neata si de la mine!!!
Nici eu nu stiu sa fac cap nou, ceva randunica vrednica nu se arata???
Sunt fff indispusa, mai ales ca azi ne-am propus cu randunoiul sa rasturnam casa pentru curatenie din aia mare.....hmmmm,,, n-am chef, dar daca el are tre sa ma mobilizez
neata!!!
ce fac fetele????
Tuchi

....suntem o crengutza de frumosi, copii impreuna cu parintii lor, zici ce ne-am ales![]()

Cuscra, m-as baga eu sa vin sa stau cu Maria, dar sa stii ca vin cu buburuza ca nu am cu cine sa o las......mai greu cu traficul...dar il doboram si pe asta....deci eu ma ofer sa te ajut, la 8.30 fix trebuie sa fiu in fatza la Giulesti????

...era mai bine sa fi adus-o pe Maria la mine, dar iar zic ca nu stiu cu traficul cum ati face????
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita [Eu cred cu tarie ca tot ceea ce se intampla are un sens...chiar daca uneori nu-l vedem si nu-l intelegem! Catalina, mami de si ![]() |
Imediat vine capitolul nou.
Mami si
Sanziana
Neatza si de la mine !
Tuchi buna cafeaua

Lyvy ,e bine ca faceti impreuna si vrea
Spor la treaba !
la noi vreau sa fac zice ca o sa facem si se sfarseste prin a face singura de fiecare data
Medeea mananca cereale cu lapte ,deocamdata e hotarata sa pape singuaaa![]()
Ea stie sa foloseasca lingura si furculita singura foarte bine ,mi-a demonstrat asta de cateva ori dar nu vrea si nici nu prea are pofta de mancare ,mananca putin si trebuie rabdare multa si sa trag de ea.