Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 43 -
Raspunsuri - Pagina 7
floaredemac spune:
Noapte buna si un weekend frumos va doresc!
19+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
alla76 spune:
samira, te pup si aici.
aristico, meriti o perioada de detasare, doar asa o sa poti face o mobilizare pentru o noua incercare
adrianaady, uite aici raportul zilnic: raportez ziua 8 cu endo de 9,5, cofragul stang cu vreo 6 foli si cel drept pe la jumate fata de stangul, dimensiunea pe la 14-15, punctie pe marti.
azi am trecut pe gonal mititel in doza asa ca m-am binecuvantat cu gonal varianta siringa+flacon cu pulbere. toate bune si frumoase, ca doar am mai amestecat eu si menopur si alte cele... da m-am trezit cu acu in burta si cu pistonul de la siringa blocat... nu o sigura data...de 3 ori... am fost obligata sa scot acul si sa ma reinjectez dupa ce am deztepenit pistonul. 3 gauri imi facui cu o nenorocita doza de 75 de gonal...mi-e dor de Pen Si cum am avut si gonapeptylul, dupa 4 gauri in burta am hotarat sa exilez clexanul in picior si l-am facut pe ultimul inainte de punctie
mrnscmnc tinem pumnii pt morfofetala
Ruxandrada burtica de 25+
Felix, pup mamica si burtica ei frumoasa
si bineinteles ca pup toate mutantele dragi mie
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Miha3 spune:
floare de mac - multumesc
ariadna33 -
magduta10 -
gena MTFHR A1298C heterozigota + gena PAI 1 4G/4G homozigota
adrianaady spune:
Alla pai stai excelent ! Bravo, tine-o tot asa Cand ai timp sa imi spui si mie ce doze ai facut si din ce zi, si ce vitamine ai luat de te prezinti asa bine (imi poti da un pm ) Speram si "micul infractor" adica sotul sa se prezinte la fel de bine in ziua punctiei.
samira33 spune:
alla,de maine si eu tot 3 gauri o sa-mi fac.
inca ma mai gandesc dar cred ca o sa mut Clexanele dimineata ca sa-mi ramana Merionalul si Cetrotidele pentru seara.
un we fain tuturor mutantelor.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
samira,dupa experienta de aseara iti pot spune ca si in picior e usor de facut clexanul
adrianaady, am uitat sa-ti zic de omega- iau capsule de ulei din seminte de in. habar n-am daca ajuta , ca v-am zis ca la tranzit ajuta cand are chef doar
pe bune ...mi-e teama pt oolele mele, mai ales ca azi nu am mai simtit asa tare disconfortul la ovar
cu DD inainte, ma gandesc ca gonapeptylul le tine la locul lor...totusi.
duminica la 11 am ovitrellul
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
sarrah spune:
salutare,
fetelor, endometrul meu iar nu creste...sunt in Z 12 si e de doar 6,4. in Z 20 tb sa facem FET...
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sarrah salutare, fetelor, endometrul meu iar nu creste...sunt in Z 12 si e de doar 6,4. in Z 20 tb sa facem FET... Sarrah |
Sarrah, nu ti-a prescris nimic pt endometru?
_
adrianaady spune:
Alla raspuns si eu
Relax ca oole ramin tot acolo, le tine gonapeptylul E buna si omega, face outze de calitate.
Samira eu stiam ca se face dimineatza Cetrotidele Am citit dincolo de productia ta, impresionant, o sa vezi ce ooutze bune vei avea
Denisa raportul tau unde e zana?