Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Salut.
Am avut Laternefest la gradi. Am fost foarte emotionata (imi venea sa plang rau la un moment dat, dar m-am abtinut, de jena...). Matei a fost de acord sa stea langa copii. Si a fost cuminte si serios toata serbarea! Imi mai facea el cu mana uneori... am pus poze pe FB si imediat pun si link cu filmuletele ;).
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Spre rusinea mea am uitat sa-i spun Elarei LA MULTI ANI! Sa fii fericita alaturi de minunile tale de copii! 

VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata valen vezi sa nu aiba ceva la burtica...si Andru a avut o perioada cand refuza mancarea,am pus seama pe faptul ca merge la gradi ,ca e obosit si indispus tot timpul...nu vroia sa manance sub nici o forma,nici la gradi ,nici acasa...plus ca si vomita..eu am zis ca-i de la lapte dar am constatat ca nu a fost asa...i-am luat de la farmacie un sirop naturist pentru giardia ..i-am dat o saptamana si s-a cunoscut..am facut o saptamana pauza si apoi inca o cura de 7 zile...acum mananca f bine,tot timpul rontaie..chiar dupa ce mananca mancare mai rontaie cate ceva..gen pufarine sau grisine...Matei cum s ecomporta?iti zice ca-l doare burtica?sau pur si simplu nu vrea sa manance?a facut diaree? |
Nu are absolut nimic la burtica. Abia am terminat tratamentul pt oxiuri... Nu e nici constipat, nu face diaree...doar figuri si fite, ca-mi vine sa ma dau cu capul de pereti...
Si cand nu mananca e atat de marait, ca nu ma inteleg cu el....

VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui mstela Vali,ce interesanta casa de marcat.. mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
75 ron de la Selgros. E marca Simba... Are banda care se invarte, sertar de bani care se scoate - cu monede si bancnote, are scaner cu sunet, cititor de carduri la fel, calculator... Mie mi-a placut, la fel si lui...

VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Salut. Am avut Laternefest la gradi. Am fost foarte emotionata (imi venea sa plang rau la un moment dat, dar m-am abtinut, de jena...). Matei a fost de acord sa stea langa copii. Si a fost cuminte si serios toata serbarea! Imi mai facea el cu mana uneori... am pus poze pe FB si imediat pun si link cu filmuletele ;). ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
nu toata lumea stie germana, draga mea
.. ce inseamna Laterne...asta?
Nicoleta spune:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=ca23888bb482ad01513eb9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Vali, crezi ca eu stiu? :D E o serbare cu felinare ;)-
gudinde spune:
intrebare: si-a mai ciobit cineva un pic din smaltul unui dinte?
Ca mie azi dupa-amiaza mi s-a rupt un pic din smaltul unui dinte din fata. Nu prea se vede ca e luat mai mult din grosime decat din lungime, dar este asa aspru ca ma deranjeaza la limba si buza.
Am incercat sa ajung tot in aceasta dupa-amiaza la dentist ca sa lustruiasca un pic zona cu asperitati si nu stiu daca merge pusa o mica plombita transparenta sau doar lasam asa, dar cu acele asperitati ajustate, insa: dr-ita mea nu-i decat sapt viitoare si nici in alta parte nu au avut locuri libere pt programari. AM incercat la Medlife, nasul bitzei, Medsana ... full.
Deci, cum imi rezolv eu problema? A mai patit cineva asa ceva?
Ma gandean la pila de unghii, dar am dat o data si am avut sentimentul ca mi-am pilit creierul si nici rezultat vizibil nu-i. Altceva? Idei?
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui gudinde intrebare: si-a mai ciobit cineva un pic din smaltul unui dinte? |
Matei
Cred ca se va toci de la sine ruptura

gudinde spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui VALENTINA C
Matei Cred ca se va toci de la sine ruptura ![]() Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Offfff.
Si lui Matei in cat timp i s-a tocit, ca este deranjanta situatia?

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);