Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hai sa-mi laud si eu puiul....Sebi mananca numai singur, nici nu ma lasa sa ma ating de furculita lui...mananca destul de bine, nu se murdareste foarte tare( depinde si de ce are de mancare). Cred ca aici e doar meritul gradinitei.
Cu pipi suntem la fel de prost...vad ca mai mare succes are ingrijitoarea de la gradi, pentru ca l-am gasit in cateva zile in chiloti....si pana acasa n-am avut accidente.
De ce acasa nu vrea sa renunte la ei....in dimineata asta am crezut ca-l pacalesc .....cand s-a prins ca are chiloti a bagat niste mari urlete ca vrea pampers si am cedat.
probabil ca aici gresesc...dupa Craciun am concediu si atunci mi-am promis sa nu mai cedez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata...ia si eu ceva din dragostea de la Tuchi , ca nu strica niciodata
Dudu inca e cu pampers, spune ca face pipi/kk dar nu vrea decat in pampers ...asta e. Recunosc ca nici nu m-am stresat absolut deloc, am incercat de cateva ori asta vara, n-am reusit, ura si la gara Poate nu e rea ideea lui Gecko cu cele multe randuri de haine, e udatura mai mare la fundul lui si mai mica in casa Sunt absolut convinsa ca poate, ca e pregatit, dar nervii mei saracii
Dudu inca mananca pasat si servit cu lingurita...daca vrea mananca si cu furculita si cu lingurita, dar nu vrea ca nu-i place mancarea ....cu cine-o semana, nu stiu Are aceleasi 14,7 kg pe care le are de cel putin un an si astea obtinute si mentinute cu mare stradanie din partea mea si a Marianei, ca daca ar fi dupa el ar avea 10 cred L-am dus la prieteni,a vazut alti copii cum mananca ...ce mananca...degeaba "Papa tu, Dudu nu papa" asta-i concluzia.
Nu se imbraca singur dar se dezbraca cu drag , nu vrea afara nici el (cica e frig ca e iarna ) si mai nou nu mai vrea sa doarma la pranz...e un mare circ cu asta
Vorbeste toata ziua, mult si stalcit de cele mai multe ori...uimitor pentru mine e ca vorbeste incorect gramatical, nu are ureche muzicala cred ...nu stiu E f scump cand articuleaza cuvintele, pune "ieieie" in coada tuturor...masinuteieieie, aburii(abuieieie), etc
Dar repet, imi fac mea culpa, nu sunt achizitii pe care el intazie sa le faca, e in mare parte comoditatea mea si asta e
Si eu ma bucur teribil la al doilea copil desi fiind atat de mare diferenta as putea spune ca e primul Recunosc ca l-am crescut mai "tehnic" decat pe Teo, am avut mai multe unelte de masurat/cantarit/evaluat...mai multe pareri, mai multa grija....dar in acelasi timp am avut si mai multa curiozitate si m-am amuzat alaturi de el incercand sa vad lumea prin ochii lui . E un sentiment fantastic, mi-e dor de el si de exercitiul asta in fiecare zi de cand merg la serviciu, mi se pare ca am facut un schimb prost dar asta e...cu timpul poate se va dovedi ca am facut ce trebuia.
Mi-e dor de voi toate, de dezbaterile de aici...vreau si eu o reteta de friptura de vita la tava , din aia felii subtiri...stiti voi, ca la restaurant....una testata , va rog
O duminica placuta si mult soare in suflet, ca afara vad ca chiar a venit iarna.
Ideea cu "casa de marcat" s-a marcat,mi se pare geniala. Abia astept sa vina Mosu' ca presimt un circ de zile mari
Sa va spun cum mergem prin supermarket cu Dudu in cos? El sta ca pasa si zice: " mergi, mergi...STAI! Inapoi! Mai.mai.mai...p-acolo...ce e aia? " E scump rau!
Va pup!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata, sorb si eu din cafeluta facuta de mine si din dragostea ce o trimite Tuchi mereu, negresit!
(eu ieri m-am certat crunt cu barbatul -tot pe tema lipsei totale de ajutor cu Iulia- dar ne-am impacat dulce-dulce si...asta e, revin la concluzia ca nu-i poti cere omului ce nu e in stare sa-ti dea. Daca il luam si-l cresteam de pe la 20 de ani poate as fi putut emite pretentii, dar la 43 nu-i mai schimb eu apucaturile)
Ce ma induiosez cum povestiti de cel de-al doilea copil si ma opresc aici, ca-mi vin niste lacrimi in gat...
Nico, solutia propusa de tine am aplicat-o deja de nenumarate ori...mai ales ca bunicul realmente ii face cadouri mereu; de ex unul din cateii de plus cu care doarme e cadou de la bunicul, stie asta f bine, mai si spune ca e de la bunicu'...degeaba! Tuchi, ideea ta a avut-o si cumnata-mea; mai mult, ea zicea sa dea taica-miu o fuga chiar si dimineata, in lipsa mea; sa stea la taclale cu bona (fata de care Iulia oricum nu-si permite scenele "oferite" mie) fara sa o bage in seama pe ea. Si clar ca de curiozitate tot va veni. Problema e sa-l conving pe tata care e ff amarat si probabil nu vrea sa se expuna la scenele ei de respingere...Oi mai vedea dar ideea am retinut-o
Si revenind la ce face si ce nu face fiecare, sunt de acord cu Mimo ca tine mult si de comoditatea noastra sau...nu neaparat spus asa...de ce ni se pare noua ca merita strofocarea sau nu. La pampersi eu am dus o lupta apriga in vara, mai aveam un pic si o luam razna de atata pipi prin casa si spalat si sters dar am vrut musai sa nu treaca vara fara sa reusesc. Noaptea si la somnul de pranz insa ii pun pampers in continuare, odata pt ca face mult (deci clar nu e pregatita sa se scoale sa ceara sau sa se tina) si apoi pt ca inca e in patutul de voiaj, inchisa, nu are cum iesi singura la o adica si nu prea m-as simti in stare sa ma scol noaptea sa o pun pe olita
Va pup, ma cheama copilul. Merge azi cineva in Vacaresti???? Noi vom fi acolo pana spre pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

.Neata!

Naty, eu as lasa-o o vreme in boii ei pe Iulia, o sa ii treaca. Peste o vreme, vine iar bunicul in vizita, dar fara cadouri, ca nu pentru ele il iubeste Iulia . Dar dati-i cateva saptamani, 2-3, pauza, zic. Pentru restul ( inca un bb, adica ), nu te necaji, ai un copil minunat care face cat 10 .

Soful e fara pampersi, peste noapte ii pun pentru accidente, dar am ajuns sa folosesc acelasi chilot de o saptamana, ca nu mai face nici peste noapte. Iar de mancat, mananca singura daca vreau eu . Iartul il mananca obligatoriu singura, mai mananca cu mana ce se poate, iar ciorbele i le dau eu musai, ca nu am nervi de schimbat, facut curat, etc. Nu ii voi da pana se marita, evident, asa ca nu ma stresez cu asta deloc.

Zoze, eu mi-as fi legat trompele, dar mi s-a parut o masura prea definitiva si mi-a fost frica. Dar cu mana pe inima spun ca eu inca o sarcina NU mai duc, nu mai pot nici fizic cu uterul asta si mai ales, nu mai vreau. Nu imi va fi dor decat de pui atat de mici, dar cred ca voi putea trai cu dorul asta. Asa ca...te inteleg si nu te inteleg Dan a fost dat exemplu pentru spiritul lui de sacrificiu, dar Radul zise " neeeei, nu se atinge nimeni de bijuteriile coroanei"

Piticania asta a mea sughite in disperare, asa facea si in burta

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello...
si eu ca Naty, cu noduri in gat cand citesc de la zoze si olgu.. tare frumos tre sa fie .. asta e!
nu-s in toane prea bune, nici vorbareata... astenie de toamna/iarna sau ce-o fi...asa ca nu-s in stare sa articulez nimic inteligent ref la temele de discutie... parca vad, dar sunt intr-o lume paralela
doar ca sunt lesinata dupa Muf, atat pot sa spun, il ador, si nu stiu cum am trait fara el pana acum ... e din ce in ce mai scump, cum vorbeste el cum povesteste, cum inventeaza intamplari, cum il certa aseara pe ta-su care a acrosat in mers cu oglinda de la masina,'ceva', zau ca nu stim ce, si a facut-o praf, iar acum ne rugam sa nu se fi stricat si mecanismul in sine, doar oglinda sparta sa fie buba..
Noi azi nu iesim, e ceata si prea umezeala...noi inca avem o fixatie cu asta, prefer sa nu-l scot pe Matei.. mai ales la ce a avut el, chiar nu risc..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ps: zoze m-a impresionat Dan... iti dai seama ce panicat e el, daca vrea sa faca asa ceva, si cat va iubeste pe toti 3!! Liviu nici macar o amarata de spermograma nu a vrut sa faca, alte controale nici vorba, iar vasectomie, OMG, in vecii vecilor...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata la pranz si de aici.Zic doar ca m-au uns la suflet povestirile Zozelei si Olgai despre copilasi...dar greu o fi,Doamne!
Ma rog tare sa fie bine Siluan si mami lui, sa ajunga repede la operatie si sa fie bine.

Nu am putere sa intru in discutii-nici fizice nici sufletesti...am un Teutz cu muci,tuse la greu,horocaiala,bine ca a fost doar subfebrila,e maraicioasa si tot tacamul.
Dr la tel mi-a zis sa nu-i dau antitusiv..eu i-am bagat eurespal si s-au rarit episoadele cu tuse...pai cum sa nu-i dau antitusiv daca tuseste urat??oi fi facut bine???Horocaie pe gat de ma sperie...tragem un drum la urgenta mai tarziu sa vedem cum e...

Numai bine.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cu cadourile: casa de marcat i-a adus Radu de la Toysrus, e de mare mare succes, e asta http://www.toysrus.at/product/largerImage.jsp?productId=4179931&largeImageURL=%2fgraphics%2fproduct_images%2fpTRUDE1-6692918dt.jpg&imageIndex=0. Tot la venirea lui a mai primit un kit de umflat baloane cu heliu ( situatie cu care am testat daca inhalarea de heliu face vocea subtire si o face ), o masinuta ( ca fii-mea e baietel in preocupari ), un calut de lemn ( un cap de plus care necheaza sau face zgomot de cpoite cu capastru, infipt intr-un bat de lemn-sigur stiti soiul, era o jucarie tare intalnita pe vremuri ) si doua DVD-uri cu Mickey din perioada 1928-1935, alb-negru, dupa care e lesinata.

De Mos Nicolae va primi http://www.toysrus.at/product/largerImage.jsp?productId=4141441&largeImageURL=http%3a%2f%2fwww.toysrus.at%2fgraphics%2fproduct_images%2fpTRUDE1-6692438dt.jpg&imageIndex=0# si http://www.toysrus.at/product/largerImage.jsp?productId=4153001&largeImageURL=http%3a%2f%2fwww.toysrus.at%2fgraphics%2fproduct_images%2fpTRUDE1-6694536dt.jpg&imageIndex=0#

De Mos Craciun va primi asta http://www.toysrus.at/product/largerImage.jsp?productId=4122601&largeImageURL=%2fgraphics%2fproduct_images%2fpTRUDE1-6697669dt.jpg&imageIndex=0 si restul colectiei de DVD-uri cu Mickey, Donald si Pluto ( de Goofy nu ne place, nu l-am luat ).

Sotul meu este nebun cand e lasat liber la Toysrus , a fost masina plina doar cu cadouri pentru Sophie. Sunt super-super faine jucariile, dar si o caruta mare mare de bani. Mai sunt cateva maruntisuri puse de o parte si pentru Sfantul Ion Si mai pleaca si in februarie, si cum vine ziua fiica-si....vai de buzunarul nostru !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

acum ma rog de ea sa iesim puitn afara la aer, nu stiu ce are de la un timp nu vrea sa iasa afara, trebuie sa ma gandesc la tot felul de chestii sa o ademenesc sa iasa ..., voua vi se intampla asa ceva??sau viceversa??...

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

Daaaa, toata saptamana asa mi-a facut!!!Si am stat in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hai ca doar o vorba zic si eu si dispar: Olgule, nu ca sa-l iubeasca pe bunicul propuneam cadoul ala, ci doar sa asocieze "mai repede" imaginea lui cu ceva frumos. Nu vad nimic rau in faptul ca bunicii aduc nepotilor cadouri, si daca oricum o facea inainte...

In rest... ma macina inca durerea de cap. Si cand va vad ca deja aveti cumparate cadourile de Craciun etc. ma cam apuca jena... Ar trebui sa ma agir si eu mai mult...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput