Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)
Raspunsuri - Pagina 8
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Iar de luni voi fi singurul sofer al familiei timp de o luna!!!Da Doamne sa nu ninga pana pe 22 decembrie! ![]() ![]() Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Ups, a comis-o Alin?

Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Ups, a comis-o Alin? ![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
dap!! A calcat linia dubla continua !! Asta e, sper sa fie ok pt el, ca tre' sa ia Ratb-ul...
mimonix spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui VALENTINA C
dap!! A calcat linia dubla continua !! Asta e, sper sa fie ok pt el, ca tre' sa ia Ratb-ul... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Pacat ca politaiul nu statea chiar pe linia aia dubla, ca ar fi avut loc

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Kyaaaaa, am platit
dar OPul nu mi l-au putut da pe loc, cica sa revin peste cateva ore dupa ce se proceseaza
Asa ca n-am dovada, am preferat sa o crut pe tantica aia ![]()
Si ca semn ca va iubesc,
Colea jos ma iscalesc 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
gudinde spune:
Hello everybody!
Va salut cu
refacut. Multumesc Bitzulina
. Cand te prind pe mess te tin de vorba.
Ce sa va zic: nu l-a pilit pur si simplu, ci mi-a pus ca o plombita transparenta pe lungimea dintelui (e vorba de cel din fata) si apoi a pus lampa aceea care intareste plombele.
Vai ce bine e cu dintele netaios! Dupa cum i-am spus si medicului, nu e o problema grava, nu s-a desprins decat o bucatica de smalt, dar jeneaza foarte mult. Nu pot sa va zic cat ma bucur ca s-a rezolvat!
Si ca sa va povestec si o chestie funny. Desi problema mea era super minora, s-a rezolvat in cateva minute, n-a fost o interventie care sa presupuna vreun risc datorita vreunei boli pre-existente, regulile sunt reguli si cine merge prima data completeaza o fisa medicala. Perfect normal, logic si profesionist facut totul. Eh, problemele apar cand ai atatea diagnostice si iei atatea medicamente ca mine. Efectiv nu aveam loc sa raspund complet la intrebari, nu mai zic de timp si efectiv eu aveam o chestie super minora deci nu se intampla nimic daca nu ziceam tot. Asa ca mi-am facut mintal listuta si am trecut doar ceea ce am considerat ca-i mai important/grav. Si asa de-abia a incaput si la medicamente am scris 2 randuri si am pus etc. la coada.
Las fisa unde-mi arata asistenta si ma asez pe scaun. Vine medicul, schimbam 2 vorbe, ii spun ca am completat dar n-am detaliat mai ales ca e minora problema mea, apoi omu' se duce si-mi citeste fisa medicala si cand revine spune si el ca la un pacient ca mine ar trebui sa schimbe formularul.
Saracu' om! Am incercat sa ma pun in botosii lui. Trebuie sa fie groaznic sa-ti vina un pacient cu asa o fisa. A fost tare amuzanta faza.
gudinde spune:
mirandi, sincere condoleante!
Mamix tu nu ai Internet Banking? Ca acolo ai imediat dovada efectuarii unui OP.
Mihatp asa-i cu dintii, cum spui tu. Din pacate asta e, nu avem ce face. Eu am dintii abrazati si de asta mai pica cate o bucatica de smalt. Inclusiv asta seara, medicul mi-a zis ca-s clar mai abrazati decat e normal sa fie la varsta mea si daca continua tot asa in 10 ani ...
Deci, ce sa zic. O sa ma apuc sa bugetez de acum o noua dantura. Imi aduc aminte de geckolina care a zis la un moment dat ca are o veste buna, isi cumpara masina, si un proasta, si-o pune in gura.
bubu05 spune:
Bunaaaa!
Iar nu am mai apucat sa intru deloc saptamana asta :((( Off, timpul asta....
Noi suntem bine, mai putin Vlad care are putin rosu in gat...azi nu l-am dus la gradi. Ieri le-a facut poze la gradi costumati in mosi craciuni si l-am dus si pe Stef si cica au fost asa de haiosi, abia astept sa vad pozele :)
Miradi, si mie mi-a zis azi Vlad ca vrea sa mearga la Andreea sa-i arate jucariile ei :)
Maine ii luam motul finutului mic, saptamana asta am tot fost pe la cumparaturi...
Stefu are si el vreo 14 kile, ca tot am vazut ca scriati voi, el e foarte mancacios, nu avem nici o problema, basculeaza la greu si nici nu l-am lasat sa pape singur decat ce se poate lua cu mana sau furculita, in rest nu ne deranjeaza si nici nu mi-am propus sa pape singur
Va pupacesc pe toate fara exceptie!!
bitza037 spune:
hello Bubulina
eu sunt pe aici....am terminat mancarica, si am ceva de trebaluit prin casa, ma mai uit si la dansez pentru tine

Matei ( 10.04.2008) si Luca
din campul muncii!