Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Miradi, multumim de aprecieri,era mama mea, trebuia sa te duci la ele, ii spuneai ca ma cunosti si poate se jucau mai mult fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Anca, l-a vazut azi dr amanuntit, l-a ascultat bine la plamani si a zis ca i se reactiveaza o rinoadeno.. ceva.. A zis sa-i dau Pulmex sau frectie cu spirt, apa de mare si Tantum in gat... Eu a inceput sa-i dau Caughend de la mine putere, ca nu mai rezist eu, daramite el, saracul...

Mergi la inceput

Zoze, nu ma gandisem la varianta lui Dan, dar pe cuvant ca imi surade ideea.. la el sau la mine... Noi copii nu mai vrem si mi-e frica rau sa nu se mai intample ceva, pt ca eu intrerupere nu as putea sa fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si eu am vazut-o pe Elara (pe net, ca pierdusem stirile). Am vazut-o si pe Maria si pe Matei!
pentru tot ce face fata asta inimoasa!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mira, nu l-am dus pe Vlad la gradi ca l-a durut in gat, o sa-l mai tin si maine acasa...sa vedem cum o sa mai fie...
Le-am facut un cheesecake cu zmeurica si jeleu deasupra, s-au lins pe boticuri in frunte cu ta-su

Multumesc pt. raspunsurile cu uleiul de peste, le dati zilnic de mai bine de un an? sau cu pauze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

am facut pauza iulie, august si jumatate din septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mersi mult Naty! si ai grija mare de tine!!

Mergi la inceput

In sfasit au adormit baietii.
Sa raspund si eu la temele zilelor acestora:
- Matei inca poarta pampers la somn, pt ca face destul de mult; desi avem mai mult de 6 luni de cand am scapat de cel de zi, nu-l simt pregatit sa renunte;
- Nu mananca singur decat la gradi si acolo cand are chef;
- Se imbraca singur cu pantalonii si ciorapii, numai daca are chef;

Nu stiu daca mai era ceva...

A, da..Zoze, cand ai zis ieri sau alaltaieri ca Maria a scapat de viroza, singurul gand a fost: nu zice inca "hop"! Se pare ca am avut gura aurita

Mergi la inceput

Mai stiti ceva de Simo si Siluan? Maine au o saptamana de cand au plecat...

Kya, sa ne mai arati mailuri dn astea... Poate isi face un blog, ca povesteste frumos... Si am vazut impreuna cu Matei pozele cu Iana. Il intreb: Vrei sa vezi poze cu Sanziana? DAaaaa... Mai voia insa...

Apropo de discutii, Matei a inceput sa puna atatea intrebari si sa ne spuna atatea lucruri, ca nu mai prididim... Asa de frumos ma cheama si zice: Hai sa vorbim! Sa-ti spun ce am facut la gradi azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vazut pozele cu Iana-cea-dulcica! Tare shic,don'soara!

Claudia,o sa fie bine,crede-ma!! Important e sa nu-ti pierzi speranta, sa continui sa "visezi"! Nici nu stii cand se intoarce roata si vine binele!

Nati,e chestie de..de nu stiu ceMie nu mi se pare mutilare,nici legarea trompelor,nici vasectomia,iar treaba cu credinta..of! Daca e sa o luam asa-despre transplant ce sa zic? Sau are scuza ca salveaza vieti? Iar despre transplantul de la persoane aflate in moarte cerebrala? Mie si asta mi se pare tot mutilare..Si eu ma gandesc cateodata la implicarea religioasa(nu neaparat in cazul asta,cu vasectomia),insa daca analizez la rece,wow-o gramada de actiuni medicale ale zilelor noastre,sunt impotriva firii,a cursului natural,firesc al vietii lasate de la DD. Ca daca e s-o luam asa,DD a lasat viata asa cum a lasat-o,fara nicio interventie "salvatoare". Deci-sunt si nu sunt de acord cu tine.. Ai grija de tine! Las-o incolo de munca! Ajuta-te mai intai pe tine,ca sa-i poti ajuta pe altii

In cazul meu-de vreme ce dr nu a vrut sa-mi lege trompele din motive hormonale,zic eu,pt.ca purtasem noi o discutie inainte de nastere, pilule nu pot folosi(ca doar ele m-au "ajutat" sa castig vreo 30 de kg in nici 2 ani),eu sterilet,nu-mi pun,atunci ce e de facut?!bang] Poate gresesc,poate nu gresesc,insa pe mine,steriletul ala ma duce cu gandul numai la probleme,pe termen lung. De alte metode,nici nu se pune problema! Dan a zis ca mai bine practica abstinenta decat sa stea cu stres in fiecare luna.Eu,mai bine ma impusc in tampla decat sa fac avort vreodata in viata asta

Asa ca,una peste alta,Vineri la 07.30,Dan e programat la Fundeni pt.interventie.
Problema este ca eu trebuie sa fiu la 08.30 la Giulesti. Dr lui Dan,i-a zis ca la el nu dureaza mai mult de 20 de minute interventia,insa cu consult si toata taina,o ora tot dureaza,asa ca-avem o problema mare-cine ma ajuta cu Maria?! Ca nu pot sa o iau cu mine la control.Adica-pot,dar daca se pune pe chiraiala,ce ma fac?? Deci-intrebarea e urmatoarea:e cineva care ar putea sa ma insoteasca Vineri,la o ora asa matinala,la Giulesti?

Uitasem sa va zic de Maria-am fost la medic,a ascultat plamaneii,a vizionat gushita si totul e ok.A zis sa nu o stresez cu ser,ca-i ususc si mai tare mucoasa nazala.Ii dau 3 pic de zyrtec seara si 2 zile ii pun sup.cu paracetamol,tot seara.Daca nu se schimba nimic in rau,o las in pace.Dr crede ca ceata luata-n botin a rapus-o.Nah,asta e! Trece!

Subscriu-ma enerveaza la culme treaba cu "perechea" Eu nu mi-am dorit asa ceva,ba..chiar mi-am dorit baiat si-acum Dorinta cea mare a fost sa vie sanatosi pe lume.Atat! Nici acum nu inteleg care- treaba cu fetele.. Sunt dragute,dar nu chiar toate Daca-mi doream la nebunie o fata si iesea urata,urata? Nu mi-am dorit,a iesit,mai e si draguta..asa ca..ma declar multumita

Nah ca jeleste Sper sa revin

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput