80 gr si e tot baietel.Miercuri merg la ginecolog si vad ce zice de ecografie.Parca stia micutul meu ca vrea sa-l masoare ca statea cu o mana sub cap, asa ca am iesit din cabinet , m-am plimbat , am baut apa si ceai si apoi am revenit dupa 20 min si culmea s-a pus cu fundul la ecograf
Ariadna am primit spam de la tine si am putut sa deschid doar reteta, restul nu am putut sa le deschid, dar o sa apelez la cunostintele de calc ale sotului ca sa ma descurc.
Pup tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

stefulici, tare haioasa ai fost, m-ai facut sa zambesc De cat timp lucrati la proiectul bebe?

floricica, pup fata sa-i treaca supararea!

acum ma apuc de trimis mailuri, cine nu a primit sa ma traga de manecuta, da?

mrn, la cine ai facut ecografia? trebuie sa muti mailul din spam in inbox cu move, astfel vei putea deschide si celelalte fisiere.

miki va pupa pe toate

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

denisa, asteptam vesti bune !

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

oare daca are camera pitici si peter pan pe pereti si un raft plin cu jucariile nepotului...se pune? chiar daca e plina de haine necalcate si cusca de transport a cainilor?

floricico, da de ce esti chiar asa nervoasa?

pup fetele si va multumesc pt gandurile bune

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Mrnscmnc, o sa fie bine in continuare, TREBUIE!!! Dar te rog eu, intreaba doctorul tot ce iti e neclar, cu tupeu, ca asa te macina chestiile astea neelucidate... stiu cum e. Daca observam eu la ultima eco, ca a scris placenta anterioara, sigur nu scapa fara intrebari si poate acum stateam mai linistita.
Am vazut ca ai spus de baut apa sau ceai inainte de eco: care este scopul sa se vada mai bine sau fiindca statea bebe intr-un anume mod si ati vrut sa isi schimbe pozitia?
Oare ar trebui sa beau mai multe lichide inainte de eco? Am mai auzit asta, dar nu am aflat nimic concret.
Ariadna
Alla, sunt nervoasa fiindca speram ca va fi mai repede eco, ca sa ma linistesc. E tare aiurea sa nu fiu sigura daca il simt sau nu pe bebita, placenta asta anterioara (daca e asa) se pare ca amortizeaza miscarile lui si de aici stresul meu. Citesc in fiecare zi aceleasi pareri pe net ale gravidutelor care nu l-au simtit pe bebe decat pe la 20-21 de saptamani, avand placenta anterioara, si ma mai calmez, dar e destul de greu, avand in vedere ca pe baiatul cel maricel l-am simtit inca de la 15 saptamani.
lasa ca o sa vezi tu cum va fi cand o sa pandesti fiecare miscare de-a lui bebe...
Pup si restul fetelor care stau ascunse, ca e cam liniste pe aici... e de bine sau de rau?

19+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

RAPORTUL DE SEARA
Produs astazi 5 oute, am zapacit asistenta ca i-mi este foame si sa ma lase sa mananc,eu nu ma trezisem din anestezie si strigam ca i-mi este foame, bine ca nu intelegea romaneste , dar eu ii spuneam sa i-mi aduca poseta cu mancare(mi-sa spus de fetele romance din salon).
Concluzie: daca mai aveau dubi ca nu manac, astazi le-am convins ca sunt fomila.

Alla76 sa dea DD sa fie bine maine

toate fetele mutante

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetelor,
Denisa felicitari draga mea pt outze! acum asteptam vesti despre embrionii cei lipiciosi Si stai linistita ca vei manca inca vreo 9 luni cu asa pofta
Alla azi tinem pumnii pt tine Cand poti te rog frumos sa prezinti raportul , tare nerabdatoare il astept
Floricica stai linistita ca eu sunt convinsa ca bebe2 este f bine
O zi buna dragelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Neata, dragele mele!!
Raportez numai vesti bune: am schimbat prefixul, ieri am fost la eco, bebe e f bine, dezvoltat cum trebuie ( drept urmare mergem tot pe Fraxiparina 0.4 si aspenter), a stat frumos la pozat, ne-a zambit si ne-a facut cu mana! Are 1555 gr, si dr a zis ca e f bine asa.

toate mutantele gravidute, si viitoare gravidute!!

FVL heterozigot, 30 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Dangabriela sa fie bine in continuare! Chiar ma gandeam la voi zilele trecute, ca nu te-am mai vazut pe aici. Ma bucur ca bebe creste!
Adrianaady, Doamne ajuta sa fie asa!

Eu sunt cu moralul vraiste, cred ca e si oboseala de vina, plus vremea de 2 lei...Nu ma pot concentra la nimic si nu sunt in stare sa termin ce mi-am propus de 2 zile.
Aseara m-a mai sunat si un prieten a carui sotie are DPN exact ca mine, a internat-o la urgenta cu contractii dureroase si erau disperati. Sper ca am reusit sa ii incurajez cat de cat. Doamne ajuta!
Apoi am vorbit pe mess cu o prietena care m-a intrebat ce parere are sotul meu de frecventa ecografiilor, adica nu il deranjeaza ca le fac atat de des?! Cred ca mi s-a ridicat tensiunea la 20 brusc...ca si-asa sunt sub 10 in ultimul timp!
Cam asa ma distrez eu...
Va pup si incerc sa privesc optimist lucrurile!
Fetelor cu emotii astazi si in zilele urmatoare le urez sa le aduca Mosul numai bucurii!

19+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput