Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
Salut.
Naty, ai grija de tine! 
Elara, tot respectul pentru implicarea ta! 
Zoze, as veni eu cu tot dragul sa stau cu Mariuca ta! Nu pot... Si nu zice de fete, acu ca ai una... na, am si eu un pitic, vesel bun si mic... :) Imi iubesc baietii pana la cer si inapoi. Si tot la fel mi-as iubi si al treilea baiat etc. Insa as vrea si eu o fata... urata, sa semene cu mine
. Mah, pana la urma sanatosi sa fie toti, ca urati nu sunt, nu au cum!
Somnorica, ma bucur ca s-a rezolvat problema! Si da, e trist sa auzi de oameni care mor tineri/batrani... te olbiga sa-ti faci ordine in cap... insa pentru cat timp?! 
M-a cuprins o stare de melanco-blegeala... imi face cu ochiul butoiul, dar eu il tot ignor... o vreme...
Ma duc sa fac baie, sta careva cu ochii pe baietii mei? Ca suntem singurei... tati e la Capitala azi. Capitala de Romanika... 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Vali, ba dorm, dar daca se sperie? Pana ies eu din baie... nu mai stiu cine zicea mai demult... pusese camera pe copil si prietena il vedea pe net, daca era ceva ii dadea bip mamei care era sub dus :). Ma duc la baie...
Nicoleta spune:
Adica si asa se pot speria, cu camera pe ei, dar macar reactionez eu mai repede... ei, va fi bine, doar sunt mari deja! :)
Nicoleta spune:
Si baia nu e in fundul gradinii :))))))...
Nicoleta spune:
Gata, mai e hopul cu uscatul parului...
Nicoleta spune:
Bu-hu-huuu! Am ceva poze noi pe FB.
tuchita spune:
Buna dimineata!
din campul muncii!
Si ceai pentru Gudinde!
Cu dragostea mai usor azi, ca deocamdata sunt cam nervoasa ca iar am intarziat la munca....dusul asta la gradinita ma omoara!
Acum daca tot n-am ajuns la raport...am 5 minute de pauza, ca as e bine sa-ti incepi ziua de munca!
Am vazut poze cu zana...frumoasa si desteapta!
sa mai zic ca m-am inverzit cand am cictit cum se descurca singura la baie???
Pe Seb vad ca si-a propus ingrijitoarea de la gradi sa-l dezvete de pampers si are mai mult succes ca mine.
ieri a facut pisu pe el in Altex, ca eu n-am stiu ca n-are pampers( l-a schimbat M la gradi) si nu l-am intrebat daca are nevoie...
a facut o balta mare in magazin si apoi striga in gura mare ca a facut pisu pe el...
tuchita spune:
am vazut si pozele de pe FB, si pe ale Oanei si pe ale Nicoletei!mame de baieti minunati!

Si mi-am amintit ca am vazut mai demult poze cu Bitzulina mica....si mi s-a parut ca e asa de mare!
de frumusete nu mai zic, ca asta e recunoscuta deja!
tuchita spune:
Naty, ai grija de tine!
cat despre discutiile din ultimul timp....never say never, niciodata nu stii ce plan are Cineva pentru tine!( sunt un exemplu viu si mergator pe drumul intortocheat al vietii!)
Eu cred cu tarie ca tot ceea ce se intampla are un sens...chiar daca uneori nu-l vedem si nu-l intelegem!