Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gudinde, nici eu nu pricep mare lucru . Cu dintele, cred ca la adulti este diferit de copii, de cei care au dinti de lapte. Bine ar fi sa mergi la un medic, cand poti tu. Ca de tocit de la sine... ma cam indoiesc. Stefan a avut incisivi frontali superiori de lapte ciobiti si in timp s-au tocit.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac fetele?
am vazut impreuna cu buburuza pozele ursuletilor, care ziea...apasa mama, apasa...adica sa ii arat urmatoarea poza....hahahahahah

urmeaza pozele Nicoletei

Gudinde trebuia sa-mi zici sa il sun eu,ca poate iti facea loc, tu ai sunat la receptie????

si eu ii dau buburuzei stafide(am luat luni din alea mari jumbo), curmale, fistic, mai devreme a mancat o jumatate de rodie, nici Antonia nu se prea omoara cu mancatul(desi nu s-ar zice, are 15 kg) dar ma salvez cu fructe(mananca orice fel de fruct cu exceptia la pepene galben, nici mie nu-mi plac), iaurt, cereale(ma refer seara) , ciorbitza mananca dar nu mereu.....in sfarsit, avem perioade bune in care mananca si perioade in care nu, si Vali exact acelasi lucru mi se intampla si mie, nu ma inteleg cu ea cand nu mananca...am observat asta, face foarte urat cand este obosita sau nemancata

sunt prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nico, eu puteam, ca de asta am sunat dupa o programare. Ei nu aveau loc.
Cu germana ... pfu... grea limba. Tare mi-ar place sa o stiu, dar cu cat o aud mai mult mi se consolideaza ideea ca nu se poate invata decat copil fiind.

Bitzulina la receptie am sunat. Am sms-uit-o pe Raluca sa-mi trimita adresa de web ca eu la servici nu mai tineam minte care-i. Apoi am intrat frumusel, am luat nr de tel si am intrebat de programare. Nici un loc la nici un medic. Ce sa zic ... ma bucur pt ei ca au clienti. Parca m-as fi bucurat mai mult daca aveau cu unul mai putin sa-i iau eu programarea. Asta e!
Problema cea mare e insa ca eu am dintii abrazati sau cu tendinta de abrazare (nu mai tin minte exact ce mi-a zis dr) si atunciaceste caderi de smalt sunt legate de asta. Problema e ca dintii devin mai sensibili in zona cu smalt putin si mai expusi la carii. Asta pe langa faptul ca-mi irita limba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Vali e bine daca Matei mananca singur la gradi. La noi, s-a uitat frunusel nepotik la educatoarea si i-a spus ca ea nu mananca decat daca-i da in gura
Nu pot sa-ti zic ce discutii avem, ca-i fetita mare si trebuie sa pape singura ca stie ... Se pare insa ca ei ii place sa-i fie dat in gura. Altfel, nu prea vrea sa manance si e slabaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gudinde eu am o problema congenitala cu smaltul dintilor, imi lipseste pe alocuri, in locurile in care lipsea smalt s-au format cariute mici si mi le-am plombat, nu se vedea aproape deloc atunci, doar ca fiind la incisivi, care sunt mai expusi, imi pica foarte des plombele. Astept sa adun bani suficienti cat sa-mi pun coronita pe toti incisivii sa nu mai am treaba cu ei.

Nicoleta oare nu o fi vorba de Sarbatoarea Lampioanelor, organiizata de Sf. Martin?

Miradi cu Vlad am probleme cu scapatul de pisu. De fapt aveam, acum s-a rarit mult. Dar si dupa un an de la renuntarea la pampersul de zi el tot mai scapa pisu pe el. Noaptea si acum rar cand nu face pe el. Condoleante!

Vazut Ursuletii frumosi!

Mai vroiam sa mai scriu una alta, da' nu mai pot sa ma concentrez ca ma striga copiii din baie sa-i scot.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Cristina, da, despre Sf Martin este vorba. Insa nu stiu (inca) semnificatia felinarelor astora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Gudinde, daca vrei il sun eu sa-ti faca maine un loc, numai sa-mi zici intre ce ore poti, ca sa stiu ce vorbesc

Mergi la inceput

"Evenimentul este inspirat din legenda Sfantului Martin care spune ca, pe vremea cand acesta era soldat, intalnind un om sarman care ingheta de frig, a luat sabia, si-a despicat mantia si a impartit-o cu cel suferind. Martin a devenit calugar si mai tarziu epicop de Tours. Sarbatoarea din 11 noiembrie este una a daruirii, in care copii transmit bucuria de a imparti ce au cu aproapele lor."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

"Evenimentul este inspirat din legenda Sfantului Martin care spune ca, pe vremea cand acesta era soldat, intalnind un om sarman care ingheta de frig, a luat sabia, si-a despicat mantia si a impartit-o cu cel suferind. Martin a devenit calugar si mai tarziu epicop de Tours. Sarbatoarea din 11 noiembrie este una a daruirii, in care copii transmit bucuria de a imparti ce au cu aproapele lor."

multam! am inteles acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

andreea, nu e de ras, dar ma amuz ca am patit aceeasi chestie de cateva luni... si nu s-a tocit nimic. asa ca nu ai ce sa astepti de la "natura", ca nu intervine.
in sarcina asta mi s-au rupt 2 dinti. pe rand. s-a rupt unul, a trebuit sa-mi pun 2 pentru el (erau cei din fata). si de o sapt inca unul, pana la gingie, a trebuit sa-mi scoata un toc mai vechi de pe cel de langa, iar acum imi mai pun 2.
costisitoare sarcina asta
la analize mi-a iesit calciul OK, ma rog, spre limita de jos. dar nu foarte rau.

va pe toate

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput