Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)
Raspunsuri - Pagina 9
daciana.t spune:
buna dimineata!
si noi raciti: febra, tuse, muci...de toate...si un copil ,miorlait si alintat...
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+34 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
ramo_cata spune:
'neatza! si o
tot din campul muncii
tuchi
pentru cafea si serviciu usor
gudindema bucur ca ai rezolvat cu dintele tepos
bubusanatate lui Vladutz
bitzace harnicuta esti la ore tarzii
siiiii iote ca a aparut si mamiX
si ce mai faci ,ce mai zici?
oare proaspetele mamici ce fac?zoze,olga???remaliss cu alaptatul???
va
si sa aveti o zi minunata...
luny spune:
hello!
am descoperit ca singurul site care-mi merge, si doar pe Explorer, e DC-ul, si asta doar partial, dar tot e bine, mai ales ca am un mesaj important!!! REMALISS, ti-am trimis pm, ai acolo si nr meu de mobil, da-mi un semn daca ai primit mesajul, calculatorul meu e varza si nu pot folosi mess-ul, doar pot sa vad mesajele pe care le primesc...
din cauza ca merge asa prost, nici nu-s sigura ca ai primit PM-ul... daca nu l-ai primit, cere fetelor nr meu de mobil si cineva ti-l va trimite! pupici, ca nici emoticoanle nu vor sa mearga..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Gand la gand, Ramo
!
So: tocmai am recuperat Soful dupa o faringita ( celebrul "rosu in gat"
) tratat fara antibiotic
Stiu, incredibil, daaar...pediatra draguta, in ciuda febrei mari ( 39,5 ) a ales sa o trateze in prima instanta fara antibiotice, urmand ca daca febra persista sa intre pe antibiotic. Dar febra a plecat, Soful e bine, bebeAlesangu nu a luat nik, asa ca acum imi vine sa topai intr-un picior ca am trecut cu bine peste asta ![]()
In rest...nici ca mai conteaza toate tampeniile care nu inceteaza sa ne ocoleasca, din pacate. Incerc sa ma gandesc doar la copii, la faptul ca suntem sanatosi, ca suntem impreuna...om trece noi peste toate, nu se poate altcumva
.
Va
, va citesc, dar mai greu imi e cu scrisul
.
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
bubu05 spune:
Neata! mi-am facut unghiile si scriu pe varfuri sa nu le stric
Mai am sa ma coafez, machez si la 1 plecam la mot.
Olguta, ce i-ai dat lui Sof?
Joi dimineata s-a trezit Vlad cu gatul in pioneze si m-am uitat eu si era f. rosu, darnu era inflamat si nu a facut deloc febra. I-am dat dea-stunci nurofen de 3 ori pe zi si a supt alternativ tantum verde si plantusin cu albastru d metil, ceiuturi cu miere si septilinul zilnic. Se pare ca nu mai e rosu si il mai doare putin...
Olgutzika spune:
Bubu, Nurofen, Humex sirop ( ca si tusea ) si pufuri cu Tantum verde
. Deci cam acelasi tratament ![]()
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,MATEI CATALIN ,pui de ELARA
SA CRESTI MARE SI SANATOS

ma pregatesc sa plec acasica...va
si va doresc un WE placut 

bubudistractie placuta la mot
VALENTINA C spune:
He-he-he!! Mi s-a intors copilul care mananca
!!! Cel putin pana acum a fost foarte bine!!!!

zozela spune:
Salutare!
Ramo!
Am citit tot,am vazut tot
,as avea o supermegaultragiga
scrisoare,de facut,dar..nu am timp
Parc-au intrat zilele-n sac la noi! Suntem mai ceva ca-n tabara cercetasilor
Si de cate ori mi se pare ca e nebunie la noi,imi amintesc de Jon&Kate+8 si ma calmez
De altfel,suntem sanatosi,grasi(cu totii
) si cumintei,dar s-au inmultit responsabilitatile si e jale pana iesim pe usa
Daca ati vedea ce organizari tragem
Maria infuleca bine,avea 5500g Joi,cu Mihai chiar nu am probleme,19kile fix,103cm-masurat/cantarit Joi la noul medic de familie![]()
Olga,ma bucur ca ati trecut cu bine peste faringita aia si sper sa inceteze odata si toate celelalte belele

Cum e Sofia cu Alex? Mie mi-e groaza,pt.ca deja Mihai a incercat sa o ia in brate singur pe Maria,el care,daca nu eram noi in zona,nu o atingea,doar ii zornaia o jucarie daca plangea si o consola..verbal..Acum e gramada pe ea-sa nu planga,sa o pupe,sa o mangaie,sa-i faca inventarul:"are picioare mici,are nas mic,are ochi mici,are gurita mica,are manuta mica,are degetele miici"
![]()
Si una peste alt,i-ar face si baie si-ar mai si schimba-o
Cred ca a fost mama de profesie, intr-o viata anterioara
Va
! Sa fiti sanatosi,fara probleme de niciun fel,doar cu zambete si veselie

Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
Nicoleta spune:
Salut.
Am vorbit cu Simo, zilele trecute au analizat-o dpdv fizic, amanuntit, starea ei de sanatate este una foarte buna, este deci pregatita sa doneze. Doamne-ajuta sa se intample asta foarte curand!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!