Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Saluti

Eu am fost intr-un butoi mare de tot, pana am primit una dupa ceafa, ce m-a scos: doctorita de familie a murit. Avea un pic peste 40, un baiat de 15 ani, viluta, masina, bani de concedii. S-a culcat, si nu s-a mai trezit dimineata. Aceasta este a doua persoana despre care aflu ca a adormit de tot. Prima a fost in primavara, barbat, 26 ani, patron de bar. Avea o fetita cu cateva luni mai mare decat robi.

Acum parca savurez viata mai mult. Ce daca al meu copil nu foloseste verbele, vorbeste super stalcit, nu are doi dinti in fata, si in curand nu il va avea pe al treilea, este plin de carii. Eu il pot vedea, ma pot juca cu el, il pot auzi si alina atunci cand este prea impiedicat si mai trage cate o tranta. Inca mai are pampers si nu mananca singur. Se ascunde dupa mine cand sunt mai multi copii la locul de joaca, dar, daca ii cade cu tronc vre-un copil, il ia de mana, ii da jucarii (vrea, nu vrea, copilul trebuie sa primeasca jucaria infipta in burta).
Cred ca as vrea sa ma mut cu familionul pe o insula unde sa nu ajunga vestile triste la mine.

Va doresc sanatate, savurati viata asa cum este si sa va bucurati de comorile pe care le aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Poze noi cu baietii, pe la sfarsitul albumului
http://www.facebook.com/album.php?aid=3953&id=100000694887697&l=36a3b8d21c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

gecko,mi te si inchipui

Mai,eu una,curand,nici c-as mai fi vrut plozi..Ma gandeam ca poate pe la 40 de ani asa,dar Dan zice ca atunci avem alte probleme-pubertate,chestii trestii

Nico,nu ma,e infundata de-a binelea Si nu ma sperii deloc,ca nu-s eu aia care sa ma panichez dintr-atata,dar vreau sa stiu si eu ce trebuie facut,ca eu copil asa mic racit,n-am avut..
I-am dat oscilo diluat in apa.Muci nu are-adica nu am ce aspira.E doar infundata si se vede ca are mucoasa putin uscata.Am pus ceva ud pe calorifer ca sa umezesc putin aerul,pt.ca umidificator nu am..Altceva? Pulmex are voie?

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Pulmex de la 6 luni cica, eu i-am dat pe la vreo 5! deci nu poti sa-i dai Mariei!!!
off, apa de mare si aspirat mucii - asa mi-a zis mie dr cans Luc avea 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

of, ma somnorica! asa e sanatatea e cea mai importanta.
m-am tot gandit la tine, n-am apucat sa te "strig". ce-ai mai facut cu analizele de investigare kk la Robi? ca ultima data cand ai mai intrat voiai sa mergi pe la doctori.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Miha, multumesc de intrebare.

Cu caca, nici doctorii nu au gasit nimic. In august am fost sa ii ia tesut sa vada daca nu ar fi o problema nu nervii. A iesit totul in ordine. Mi s-a spus sa ii dau mai multe fibre, si sa elimin produsele care constipa. Cu tot regimul, facea caca tot la 4-5 zile, si trebuia de multe ori sa il ajutam cu micro-klist, asta pana cand am fost in concediu cu nepotelul, si cu piza, paste si toate prostiile, copilul facea caca zilnic. De atunci, nu ii mai dau mancare super gandita si analizata, iar Robi face caca cu banane, morcovi fierti, mere, si alte produse "constipante". Nu face zilnic, dar nu mai are nevoie de stimulare. Ma duc sa fac "tum maie" si pod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna seara.
Poze n-am vazut inca
Aveam si eu vreo 2 haioase sa va arat, poate ma invrednicesc mai tarziu.
Zoze, deja ti s-a zis, ser fiziologic in nas. Oricat, dupa nevoi.
Somnorica, ai mare dreptate. Si eu vad fff des (fara a mai povesti pe aici) morti subite si dramatice la oameni de varsta mea sau chiar mai tineri...oameni inainte in putere, unii cu copii mici care raman orfani...numitorul comun e, pe langa fumat (la vreo 90%), etern si etern stresul zilnic, obsesia de a munci la nasfarsit pentru cele materiale si pentru ziua de maine...care, iata, daca nu ai putina grija s-ar putea sa nu mai vina
Bubu, eu ii dau Iuliei de mai bine de un an ulei Lysi (si nimic altceva ca forma de vitamina D). O primeste ff bine, ii zice "lamaia".
Claudia, o si pt tine. Cosmarurile astea vor redeveni vise frumoase intr-o buna zi, trebuie! Poate venirea lui Damian iti va redarui linistea de care ai nevoie.
Ramo, nu mai stiu, pana la urma te-ai cautat de tiroida?Nici cu mine nu-i treaba deloc in regula...Azi, la fel ca si vineri, tot asa ca tine am lesinat (vederea taiata, ameteli, transpiratie)-ma rog, imi scazuse si glicemia si tensiunea...Sunt varza de oboseala si nu intrevad nicio cale sa ma remontez nitel. Maine dis de dimineata merg la diabetologul meu pt analize complete si va trebui cateva zile sa-mi iau vreo 5-6 glicemii pe zi ca sa vedem cam care e tendinta. Am venit acasa pe 7 carari, noroc ca eram cu masina dar sincer m-am temut si sa conduc de cat de sleita si ametita eram. Am mai stat cu bona de taina vreo ora si m-a busit plansul...Adevarul e ca ritmul de munca de la spital a devenit mai mult decat infernal, inuman si ma tot lupt sa fac fata cot la cot cu toti, sa muncesc cat mai mult si mai bine dar uite ca nu pot, organismul periodic imi reaminteste ca am o boala care, neglijata, nu iarta. O sa incerc sa rezist in continuare dar daca o mai tin mult cu caderile astea, cu groaza si tristete trebuie sa spun ca voi fi nevoita sa-mi gasesc alt loc de munca daca nu vreau sa ma omor inainte de vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

fetele, pe protv la stiri o sa fie un subiect cu indemnizatia pentru mame care voriau sa o micsoreze..si in imagini apare si Elara

Mergi la inceput

Si eu am vazut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tocmai ce am vazut-o...ca de obicei, in linia intai in lupta pt drepturile mamei si copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Offf probleme ,probleme ,peste tot aud de oameni tot mai tristi ,obositi ,stresati si bolnavi.
La fel si noi ne luptam sa supravituim ,tati munceste zi si noapte eu cu ele incerc sa ma lupt cu toate cele.
Greu ,greu,ne-a terminat criza asta.Nici nu stiu cu ce o sa vina Mos Craciun ,cu ceva trebuie dar...
Ele vorbesc mai mereu ,va la Tv tot felul de reclame cu jucarii foarte frumoase ,atractive dar cu niste preturi...

Naty
Miha
Kya ,superba blondina Sanziana
Bubu ,bravo lui Vladut si mult succes la concurs
Claudia ,frumos nume Damian
Zoze ,sanatate Mariei sa treaca repede sa nu fie nimic deosebitsi BRAVO pentru un asa sotior responabil si plin de dragoste pentru voi.
Ce mare este Mihai!
Andreea acum la 6 ani ,abia are vreo 20 de kg ,aproximativ asta la 1,22m .
Mede e mica rau fata de ceilalti copii ,si chelioasa cum ste parca inca are fata de bebe.
Valentina
Nicoleta
Bitzabuburuza tare draguta si inaltuta ,am vazut-o intr-o zi asta vara in parcul Carol era cu bunica cu bona nu stiu ,dar s-a jucat putin cu Medeea.Ma gandeam la inceput ca o cunosc de undea ca seamana cu o fetita si apoi cand a strigat-o Antonia mi-am dat seama.
Ar trebui sa le dau ceva de mancare de seara dar am o lene ,nu am chef de nimic doar sa tip sau sa si asa abia vor sa manance.
Bubu ce prajitura buna ai facut ?
Le-am facut ieri clatite umplute cu mere rase calite cu putin zahar si scortisoara ,si-au lasat un sirop bun si dulce .

Mergi la inceput