Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

La capitolul "taiat raul din radacina", eu i-as plati taxiul si i-as aduce compotul la pat toata viata sotului daca vrea sa adjusteze cele pe ici pe colo. Nu de alta dar ma apucase un atac de panica duminica la biserica cand am realizat ca cel putin jumate din cunostinte (cu copii de-o seama cu Patrick sau mai mici) sunt gravide. Inclusiv o tipa ce anul trecut de Craciun isi boteza al doilea bebe...acum e gravida bine de tot cu al treilea.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!
si eu la fel ..dar toate la timpul lor...

daciana si usor-usor se vor linisti toate apele si f frumos numele Damian

zoze uff al naiba sa fie ..eu nu prea stiu cum sa te ajut...nici eu n-am avut de aface cu raceli atat de timpurii..si chiar daca as fi avut neuronul meu porceseaza cam greu..uff..sanatate si sa fie ceva trecator Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata pe la pranz si de la noi!
Azi sunt libera, am fost pana la piata si am pus sa fac o ciorbita de perisoare pt. la pranz. Am comandat pe net pastilutele plantusin cu albastru de metil, nu le-am gasit de mult de tot pe la nici un plafar sau farmacie. Asa ca le-am comandat de la Braila .
Pe Vlad nu l-am dus la gradi, inca mai are mucisori, l-am trecut si pe Sinupret.

Am citit tot, am vazut si poze cu Zana scumpa foc.

Sambata am venit de la mot, am culcat copiii si pe la 2 noaptea se trezeste Stef cu febra, avea 38,5 in fund si s-a icnit de vreo 2 ori sa vomite...dar n-a vomitat...i-am pus supozitor cu nurofen si abia la 4 dimineata a adormit, in rest se foia si se invartea...am dormit cu el...apoi dimineata si azi nimic...tare ciudat...am zis ca poate a fost deocheat, daca nu s-a mirat toata lumea acolo de el Finutul meu e cu 3 luni mai mic decat Stef si nu vorbeste deloc iar tot neamul finilor erau in extaz dupa Stef, se conversa cu toti. Faza cea mai tare a fost ca pe 3 dupa-masa el a zis ca-i e somn si se culca la finu in pat...s-a dus, s-a invelit, a adormit in 3 secunde, a dormit o ora jumate Si i-am dat chiloti rosii pe el, sa nu se deozche Ma rog, nu stiu ce-a fost...dar nu are absolut nimic...

Ieri am fost cu Vlad la prima lui demonstratie de karate, la Sala Palatului, o sa incarc acum si cateva poze , iar sambata viitoare are primul concurs de karate la Targoviste

Cam astea sunt noutatile...daca nu mi-am luat notite nu mai stiu ce sa raspund la subiect

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Gecko, hai ma, ca voi aveti 2. Care-s cu trei, sa le traiasca! Inseamna ca si la voi tot trei trebuie sa fie? (nu ti-ar surade deloc o coditata?)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Eu nu zic ca trebuie...dar ma tot uit in lungul drumului dupa ciclul pierdut si stau cu traistele cu hainutele de nou nascut in usa, intrebandu-ma daca sa le dau sau nu...dar gravida nu sunt...pe verificatelea

Si coditata nu-mi trebuie. Fetele sunt frumoase...dar in casa altora. Si musai trebuie sa-mi exprim revolta ca si pe voi si pe altii i-am auzit spunand de "perechea ideala/perechea perfecta etc". Eu nu cred ca e tel in viata asta sa ai copil si de-un fel si de celalalt. E minunat si cu doi baieti (atat de asemanatori dar atat de diferiti) si cu doua fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Cuscra ,Oscillo , zic si eu sa-i dai.....sa nu apuce sa se inrautateasca treaba, nu-ti mai pune atatea intrebari de unde a luat, ca nu vezi ce timp aiurea, cred ca virusii danseaza pur si simplu de bucurie, si ne pandesc.....si la birou azi a venit colega mea praf de racita, a luat d ela fetita ei care face un anisor sambata.....de unde si pana unde a luat aia mica ???....la fel nu se stie....

Mergi la inceput

Fetele, a mai dat sau da cineva la copilasi uleiul de peste de la Lysi? Stiu ca Sovi mi-a zis de el...am gasit pe net un flacon de 240 ml la 74 lei si ma bate gandul sa-l comand sa le dau la amandoi...Ce parare aveti?

http://www.magazin-naturist.ro/pentru-copii/ulei-din-ficat-de-cod-pentru-copii-pentru-copii---7821

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

ptiuuuuuuuuuuuu, noroc cu bubulina ,ca a zis de Zana ca uitasem ca am vazut si admirat pozele....Ralu, ce frumoasa este cu bentitza aia, si ce bine ii sta cu ghiozdanelul...are figura de om serios care se duce la serviciul lui=gradinita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Oana, eu le dau la amandoi, lui Sabin o lingurita si Brianei 2 pe zi si de asta am comandat deodata 2 sticle ca am inteles ca ar fi ideal sa faci o cura de 3 luni. Am luat varianta aceea cu lamaie dar si asa se cam stramba amandoi nu le place deloc, dar...asta e...n-au de ales. Le mai dau si un amestec facut in casa asa: 800 g miere poliflora, cu zeama de la 2 lamai, o sticluta de ulei de catina, una de tinctura de propolis si una de tinctura de echinaceea. Le dau o lingura pe zi , de obicei dupa ulei ca sa mai dreaga gustul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu una, Gecko, ma simt bine cu 2 baieti. De fapt eu in sinea mea asa ma vad, mama de baieti... nu stiu de ce trag nadejde sa fac si o fata... Nu cred ca e mai bine sau mai rau sa ii ai perechi-perechi... decat 2-3-4 de acelasi fel. Ii ai si gata! Insa na... mai suspin si eu cand vad fetite cu codite si rochite... (nu da hainele alea inca... )

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Raluca, mersi pt. info. Pai doua sticlute ma gandeam sa iau si eu sa le dau cel putin o luna...asa le-ar ajunge jumatate de luna la amandoi...

Fug sa fac o praji

Am pus poze de la karate pe facebok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Zoze ser fiziologic in nasuc pup

Mergi la inceput