Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

la temele zilei...

stela, noi suntem tot la pampersi. cred ca mai mult din comoditatea lu' ma-sa. incerc sa ma mobilizez sa ma apuc si eu de marea revolutie.

cu mancatul... cred ca la baieti e acum la premiul pentru cel mai nemancacios. abia ciuguleste, dar de multa vreme. atat ca mananca fructe , iaurt si lapte. cu astea nu dau gres. si cu supa de pui. in rest e minune. nu cred ca are mai mult de 14kg la 98 de cm. dar nu arata slab. nu stiu din ce traieste, mai ales ca nu sta locului.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza..
cafea de la mine, ca-s trezita de la 5,45..
gudinde, si mie mi s-a ciobit un dinte, din fata, am dat cu paharul in el.. nu i-am facut nimic, dar doar putin ciupit, s-a tocit singur, in cateva zile, o saptamana, asa, parca nu-l mai simteam aspru, carie nu am facut, si trecura niste ani de atunci, dar daca ti se pare deranjant, du-te la stomato
Miha
Nicoleta sper sa ma lase astia sa vad filmuletul, ca acasa nu mai am calculator functional...
si apropo de asta.. mor de nervi ca in we nu am net, asa aveam nevoie, am treaba cu el, fir-ar mama lui.. asa ca scriu telegrafic, la fel va si citesc, de pe meterezele muncii mele..
o zi frumoasa sa aveti!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Ne-am trezit tarziu, drept urmare au plecat singuri baietii la scoala si la gradi (si la serviciu; adica cel mare i-a dus pe cei mici :P). Eu mai lenevesc putin si ma apuc de ale mele...

Va doresc o zi faina, aici se simte iarna (mirosea a ger cand am deschis geamul).

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

eu cred ca am gasit cadoul de Craciun, insa la noi nu exista din cate imi zice nea google.. cumnata-miu a castigat la Marlboro o excursie in US, daca puteti crede!.. (jur ca asta a manacat kk tu tonele, n-am vazut asa ceva...are un noroc baiatul astaaaaa)... so, merge la NY, si va fi cazat in apropierea unui mall unde se gaseste celebrul Toysrus, pe care-l stiu si de la Ralu.. acolo am gasit www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265000#showReviews" target="_blank">rolele astea pe care sper sa mi le aduca intrebare ptr nico, gecko, mihutza si cine mai stie, de prin tari straine.. cum sunt, le-ati vazut pe la voi p-acolo? Review-urile pe site sunt ok..

Mergi la inceput

si inca una... ce marime americana are Muf la pantofi, corespondent la 25-26 marimea noastra?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Luny, 8 sau 8,1/2. Mie sora-mea imi aduce 8 pt Sabin si el poarta 24-25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Luny, in conditiile astea,nici n-o sa va mai puteti tine de el!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

neata, la noi ii tare frig... brrrr

Sa va zic si eu de Iris.
Cu pampersi, greu de tot, dar am reusit ca pe timpul zilei sa nu mai purtam, mai scapa si ea din cand in cand, dar ce sa fac, scapa mai laes cand se enerveaza sau cand o certam ca a facut ceva rele. Noaptea e cu pampi, dimineata cred ca are 1 kil de pisu in el, deci cred ca daca am las-o fara, am aea inundatie in pat .
Cand plecam undeva cu masina, musai punem pampi ca altfel nu merge.
Oricum eu sunt super multumita de evolutie pt ca nu demult nici nu putea sa vada olita in ochi, acuma face cand pe olita cand pe reductor.
La caca e mai complcat si am obsevar ca se mai constipa cand o lasam sa faca la olita, a mai facut si pe covor, asta e,bine ca nu a avut diaree.
La cap mancare, la noi e jale, laptele rules,cred ca fara lapte am muri de foame, rare sunt zilele in care mananca ceva consistent si asta cateva inghitituri, si totusi are 17.5 kg, pe care nu le arata, cred ca e osoasa.
Mai gusta iaurturi, raaaaaaaaaar cate 1 mar, cu fructele nu se omoara.
II plac bomboanele, poate manca daca ii dau si un tub de Mentos cu fructe.
asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Luny, alea au talpa adjustabila...de la marimea 6 la marimea 12.

In 1 decembrie incepe oficial vara...azi au fost 38.8 grade...ui mama...hot, hot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

tulai Doamne ce ciudat suna ca incepe vara din 1 dec.!!!!

Mergi la inceput