Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (462)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Kya, foarte faine pozele! Ce par fain are Zana! Si ce vesela este ea cand se duce la gradi! NU mai zic de Zana-Amazoana! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Kya spune:
Nico
merci.
Acum e foarte vesela cand se duce la gradi. Abia asteapta sa mearga la copii, in fiecare dimineata mi-i enumera pe toti, imi povesteste acolo in legea ei... 
Si mie imi place de mor parul ei
Sunt exact buclele pe care mi le-am dorit toata viata si nu le-am avut.
Acum insa trebuie tunsa din nou, si avem multe dialoguri pe tema asta:
- Mami, trebuie sa mai mergem pe la Mihaela sa mai taiem din perisor.
- Nu taie capu!
- Nu taiem capul, doar tundem parul.
- Nu veau tund!!
Dupa care imi intoarce spatele si pleaca, semn ca a incheiat orice discutie pe tema asta!
Mda... berbeaca, ce sa zic...
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
salut!!!
ce ma emotioneaza cuvintelele voastre despre viata in 4
zozelule,olgulef frumos
nico
pentru vesti..doamne ajuta ca simo este bine
pentru ei..si stai linistita ca nu esti singura care n-a cumparat cadourile de Craciun
nici macar listuta n-am terminat-o![]()
natyhmm nu stiu ce sa zic cu iulia si bunicul...
bitzasi Andru mai face asa..sau daca iesim afara sta ce sta si cere sa intre in casa...
butucel
-ici multi...
naty
pentru Iulia si poate cu timpul o sa-l indrageasca din nou pe bunicul
mstela ce face Tea?
luny.mihap

mult nu cred ca mai rezista/rezistam
valensanatate lui Matei..si lui Andreu i-au aparut iar mucisorii 
cu care se ineaca si mai si tuseste cateodata..
kya
pentru Zana cea frumoasa..
despre ce s-a discutat nu prea stiu ce sa zic,nu prea imi gasesc cuvintele acum,nu am starea necesara
..un singur lucru stiu...ca vreau ca familia mea sa fie formata din 4 membrii,nu vreau sa-l privez pe Andru de bucuria de a avea un frate cu toate neajunsurile si greutatile care sunt...e frumos sa ai frati,e frumos sa ai cu cine vorbi ,sa ai cu cine povesti cu orele la telefon sau cu cine sa petreci..nu o sa-i dau voie lui BaSE 

sa-mi distruga acest vis chiar daca ar fi sa mananc doar o data pe zi...
eu am avut un inceput de saptamana cam ciudat..am ajuns la serviciu si am constatat ca mi-am uitat telefoanele acasa..si aveam o gramada de treaba cu ele,de sunat clienti etc...m-o fi sunat si sefu'
..acum il astept pe Cata sa mi le aduca dar cand o ajunge in oras ca a plecat cu soacra mea la spital...
noi ieri am fost la plimbare,ne-am trezit cu gandul la plecare,cum al meu a zis ca nu vrea la Craiova am hotarat alta destinatie la placerea lui Andru...la salina,Ocnele Mari...l-am intrebat unde vrea sa mergem si a zis ca vrea "a salina"...am ajuns in jur de ora 13 ..apoi am fost prin Valcea,pe la Mall,am mancat cate-o pizza si ne-am mai plimbat putin..am ajuns acasa in jur de ora 19...in salina am mancat sarmale cu mamaliguta,ne-am jucat..ne-am simtit extraordinar...nu stam f bine cu banii dar am zis ca ori cu aia ori fara aia tot asa ne cheama..si uite ca viata e atat de dificila,grea incat ma face sa gandesc cam asa"sa traim clipa..maine poate fi mai rau!!!"
ieri dimineata cand ne-am trezit micul dejun ni l-a pregatit tati si ni la- servit la pat
..dar cum nu putea sa fie chiar totul ca la carte si asa cat sa nu uitam evenimentul...pana sa vina autobuzul sa intram in salina mi s-a facut rau...dintr-o data am simtit cum ma ia cu calduri,mi s-au infundat urechile si mi s-a luat vederea...abia am uract in autobuz,m-am asezat pe scaun si se invartea totul cu mine..Cata m-a vazut si se ruga de mine sa mai stam putin afara
...eu capcaun i-am zis ca nu ,mergem si gata..asta insemna sa mai stam pana la urmatorul autobuz..15-20 min...in autobuz m-am mai linistit dar imi venea sa vomit...in fine pana la urma m-am linistit.mi-a zis al meu ca m-am albit ca varul...off maine merg sa-mi fac analize..ceva e in neregula cu sanatatea mea
...imi e un pic frica dar trebuie sa merg...si cam asta...sunt cam amtita ,ma simt cam slabita si la propriu si la figurat...saptamana trecuta mi-am cumparat o pereche de pantaloni marimea 36
...de mancat mananc dar se pare ca nu se asimileaza
...
si cam asta am facut..va
si va doresc o zi minunata!!!

scriu la mesajul asta de la ora 9...

edit:
acum am recitit mesajul..scuze ca-i alandala dar nu am timp sa corectez..intelegti voi...aaa si kya m-a amuzat povestea Marinerului,am uitat sa zic..am uitat multe dar nu cu intentie
..sanatate bolnaviorilor..
-ici
daciana.t spune:
kya, da pot spune ca visele mele s-au transformat...insa din pacate s-au transformat in cosmaruri, nu in alte vise. sa nu adancim discutia, oricum usor nu pot spune in acest moment ca imi este...
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+34 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
bitza037 spune:
neata, ce fac fetele??
gata, m-am linstit, daca si voi ziceti ca sunt copii care nu vor sa iasa afara , inseamna ca au si ei o perioada
...Antonia zice cateodata: "nu pot , am teaba!!"
, si chiar se joaca cu bebelusii ei, le da sa manance ii culca...deci are treaba copilul si mie imi arde de mers afara![]()
Kya, si Antonia mai stramba din nas la Influcid, pentru ca are termen de comparatie cu fratele Homeogene, dar cand face asa ii dau si homeogene ca-i place, si asa o rezolv.....
revin
gecko spune:
Daciana (sau Damiana
), imi place tare mult numele ales. Sa il poarte sanatos si sa vi se linisteasca si voua apele
zozela spune:
Haideti ca asta-i buna!!
De dimineata,Maria s-a trezit infundata,tuseste,Doamne!! Cum naiba vine asta? Asa,dintr-o data?!! Ieri nu avea nimic,nimic! Nu-i nimeni bolnav la noi,nu ne-am vazut cu nimeni bolnav..
Nu a luat ea nimic de la noi,acum 3 saptamani,cand am fost copti, si acum...
Voi ati patit asa ceva? Ce-i fac? De aspirat,stiu ca nu-i prea indicat sa o fac decat inainte de masa,ca sa nu se inece,in rest n-are rost sa-i zgandar mucoasa. Asta..daca se intampla sa am ce aspira,ca deocamdata nu-i nici urma de muci.O duc la dr sa o vada? Mi-e teama cu tusea.Doamne,Mihai nu a tusit pana acum si-acum a fost o forma asa..flu-flu
Ei,hai ca la asta nu ma asteptam
Vineri tre' sa vin la Bucuresti..Of,Mariuta ce bataie o sa-ti iei![]()
Deci,o bag in seama sau nu? Tusea ma nelinisteste,atat si asta si din cauza ca nu avem experienta cu ea.
Ce ma oftiiiic!! Ma oftic ca stiu ca e cu dus si-ntors cu sugareii astia..
Acum sa nu va inchipuiti ca-i grav.Nuu.Dar e ceva si vreau sa fiu pregatita in caz de altceva
Ati inteles voi-sunt mama si-as face orice sa o repar repede,repede. Pot sa-i dau oscilo? Altceva?
Hai ca nici de scrisoare nu am tragere.
Va
!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
gecko spune:
La capitolul "taiat raul din radacina
", eu i-as plati taxiul si i-as aduce compotul la pat toata viata sotului daca vrea sa adjusteze cele pe ici pe colo
. Nu de alta dar ma apucase un atac de panica duminica la biserica cand am realizat ca cel putin jumate din cunostinte (cu copii de-o seama cu Patrick sau mai mici) sunt gravide
. Inclusiv o tipa ce anul trecut de Craciun isi boteza al doilea bebe...acum e gravida bine de tot cu al treilea
.
Nicoleta spune:
Zozeliciu, nu stiu ma. Poate s-a inecat? Haida, nu te panica si tu asa rapid. Poate dispare cum a aparut.
Gecko, hai ma, ca voi aveti 2. Care-s cu trei, sa le traiasca! Inseamna ca si la voi tot trei trebuie sa fie? (nu ti-ar surade deloc o coditata?)
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
zozela spune:
gecko,mi te si inchipui 
Mai,eu una,curand,nici c-as mai fi vrut plozi..Ma gandeam ca poate pe la 40 de ani asa
,dar Dan zice ca atunci avem alte probleme-pubertate,chestii trestii
Nico,nu ma,e infundata de-a binelea
Si nu ma sperii deloc,ca nu-s eu aia care sa ma panichez dintr-atata,dar vreau sa stiu si eu ce trebuie facut,ca eu copil asa mic racit,n-am avut..
I-am dat oscilo diluat in apa.Muci nu are-adica nu am ce aspira.E doar infundata si se vede ca are mucoasa putin uscata.Am pus ceva ud pe calorifer ca sa umezesc putin aerul,pt.ca umidificator nu am..Altceva? Pulmex are voie?
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!