Palatoschizis si formele sale (7)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
liliana26 spune:
neatza!
uau,cat ai scris cellia!multumesc din suflet...
m-ati ajutat fff mult,atat tu,cat si simona!conteaza mult!
deja azi-noapte n-am prea dormit si nici serban,desi de vreo 2-3 luni el doarme toata noaptea;azi noapte s-a trezit de vreo 2-3 ori tipand;o fi avut pb cu burtica,ieri i-am bagat prima oara cartof in supa si tot prima oara,cereale aseara...
eu am sora in buc,dar e studenta,sta in camin,deci nu prea se pricepe,insa o place mult asta mic,sper sa poata veni in vizita...a cam desc sotul unde e spitalul,s-a uitat pe o harta...
la voi e situatia putin diferita,atat la tine cat si la simo,avand operatii la palat si copilasii fiind maricei;al meu saracul nu stie sa ceara nimic...
imi cer scuze pt greselile de scriere,am gresit si aseara ,mananc litere,insa am o stare...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cellia78/cellia78.jpg)
cellia78 spune:
Asa......Liliana, incerc sa continui; dar am puiul in brate si vedem cat ma lasa.....
Am inteles cu sora; pai dc are unde face supa, e cea mai simpla supa de facut posibil, fara sare, doar legume fierte; abia invata si ea sa faca supe de bebei
De locatie (si nu numai), repet, iti las nr meu pe privat si ma suni.
Intrebai de ceai; io nu-s de acord cu ceaiurile-granule, ca-s pline ochi cu zahar si alte "minunatii", dar in cazuri extreme, le-am folosit (pneumonia mai ales, cand era musai de hidratat si altceva nu vroia); si dupa operatie la fel, tot cu alea; asta fiind in noaptea de dupa, la Terapie; de a doua zi, la salon, aveam pliculete de ceai; sunt ceaiuri la pliculete, pt copii, de la diverse firme; imi scapa ce iau eu pt Adelina; acuma are ....stai ca merg sa iau cutia sa vaz; asa.....acuma are pliculete de la F.a.r.e.s., "ceai de fragute", pt copchii; dar am vazut tarziu ca are si ceva "arome", deci nu voi mai lua; i-am mai dat si de tei, de fructe de padure; ceai-granule am avut de la Humana: ceai de plante (musetel, tei, menta, extract de flori de portocal) si am mai avut ceai de noapte, tot de la Humana (extract de roinita, extract de flori de nalba, flori de tei, cimbru); pe astea le stiu, din astea i-am luat ei; stiu ca mai scot si alte firme, dar eu sunt fan Humana si am ceva incredere in ei; ok, stiu, e ditai discutia aici, toti baga "minuni" in produse; ii prefer pe ei insa si macar pt faptul ca produsele lor nu se fac la noi, ci in Germania; nu-s fite, sunt....pitici pe creier. Macar recunosc!
Si acuma sa ma ierti, dar nah, firea mea nu ma lasa sa te las; asta cu agitatia copilului noaptea nu crezi ca e de la tine? Ia relax, fa-te ZEN! Ca asa trebuie sa fie si puiul!
Deci, agitatia puiului banuiesc io ca are ca motiv: ori starea ta/ a voastra; sau ce a papat nou; ca regula, dc nu stiai, NU introduci doua alimente noi in aceeasi zi!!!! Dai ceva nou saptamana asta si altceva saptamana viitoare; nu ti-a zis pediatrul? Dc nu stiai, asta e, acuma stii; ma gandesc ca poate cartoful o fi facut ceva "revolutie" la burtica; da nu stiu ce sa zic......
Asa....cam atat a durat rabdarea Adelinei; revin cand va sforai ea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cellia78 LA MULTI ANI, IOANE SI IONI! Sa fiti sanatosi si sa petreceti frumos azi! Cecilia, mami de Nicolle Adelina |
Maine e Sf Ion.
![](icon_smile_big.gif)
Flori, mami de
![](avion.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iulyana/iulyana.jpg)
iulyana spune:
buna ziua ....LILIANA iti doersc multa putere si curaj ,sa treceti cu bine peste aceasta operatie iar micutul sa suporte usor si sa se recupereze repede ....DUMNEZEU ESTE CU NOI ......AVETI MARE INCREDERE ....SUNT MEDICI FOARTE BUNI SI DOAMNA DOCTORA SI DOMNUL DOCTOR ...ei oricum operaza impeuna ....VA ASTEPTAM CU VESTI BUNE
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....
liliana26 spune:
multumesc mult de tot,cellia,iuliana!
nici eu nu sunt de acord cu ceaiul granule,bea mititelu'tot d-alea la plic,dar f rar le accepta!pt spital o sa iau de la humana,desi am vazut ca alea de fructe sunt cam peste 6 luni...
i-am dat azi la cele 2 mese avute laptic cu lingurita;am reusit acum 9 lingurite,dar deja urlaa...am lingurita d-aia cu varf moale,dar mie mi se pare ca mairau se loveste cu ea,decat ca ar trageb din bibe,insa poate nu trebuie sa-si solicte buzita,nu?cat de cat s-o invata...o sa-i iau si cereale care se pun in lapte,ca am care se prepara cu apa,deci au deja lapte;sper sa gasesc,ca nu am vazut decat asa,sa li se adauge apa...
stiu de regula cu pauza intre alimente noi,dar aseara eram asa speriata ca vine operatia si eu nu l-am invatat sa pape bine cu lingurita si am zis sa iau ceva care poate i-o place si pot sa-i fac si-n spital usor;la supa renunt ,ca nici acasa,cat i-o bibilesc eu si pun numai legume din gradina proprie si tot nu se omoara;mi-a patat majoritatea hainutelor...
inca ceva,am vazut intr-o poza de pe la nico cred cum tb sa arate atelele,dar nu m-am prins din ce sunt facute;am tifon la rola ,dar ce sa pun ca baza?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cellia78/cellia78.jpg)
cellia78 spune:
Revin. Nitel, ca merg sa mesteresc ceva de haleala pt sefa.
Vezi ca ceai granule de la Humana sunt ok ce am scris eu; adica din ce am zis eu, unul e de la 4 luni, altul de la peste o saptamana; e drept, nu-s de fructe.......
La supa eu nu as renunta, ca si 3 lingurite dc le inghite e bine, spun eu, sunt legume fierte, adeca ceva vitamine; dar tu faci cum crezi.
De papa eu am incercat cu seringi de Nurofen, eram blindata; doar ca al meu copil atipic nu vroia decat cu lingurita; cand vedea seringa aia refuza din start si arata linguritele; ceea ce mi s-a parut mai bine; dar ma rog, cum vrea fiecare bebe; poate apare Ralushka si da detalii, ea a fost cu buza si bebe mai mititel.
La Terapie eu am avut un rucsac in care aveam: pampersi, servetele umede, comprese sterile, un rand de hainute in caz ca..., servetele la cutie (de-alea normale, uscate), lingurite, seringi normale si de Nurofen, canute (doua); termos cu apa la temp camerei, cutiuta cu ceai granule; parca cam astea toate, sper ca nu mi-a scapat nimic; in plus, pt mine am avut apa plata si ceva de rontait (sticksuri, saratele, batoane de cereale); oricum nu am putut manca absolut nimic, erau neatinse a doua zi; dar a fost bine ca le-am avut, dc as fi putut manca; la un moment dat te ia si ameteala de sete, foame, stres; eu am baut apa toata in vreo 4 ore (2 l), altceva nu intra; a, si ceva pastile de cap, cum spuneam, eu am avut ketorol, la mine asta merge; grija mare la urmatoarele: pampersii folositi de puiul tau toata noaptea NU se arunca (aia de la Terapie); se aduna si se cantaresc (se ocupa asistentele); bagajul tau va sta jos, langa pat, pe pat sa ai numai strictul strictului necesar; eu am avut compresele, ceaiul intr-o canuta, servetele si una bucata chilotel sa-mi fie la-ndemana. Tot acolo am avut un prosop mai maricel (MERCI, Werro!) cu care am invelit puica; nu e frig acolo chiar deloc, dar e necesar la trezire cand, catva timp au senzatia de frig din cauza de anestezie.
Nu mai stiu.........intreaba tu!
Merg intre oale si cratiti.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/radu_claudia/radu_claudia.jpg)
radu_claudia spune:
of doamne ceci m-ai bagat in sparieti cand am vazut ca urezi la multi ani celor cu nume de ion, nu de alta dar pe tata,pe nasu si pe finul meu ii cheama ion si chiar ma gandeam ce draq sunt asa de toanta si nu i-am sunat macar . hahahahahaha ce tare esti demento!
apropo ceci vezi ca tre sa apar la bucale sa stabilim urmatoarea operatie si sa i-au o hartie de la dna dr bratu sa prelungesc concediu, ca nu am cu cine sa las fata sa plec la munk ca mai nou acum toata lumea e pe interes si cand am avut o urgenta am lasat fata 2 ore la o vecina care ne stiam numai de buna ziua.
ca mamaia sotului meu de fiecare data imi cere bani, i-am mai platit lumina,i-am cumparat lemne etc si cand am avut nevoie mi-a zis ca nu are cu ce sa se incalte ca ninsese putin afara si nu poate sa vina, cumnatamea e si aia o mama de mama de ......
nu mai conteaza si pana la urma nimeni nu are grija de copil ca mama lui orice ar fi.
deci urmeaza sa te vizitez
liliana26 spune:
vai,deci s-a acumulat asa o tensoiune in mine de aproape tremur!trebuie sa trag o portie de plans sa ma descarc,dar nu pot ca sunt cu copilu'...
nu prea stiu ce sa mai intreb ceci,mi-ai descris cam totul...
la terapie trebuie sa stea nemiscati,nu?deci nu-l pot lua in brate pana mergem in salon?
in prima zi,cand ii vor face analize,vom sta intr-un salon?vom ocupa un pat care va ramane si dupa operatie,ca vad ca ai zis ca mai poate sa vina si taticul din salon...bine,eu nu cred ca-l voi lasape bebe,insa poate vreun mers la toaleta...