Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...Si eu la fel, as avea de facut o super-mega scrisoare dar nu am nici timp si nici energie, m-a rupt saptamana asta...
Zoze, cat de dragut povestesti! Pai numai imaginea aia cu Mihai incercand sa o ia in brate/sa o schimbe/sa-i faca baie si e de inteles de ce se simte atata fericire in slovele tale...Din ce mi-au povestit Olga si Radu, la fel e si Sophie, topita dupa frate-su Alesangu, lucru pe care mi l-a spus Sof insasi, cand au venit cu mami la scos firele (ca il iubeste MUUULT pe Alesangu care e foooaaarte miiic ) Cat despre "dimensiunile" puilor tai... 5500 g DEJA?? 103 cm si 19 kile????-soro, cu ce-i cresti asa??
(Asta apropo de mancat...ca Iulia azi mi-a facut niste fitzeee, tocmai la ciorba de perisoare, preferata ei. Cu bona sta drepti si mananca tot castronul si mai si rontzaie de toate intre mese-si nu e lauda ei, ca Petrica mi-o confirma mereu. Cred ca bona mea ar trebui trimisa cu imprumut tuturor grevistilor foamei, dat fiind ca si nepotul ei, alt mare mofturos, cand e cu ea haleste de stinge)
Dar va intreb si eu, ca n-am inteles: in afara sa zicem a unui aspect pur practic pt cei care-s deja la gradi...de ce ar trebui sa stie sa manance singuri la nici 3 ani?? Zau ca nu vad un motiv de ingrijorare, e foarte-foarte devreme...Iulia teoretic chiar si ciorba ar manca singura cu lingura; cand e cazul o las sa se serveasca singura dar cand e la masa-masa si pot sa-i dau eu nu vad de ce ar trebui sa o las sa se chinuie o ora, sa inghita mai mult aer decat mancare si sa se murdareasca numai ca sa nu o ajut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ma bucur mult sa Simo e bine si sper ca transplantul sa poata avea loc cat mai curand si sa fie totul bine.Doamne ajuta!
Altfel, va citesc si ma crucesc cu trebuie/nu trebuie asta ! Eu credeam ca am depasit demult pragul asta Recunosc ca ma mai trezesc din revelatie uneori , ceva de genul "uite bai, astia mananca singuri si al meu nici nu mesteca inca " , ca sa nu mai zic de Zana care se si sterge singura si se mai si imbraca Dar nu mai cred ca e chestie de achizitii, de dezvoltare, etc ci de invatare, libertate, indemanare, etc....si astea tin numai de parinti , nu mai tin de copii neaparat
Acum va las...va pup...sanatate si numai bine

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ma bucur mult mult pentru Simo, in sfarsit semne bune! Doamne ajuta!!!

Zoze, numai la belele sa nu mai semanam!!! Saracul Bobita traieste numai in chiraielile sora-si, care si-a descoperit veleitatile de mare artist si tipa "ca Minnie" ( de aici i se trage http://www.youtube.com/watch?v=AkogQmktxNA&feature=related ), e ferit in ultima clipa de cate un picior in cap, ca ea trebuie sa topaie peste tot sau sa se invarteasca "ca o lotita", la baie trebuie spalat pe cap doar de ea ( nu mai zic cata apa cu sampon inghite ), toti chilotii se schimba doar cu ea ( vai de puta lui, il decaloteaza asta fara sa ma mai gandesc eu )...sa va mai spun? Ii da pupic cu nasul si ii vara in ochi toata halaciuga aia de par pe care nu ma lasa sa i-o tund...ea il iubeste, se manifesta corespunzator, zice ea Eu ma chinui sa limitez the damages, ce sa fac?

Dar una peste alta, abia acum, la al doilea copil simt si eu cum e sa fii mama La Sof am fost mult prea preocupata de toate amanuntele "tehnice", sa o alaptez corect, sa ia bine in greutate, sa ii cada buricul, sa ii fac masajul perfect, sa faca tot ce trebuie sa faca ( sa stea in fund, sa mearga, sa vorbeasca ), sa o diversific corect etc, acum ma bucur de el mic, de mutrele lui haioase, de degetelele alea mititele rau si de unghiutele lui alungite

Cam asta

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Zozel, Olugutz, faaaaiiiin de tot la voi!!!olaola:))
ma bucur foarte tare ca Simo e bine, Doamne ajuta sa se faca transplantul cat mai repede si Siluan sa fie sanatos!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello,ce fac fetele?
v-am citit azi, dar nu am avut ragaz sa si scriuZoze,Olga ma gandeam azi la voi, ce haiosi sunt Sof si cu gineri-miu
Nico ,si la tine ma gandeam , poate ne dai de veste cu Simo, si uite...gand la gand cu bucurie, mai asteptam vesti bune cat mai repede

si Anto mananca singura, dar nu ma las in baza ei, ca ea dupa cateva linguri isi pierde interesul si prefer sa o pacalesc sa-i mai dau eu...
lasa, ca or manca toti singuri, fiecare la timpul lui

acum ma rog de ea sa iesim puitn afara la aer, nu stiu ce are de la un timp nu vrea sa iasa afara, trebuie sa ma gandesc la tot felul de chestii sa o ademenesc sa iasa ..., voua vi se intampla asa ceva??sau viceversa??...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor, asta seara la 9 pe Discovery este documentarul legat de minerii din Chile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asa e si la noi, Bitza, sunt zile in care, fie dimineata fie dupa-amiaza nu mai vrea deloc sa iasa afara. Ma rog, sincera sa fiu, dupa-amiaza in timpul saptamanii cand vin mai mult decat rupta de la munca, eu chiar zic mersi ca nu mai vrea sa iasa. Si dealtfel e poate de inteles, se intuneca f repede si Iuliei nu-i place noaptea/intunericul deloc (aidoma mie). O fi si ca au mai multe haine de pus pe ei, nu mai pot alerga asa comod...nu stiu...
Nico, chiar vroiam sa te intreb ce stii de Simo, ma super-bucur ca a iesit totul bine cu ea caci asta era intaia mea emotie, primul hop de trecut. Tinem pumnii stransi-stransi in continuare!
Eu am de curand cu Iulia o alta mare-mare problema: nu-l mai suporta pe bunica-su (taica-miu). Pur si simplu nu stiu ce e in mintea ei ce (crede ca) i-a facut dar cand il vede URLA ingrozitor, daca mergem la ai mei de la distanta din masina se pune pe plans si tipa ca vrea acasa si ca vrea sa-l bata pe bunicu, oriunde vreau sa o scot afara zice imediat "nu mergem la bunicu, da?"...intr-o noapte s-a trezit din somn plangand, visase pesemne si cand m-am dus la ea a zis usurata "a plecat bunicu". Habar n-am ce sa mai fac. Am zis ca, cu cat se vor vedea mai des cu atat sunt sanse sa-i treaca chestia asta. Dar, aiurea! Taica-miu pe de alta parte a devenit reticent sa mai vina pe la noi din cauza asta, ca urla copilul cand il vede...ii frange inima si mie mi se rupe de mila lui, ca sufera dar nu stiu ce sa fac...Am incercat sa-i explic in fel si chip ca bunicul o iubeste...bona ii spune si ea in fiecare zi...i-a zis si ca nu-i va aduce Mos Craciun cadouri daca se mai poarta urat cu bunicul...degeaba. Eu pur si simplu nu-mi mai pot vizita parintii (destul de singuri, bolnavi si tristi) cu copilul dupa mine pt ca iese un circ ingrozitor.
Idei?...Ai vostri au asa o intoleranta fata de cineva cunoscut/din familie?? Ce naiba sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, nu stiu ce sa-ti spun... Incearca si altfel: las-o in pace o vreme. Si dupa un timp adu-i un cadou frumos, ceva care-i place ei mult, care sa fie "de la bunicul". Insa numai dupa o vreme (o saptamana?). Si apoi spune-i ca bunicului ii este foarte dor de ea. Si ca ar vrea sa o vada... intreab-o unde ar vrea sa il vada: acasa la ea sau acasa la el? Atata mi-a venit acum in cap...

Ma duc sa ma culc, am o migrena ingrozitoare. Duminica frumoasa va doresc.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oh,ma bucur tare mult sa citesc de bine de la Simo!
Stiti,ma gandeam ca ar fi frumos sa facem ceva..nu stiu ce..o chestie draguta pentru aniversarea primului an al lui bebe Siluan.Niste tricouri imprimate cu ceva randunicesc-nu stiu ce-(apoi)o poza de grup.Ce ziceti?

Si-apoi,am uitat sa le apasat pe Cristina si Miradi!

Olga,EXACT asa simt si eu! Asta vorbeam zilele trecute cu Dan-la Mihai a fost un haos total-mananca,cat mananca,e sanatos,face kk cum trebuie,doarme,cat doarme,de ce plange,cand ii facem baie,cand ii cade buricul,cand vorbeste?! Acum,relaxare totala si bucurie,dragaleala Si..ma simt tare aiurea ca am sentimentul asta,parca l-as trada pe Mih,desi il iubesc la nebunie!!
Cu fereala de picioare-n cap,ce sa mai zic Sau cu chitaielile la D.A.
Una,peste alta,imi place la nebunie formula asta si abia astept sa o vad si pe Maria interactionand cu Mihai Si parca mi se frange putin inima cand ma gandesc ca-gata-asta e formula completa a familiei noastre..Sa vedem ce zice si dr,Vineri la control,insa la cum s-a exprimat in timpul operatiei..Plus ca Dan nici nu mai vrea sa auda de alta sarcinaDesi eu nu-s de acord,mai ales ca nu vrea sa pastreze nicio proba,a hotarat sa faca vasectomie si vrea sa trecem pe la CMU Vineri,sa-si faca programareMa rog..e chestie complicata,am despicat fru-n 4 si nimic-zice ca el nu mai vrea copii,ca nu vrea sa ma piarda,ca e suficient ce avem,ca orice s-ar intampla,lui nu-i mai trebuie alti copii si alta nevasta,in veci Eu..nici eu nu mai stiu ce vreau..Cred ca ma intelegeti(unele dintre) voi (mai) bine. Oricum,el e de neclintit,asa ca..asta-i calea si gata!
Olgule,ce belele v-au troznit mai? Sper sa nu fie grav!
Asa..am mai avut si noi mici "gauri negre",dar nimic grav-de exemplu,Vinerea trecuta,desteptu' de Dan a ars pompa de motorina si nu-s ce senzor a belit la masina,astfel incat,a reusit sa friga un pic peste 1000 lei pe curu' magaoaieiSi n-ar fi fost asa de naspa,daca s-ar fi ars asa,de la ea putere-nu-istetul meu a forjat-o la maxim,desi era "pe rosu" inca de dimineataAre un talent..ceva de speriat!! Cand alimenteaza,alimenteaza pana da motorina pe langa,iar dupa ce se aprinde becul,computerul ii zice cat mai are de mers(putin),el se face ca nu-l vedeNumai prostii face!A avut dreptate Mihai cand i-a spus bunica-mii ca eu am 3 copii-Miha,Maiia si tata

Irina, si Mihai mai are zile cand nu vrea sa iasa..Dimineata,ma bucur ca scap si eu de zbuciumul echipatului,insa cand vine Dan,e musai sa iasa,ca altfel face urat pana la culcare.Noi il convingem usor-e suficient sa ii spun ca mergem in parc la lebede,rate,pesti,sau ca mergem la "ghizanul mare"(magazinul mare) la locul de joaca,sau sa vedem fantanile pi shentru.
Iar cu mancatul-mananca singur mai tot timpul,numai cand e obosit,suntem grabiti,are vreo supa si n-am chef sa-l schimb dupa ce termina mazgalirea,il alimentam noi.In rest-basculeaza singur.

Nati,sper ca saptamana viitoare sa fie mai linistita
Mai,nu stiu cat am contribuit noi si cat a fost "norocul",cert e ca amandoi plozii sunt "cu greutate".
Maria a mancat de vreo doua ori,pana a vomitat in jet.Si pe nas i-a sarit
Iar Mihai..Mihai mananca bine dintotdeauna,insa la el sigur atarna greu si oasele,ca pe bune ca nu arata grasan deloc
Ciudat comportamentul Iuliei vis-a-vis de bunicutz.De cand a inceput sa se comorte asa? Poate,fara sa vrea,fara sa-si dea seama,o fi zis/facut ceva care sa o sperie..stiu si eu?! Of,saracul bunut,ca-mi inchipui ce greu trebuie sa-i fie sa o vada asa si sa nu stie motivul
Uite ca ideea Nicoletei mi se pare grozava!

Mai,nici ca vreau sa recitesc ce am scris-imi cer scuze pt greseli si alandalaneala,dar nici ca ma pot aduna sa scriu ceva mai frumos/coerent/corect
Ma rog..daca eu va spun ca e ca la nebuni la noi..
Apropo de gandire limpede si-alte cele,din familia asta:
Azi dimineata,Dan si copiii au fost la Real-Mihai la locul de joaca pt o ora,iar Maria cu Dan s-au dus sa mai cumpere cate ceva,in timpul asta.La intoarcerea acasa,imi povesteste el Dan ce au facut,si-mi zice ca Mihai a iesit cotorsionat la fata, de la locul de joaca

Hai ca plec

Pupici

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
cu dragoste de data asta!
poate apuc sa scriu si doua vorbe in plus...
in primul rand ma bucur ca Simo e bine, sper sa se termine totul cat m,ai repede cu bine pentru ei!

Naty, foarte nasoala situatia cu bunicul...parerea mea e ca el sa vina in vizita la voi si sa nu o bage in seama...o anunti ca vine bunicul la tine si ca ea nu are treaba cu el, sa stea in camera ei sa se joace...
probabil ca la un moment dat va fi curioasa si isi va invinge teama pe care o are...

Olga, Zoze....inteleg fiecare clipa prin care treceti...am trecut si eu prin asta!
E si greu si frumos...si fratele cel mic va fi mult mai pregatit pentru viata, imunizat mai bine...

Olgutz, da-mi si mie un semn cand ai 2 minute libere, ca vreau sa te rog ceva....sau mai bine te rog aici si-mi trimit tu un sms cand poti!( ca stiu eu cum e cu timpul si telefoanele cand ai 2 copii!)
Ziceai ca ai o prietena stomatolog in Ploiesti, imi poti da si mie nr ei?Plizzz?

Mergi la inceput