Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)
Raspunsuri - Pagina 7
luny spune:
raluca, gecko multam!
nu vazusem ca sunt reglabile, si mai misto
oricum, ma intereseaza sa stiu marimile de acolo la incaltamnite si haine, in caz ca ii cumpara si ceva tzoale, sa stie clar cumnata-miu, ca nu le are p-astea..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
salut!!
miradi
si imi pare rau pentru pierderea socrului
si ,da ,sunt inca prezenta pentru ca voi sunteti prietenele mele si alaturi de voi mai uit de ale mele![]()
nicof frumos..acum trec sa vad si pozele de pe FB
mihamai ai un pic si nasti si nu ti-ai schimbat semnatura
hai ,vreau sa vad caruciorul roz
cate saptamani ai???
valenmda naspa..nu stiu ce sa zic..la Andru s-a stiut tot timpul ..daca nu mananca are ceva..ori e obosit,ori il doare in gat,ori are ceva la burtica...si am mai avut probleme acum cu gradinita pana s-a obisnuit dar acum nu mai am probleme...
hmmm e un nebunatic copilul asta al meu..cand am ajuns la gradi de dimineata au inceput ingrijitoarele si bucatareasa sa-mi povesteasca ce show a facut ieri la gradi..se prefacea ca le impunge taurul,vaca...le-a zis ca mami si tati bea cafea si fumeaza(
-copilul asta spune tot din casa-le-am zis ca de baut cafea bem dar de fumat nu
)...cica s-au distrat toata ziua pe seama lui,ca nu le vine sa creada ce plangacios a fost la inceput iar acum e atat de prietenos si vesel...
sunt niste zapacite si astea,il puneau sa o impunga si pe d-na educatoare dar nu a vrut ,a zis ca e "usine"...
Din partea lui Andrei sunt linistita,acum mananca singur,doarme ..a inteles cum sta treaba cu gradi
....acasa mananca singur dar la gradi nu vroia ..acum s-a rezolvat si problema asta...
cam atat,mai mult nu stiu ce sa mai zic...va doresc o zi minunata..si gecko te invidiez
vreau si eu soare..la noi e frig,ceata..brrr...
daciana.t spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui VALENTINA C
75 ron de la Selgros. E marca Simba... Are banda care se invarte, sertar de bani care se scoate - cu monede si bancnote, are scaner cu sunet, cititor de carduri la fel, calculator... Mie mi-a placut, la fel si lui... ![]() Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
deci cred ca stiu ce sa ii cumpar lui Daci de mos...ea isi doreste calculator...dar cred ca una dinasta o sa ii placa mai mult, si asa la varsta asta nu poate face mare lucru pe calculator, ca nu intelege.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+34 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde intrebare: si-a mai ciobit cineva un pic din smaltul unui dinte? A mai patit cineva asa ceva? Ma gandean la pila de unghii, dar am dat o data si am avut sentimentul ca mi-am pilit creierul si nici rezultat vizibil nu-i. Altceva? Idei? |
deci ne luam de mana, am 2 dinti si o maseacu smaltul sarit
, si eu am incercat cu pila, tot asa rezultat nul, pana la urma a ajuns sa se niveleze, sa se pileasca sigurel si nu ma mai deranjeaza. ce e ciudat e ca am facut carii intr-o multime de alte locuri dar niciodata acolo unde smaltul e sarit...ciudat, nu?_
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+34 si mami de
daciana.t spune:
mirandi, condoleante

mihatp am facut si eu analizele pentru ultimul trimestru..au iesit destul de nasol, Fe, Ca scazut..plus alte minuni pe acolo si pentru care dr a cam strambat din nas. azi am mers la control, bebe e bine a luat aproape 900gr intr-o luna, are 2700, nu stiu de unde ca pe mine nu se prea vede...dar se pare ca el e bine, are destul lichid si loc de zbenguiala, e intors, au inceput contractiile alea care nu dor ( teoretic stiu numele dar sa nu scriu prostii
) , dar sunt enervante...misca si boxeaza intr-una. mi-a prelevat analiza din col pentru streptococ-ul B si ma mai asteapta in 20 decembrie daca nu cumva nasc pana atunci. 'om trai si 'om vedea. eu m-as bucura sa fie dupa 15 decembrie, pana atunci sper sa reusesc si eu sa imi pregatesc si sa imi prezint cat mai multe din proiectele de la master...ca dupa nastere mai greu...
gaza mea tuseste in continuu de ieri, a inceput si febra...nu gasesc afurisitul de termomentru si am pus unul vechi care de fiecare data imi indica 36,8...si eu simt ca frige fata...apropo care stie cum sta treaba cu temp luata subaxial? mai trebuie adaugat? ca no nu i-o mai iau rectal...azi noapte mai mult calare pe noi a stat decat la ea in pat...asa ca sunt chiauna de somn..acum am pus-o la somn si sper sa doarma un pic sa mai motati si eu...ca deh nu mi-am facut somnul de frumusete...
_
Claudia
+34 si mami de
numeioana spune:
Claudia, la temperatura luata axial nu se mai adauga nimic. La cea luata rectal se scad 0,5 unitati. Sanatate gazei!
David are 3 saptamani de gradi si sunt tare mandra de el. E mult mai dornic sa comunice verbal... zice tot felul de cuvinte pocite, dar eu le inteleg... face tot ce fac si ceilalti copii... se vad rezultatele deja.
Claudia, Miha, kitzy, mai avem putin!
Sincer, am niste emotii de parca nasc pt prima data. Mi-e si putin teama si sunt si nerabdatoare... parca nu stiu la ce sa ma astept. Sunt curioasa cum arata bebelina mea. Avem aproape 35 de sapt., nu-mi vine sa cred! Am totul pregatit de ceva timp: patut, hainute spalate si calcate, leganut... poate de Craciun o sa finm impreuna toti 4 in jurul bradului. Ce frumos ar fi!
Nici eu n-am luat mult in greutate in sarcina asta, doar 11 kg pana acum si, avand in vedere ca in ultima luna nu am mai pus nimic, ma gandesc ca n-o sa mai iau mult. Ceea ce ma dispera e pofta mea de sare, pe care o am de vreo 2 luni. Mananc sare cu pumnul si, desi stiu ca nu face bine, nu ma pot abtine!
Bine totusi ca nu ma umflu si nici tensiune nu am. Doamne ajuta! Miercuri ma duc la control la Eva, o sa fac si eu analizele si sper sa fie totul bine. In sarcina asta n-am luat vitamine, nimic!
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
daciana.t spune:
ioana si eu sper ca de craciun sa fim toti 4 acasa...
, acum om vedea ce vrea si bebe, nu?
_
Claudia
+34 si mami de
mstela spune:
tuturor.Sunt franta.Mai usor e la birou.![]()
miradi,bine ai revenit pe la noi.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
VALENTINA C spune:
Am omis sa va spun ca Lucutza si-a revenit la iubirea lui, tzitzi

Anca, azi am facut din nou pizza dupa reteta voastra si a iesit super!!!Aproape o tava am mancat singura!!!

VALENTINA C spune:
Se anunta un we plin: maine petrecere la un prieten de-al lui MAtei, duminica la nasa baietilor!!!

Iar de luni voi fi singurul sofer al familiei timp de o luna!!!Da Doamne sa nu ninga pana pe 22 decembrie!

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);